26 / 05 / 2024

keşan erikli içme suyu projesi

keşan erikli içme suyu projesi

Erikli Köyü Muhtarı Ercan Yıldız, DSİ ve Keşan Belediyesi işbirliğinde yapılan protokolle Erikli ve Mecidiye sahillerine içme suyu ulaştırılacak olmasını sevinçle karşıladıklarını belirterek, süreçle ilgili gerekli girişimlerde bulunacaklarını kaydetti.

TOKİ Edirne Keşan projesiyle 156 yeni konut geliyor! İhalesi 28 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne projesinin ihalesi 28 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Keşan'da yükselecek olan TOKİ Edirne projesinde 156 adet konut yer alacak.

Yeme içme ve eğlence sektöründen kira düzenlemesi talebi!

Koronavirüs pandemisinin başından beri açılma ve kapanmalardan en çok etkilenen yeme içme ve eğlence sektörü çalışan ve işverenleri, bütün il ve ilçelerde eş zamanlı basın açıklaması düzenledi. Sektördeki kira sorunun çözülmesi istendi.

Keşan'da toplu konut projesi için çalışmalar başladı! 

Edirne Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan'da inşa edilecek toplu konut projeleri için çalışmalarının başladığını duyurdu. 

Keşan Belediyesi'nden esnafa kira desteği!

Çalışmalarına devam eden Keşan Belediyesi sosyal yardım kapsamında esnafa toplam 5 milyon lira destek sağlayacak.

Keşan Erikli'de esnaf kira mağduru!

Erikli Sahilinde esnaf, dava konusu olan 1574 adada bulunan işyerlerinin Keşan Belediyesi tarafından 15 Ekim 2020 tarihindeki ihale ile kendilerinin mağdur edildiğini dile getirdi. 

Keşan'da tarım arazilerinin işletilmesi meclis gündeminde!

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı bir köydeki tarım arazilerinin işletilmesine yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Keşan'da iş yerlerinin yıkımına korona engeli!

Keşan Belediyesi'nce eski itfaiyenin bulunduğu alana, yapılması planlanan pazar yeri projesinin başlaması için yıkılacak iş yerlerinin yıkım çalışmaları koronavirüs nedeniyle ertelendi.

Olcay Güngör'den Keşan'da imar düzenlemesi talebi!

2019 yılına ait konut satışlarını değerlendiren Edirne Keşan Umum Emlak Müşavirler Derneği Başkanı Olcay Güngör, Keşan’da acil olarak yeni imar düzenlemelerinin gerekli olduğunu da söyledi.

Edirne Keşan Beyendik başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne Keşan Beyendik projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Keşan’a yeni imar planı uygulaması!

Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ali Ünal, Keşan’da imar planında yeni gelişme alanı olarak açıklanan yaklaşık 300 hektarlık alanda imar uygulaması yapılacağını açıkladı.

Tahiroğulları Keşan Un Sanayi'nin binası yıkılıyor!

1971-2013 yılları arasında un imalatı yapılması için bölgeye hizmet veren Tahiroğulları Keşan Un Sanayi binasının yıkımına başlandı.

Edirne Keşan Beyendik TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne Keşan Beyendik projesinde yer alan 1 adet konut için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Edirne Keşan başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne Keşan projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

keşan erikli içme suyu projesi Haberi

keşan erikli içme suyu projesi

Erikli Köyü’ne verilen suyla ilgili de bazı sorunlar yaşadıklarını ifade eden Yıldız, “Yapılan proje Erikli Köyü’nü içerisine almıyor ancak biz bununla ilgili gerekli başvurumuzu yapacağız. Oraya getirilecek temiz içme suyundan köy halkı olarak yararlanmak istiyoruz. Bununla ilgili gerekli görüşmeleri gerçekleştiriyorum.” dedi.


PROJEYE KÖY DE DAHİL EDİLMELİ

Ercan Yıldız, projeye köyün de dahil edilmesini istediklerini belirterek, şunları söyledi: “Bizim kullandığımız suyun ne kadar kalitesiz olduğunu herkes biliyor. Biz bu suyu mecburiyetten kullanıyoruz. Yapacak bir şey yok. Mecidiye Göleti’nden Erikli ve Mecidiye sahillerine su getirme projesine Erikli Köyü de dahil edilmelidir. Bu konuda gerekli istek ve girişimlerimizi yapacağız. Bu projenin içerisinde Erikli Köyü olmazsa yanlış bir proje olur.”


KÖYLE SAHİL BİRLEŞTİRİLEBİLİR

Yıldız, son olarak açıklanacak genişletilmiş yeni imar planında Erikli Köyü ile sahilinin birleştirilebileceğinin de...