02 / 05 / 2024

Keşan Endüstri Meslek Lisesi'nin kaba inşaatı tamamlanmak üzere!

Keşan Endüstri Meslek Lisesi'nin kaba inşaatı tamamlanmak üzere!

Ağustos ayı içinde teslim edilmesi planlanan yeni Keşan Endüstri Meslek Lisesi'nde 24 derslik bulunuyor. Ana derslik binalarının bulunduğu bölümün yanı sıra okulun arka bahçesine elektrik elektronik ve metal atölyeleri de yer alıyor.




Çalışmalar hızla sürüyor Keşan Endüstri Meslek Lisesi'nin kaba inşaatı bitmek üzere  TOKİ  tarafından 8 Ekim 2013 tarihinde ihalesi yapılan ve 6 Aralık 2013 tarihinde işi yüklenen Şentürk İnşaat şirketine yer teslimi yapılan yeni Keşan Endüstri Meslek Lisesi inşaatında kaba inşaat işçiliğinin tamamlanmak üzere.  İç mekanlardaki ince işçiliğinde de ihale edilen ve en geç önümüzdeki Ağustos ayı içinde teslim edilmesi planlanan yeni Keşan Endüstri Meslek Lisesi'nde 24 derslik bulunuyor. Ana derslik binalarının bulunduğu bölümün yanı sıra okulun arka bahçesine elektrik elektronik ve metal atölyeleri de yer alıyor. 


KABASI BİTTİ SAYILIR

 Çalışmalar hakkında dün bilgi veren firma yetkilileri, okulun kaba inşaat çalışmalarının neredeyse tamamlanmak üzere olduğunu ve %95 seviyelerine gelindiğini belirtirken, aynı zamanda binanın iç kısmında yürütülen sıva, fayans ve diğer çalışmaların da hızlı bir şekilde yürütüldüğünü ve hedeflendiği gibi okulun en geç önümüzdeki Ağustos ayı içinde teslim edileceğini ifade etti.


Medya Keşan


Geri Dön