25 / 07 / 2024

Kervansaray Seyahat Konaklama Turizm

Kervansaray Seyahat Konaklama Turizm

Kervansaray Seyahat Konaklama Turizm ve Organizasyon Hizmetleri Anonim Şirketi, Erkan Ünal, Ferhmi Çalışkan, Sedat Kocar tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu

Denizbank’tan son dakika gelişmesi! Hesaplara para yatırılacağı duyuruldu!

Yaz aylarının gelmesiyle beraber tatil kampanyalarına hız veren bakanlar kervanına Denizbank da katıldı. Denizbank, seyahat, konaklama ve araç kiralama harcamalarına 200 TL’ye varan Bonus puan vereceğini duyurdu.

Cet Konaklama Seyahat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Cet Konaklama Seyahat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı Fatih’te  50 bin TL sermaye bedeli  Dilaver Kaya tarafından açıldı.

Cet Konaklama Seyahat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cet Konaklama Seyahat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilaver Kaya tarafından kuruldu.

Edirne'deki tarihi Rüstempaşa Kervansarayı'nın restorasyonu tamamlandı!

Edirne'de restorasyonu tamamlanan tarihi Rüstempaşa Kervansarayı, konaklama ve restoran hizmeti kapsamında müşterilerini ağırlamaya başladı. 

Sekiz Konaklama Seyahat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sekiz Konaklama Seyahat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hatice Yener tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Aralık'ta Beşiktaş, Bebek Mahallesi'nde kuruldu.

Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Cemal Yıldız tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 24 Temmuz'da kuruldu.

Atlas Konaklama Hizmetleri Beykoz Legend Otel'i kiraladı!

Avrasya Petrol Turistik Tesisler Yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya Petrol Turistik Tesisler iştiraki Atlas Konaklama Hizmetleri Beykoz Legend Oteli kiraladı.

Seyahat Sağlığı Merkezi sayısı 43'e çıktı!

Yurt dışına seyahat edeceklere, hastalık riskleri hakkında bilgi verilerek, aşı ve koruyucu ilaç hizmeti sunulan Seyahat Sağlığı Merkezleri sayısının 32' den 43' e çıkarıldığı belirtildi...

Kervansaray Yatırım sözleşme değişikliği başvurusunu işlemden kaldırdı!

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kervansaray yatırım sözleşme değişikliği başvurusunu eksik belge nedeni ile işlemden kaldırdı.

Yılın ilk 6 aylık döneminde 75 milyon kişi uçakla seyahat etti!

Yılın ilk yarısında Türkiye nüfusu kadar yolcu uçakla seyahat etti.Türkiye genelindeki havalimanlarından haziran ayında hizmet alan yolcu sayısı 16 milyonu, 6 aylık dönemdeki toplam yolcu sayısı ise 75 milyonu geçti.

Ataam Gayrimenkul Turizm Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataam Gayrimenkul Turizm Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Alqattan Mostaf tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Temmuz'da Üsküdar, Aziz Mahmut Hüdai Mahallesi'nde kuruldu.

Yurt dışına gidecekler için Seyahat Sağlığı El Kitabı hazırlandı!

Yurt dışına gidecekler için Seyahat Sağlığı El Kitabı hazırlandı. Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürü Hüsem Hatipoğlu, el kitabının Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun isteği doğrultusunda hazırlandığını belirtti.

Konforist Edu Suites’de aylık konaklama ücretleri 900 TL'den başlıyor!

Tasarımı, dekorasyonu ve sunduğu hizmetleri ile bir ilki gerçekleştirerek Türkiye’nin en konforlu öğrenci yurdu olan Konforist, 900 TL ile 2.000 TL arasındaki konaklama fiyatları ile öğrencilere kapılarını açıyor...

Kervansaray Seyahat Konaklama Turizm Haberi

Kervansaray Seyahat Konaklama Turizm

Kervansaray Seyahat Konaklama Turizm ve Organizasyon Hizmetleri Anonim Şirketi, Erkan Ünal, Ferhmi Çalışkan, Sedat Kocar tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu. Kervansaray Seyahat Konaklama Turizm ve Organizasyon Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu;Turizm ve seyahat acenteleri kurar ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Kervansaray Seyahat Konaklama Turizm ve Organizasyon Hizmetleri Anonim Şirketi adres: Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Akdeniz Caddesi,...