15 / 05 / 2024

Keşan Endüstri Meslek Lisesi tamamlandı mı

Keşan Endüstri Meslek Lisesi tamamlandı mı

Ağustos ayı içinde teslim edilmesi planlanan yeni Keşan Endüstri Meslek Lisesi'nde 24 derslik bulunuyor. Ana derslik binalarının bulunduğu bölümün yanı sıra okulun arka bahçesine elektrik elektronik ve metal atölyeleri de yer alıyor.

Sar Endüstri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sar Endüstri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli  Özden Erdoğan tarafından kuruldu.

6 yeni endüstri bölgesi kuruldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün Resmi Gazete’de yayımlanan kararlarıyla Bursa, İstanbul, Mardin, Balıkesir ve İzmir’de 6 özel endüstri bölgesi ilan edildi. Bu bölgeler özel teşviklerden yararlanacak.

Zaloğulları İnşaat Hırdavat Metal Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zaloğulları İnşaat Hırdavat Metal Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Birol Doğan  tarafından kuruldu. 

Mega Endüstri Bölgeleri ile Türkiye sanayide sınıf atlayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde müjdelenen Mega Endüstri Bölgeleri Projesi ile Türkiye sanayide sınıf atlayacak.

Mega Endüstri Bölgeleri belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "100 bin kişiye iş imkanı sağlanacak" diye açıkladığı Mega Endüstri Bölgeleri'nin detayları belli oldu.

Türkiye'nin 5 bölgesine mega endüstri bölgeleri kurulacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin 5 bölgesine "mega endüstri bölgeleri" kurulacağını açıkladı.

TOKİ Tunceli Endüstri Meslek Lisesi ihalesi yarın!

Tunceli İli Merkez İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Çaldırantepe Mevkii 16 Derslikli Endüstri Meslek Lisesi, Metal Atölyesi, Çok Amaçlı Atölye, Mobilya ve İç MekTes Atölyesi, Motor Atölyesi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Şişli Endüstri Meslek Lisesi arazisindeki proje 2. kez durduruldu!

Şişli Belediyesinin yanında bulunan ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nin üzerinde bulunduğu alanda başlatılan 37 katlı 4 gökdelenin yapımı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından alınan kararla Şişli Belediyesi tarafından durduruldu.

Şişli Endüstri Meslek Lisesi'nin arazisi Taş Yapı'nın!

Şişli Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği, Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne okul arazisinin korunması için açtığı davalar sürmesine karşın İstanbul Valiliği, Taş Yapı’ya okulda çalışma yapabileceklerine ilişkin izin verdi. Şirket yetkilileri dün sabah erken saatlerde okula giderek ölçüm yaptı.

Yeşil Endüstri Dönüşüm Peyzaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Endüstri Dönüşüm Peyzaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Erdoğan Polat tarafından kuruldu.

Şişli Endüstri Meslek Lisesi arazisinde 4 kule projesi askıya çıktı!

Şişli Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği, Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne arazisinin korunması için dava açtı.

Afyon Merkez Endüstri Meslek Lisesi yeniden inşa edilmeli!

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel, deprem yönetmeliğine uymadığı için yıkılacağı belirtilen Merkez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi eğitim ve atölye binaları için inceleme kriterlerine göre hazırlanmış bir rapor olup olmadığını sordu.

Şişli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ne AVM ve rezidansa izin yok!

Şişli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi`nin bulunduğu arazi üzerinde AVM ve Rezidans gibi fonksiyonlarla yoğun bir yapılaşma öngören imar planlarının yürütmesi 18 Aralık'ta durduruldu.

Keşan Endüstri Meslek Lisesi tamamlandı mı Haberi

Keşan Endüstri Meslek Lisesi tamamlandı mı


Çalışmalar hızla sürüyor Keşan Endüstri Meslek Lisesi'nin kaba inşaatı bitmek üzere TOKİ tarafından 8 Ekim 2013 tarihinde ihalesi yapılan ve 6 Aralık 2013 tarihinde işi yüklenen Şentürk İnşaat şirketine yer teslimi yapılan yeni Keşan Endüstri Meslek Lisesi inşaatında kaba inşaat işçiliğinin tamamlanmak üzere.  İç mekanlardaki ince işçiliğinde de ihale edilen ve en geç önümüzdeki Ağustos ayı içinde teslim edilmesi planlanan yeni Keşan Endüstri Meslek Lisesi'nde 24 derslik bulunuyor. Ana derslik binalarının bulunduğu bölümün yanı sıra okulun arka bahçesine elektrik elektronik ve metal atölyeleri de yer alıyor. 


KABASI BİTTİ SAYILIR

 Çalışmalar hakkında dün bilgi veren firma yetkilileri, okulun kaba inşaat çalışmalarının neredeyse tamamlanmak üzere olduğunu ve %95 seviyelerine gelindiğini belirtirken, aynı zamanda binanın iç kısmında yürütülen sıva, fayans ve diğer çalışmaların da...