23 / 07 / 2024

Kesepara İnşaat Kartal projesi

Kesepara İnşaat Kartal projesi

Mobilya ihracatında Rusya başı çekiyor. Türkiye’nin Rusya’ya yaptığı mobilya ihracatı 65 milyon dolara çıktı. İşte detaylar!

IKEA ve H&M Rusya'dan Çekiliyor!

Rusya- Ukrayna Savaşı devam ederken pek çok marka gibi IKEA ve H&M de, Rusya'daki mağazalarını kapatma kararı aldığını duyurdu… İşte ayrıntılar…

IKEA ihtiyaca uygun ürünler tasarlıyor!

Dünyanın en önemli varlıkları olan çocuklar için en iyisini düşünen IKEA, çocuklar büyüdükçe değişen ihtiyaçlarına uygun ürünler tasarlıyor.

İsveç'ten Türk müteahhitlerine 250 bin rezidans inşası için çağrı!

Dünyaca ünlü İKEA ve H&M gibi markaların Türkiye’den ithalatının ihracatından daha fazla olduğunu belirten İsveç Büyükelçisi Lars Wahlaund, ülkedeki 250 bin rezidans inşaası projesinin Türk müteahhitler için bir fırsat olduğunu söyledi.

IKEA Sevgililer Günü'ne özel yeni öneriler sunuyor!

Yılın en romantik günü yaklaşıyor. 14 Şubat “Sevgililer Günü”nünü evde, sevdikleriyle birlikte geçirmeyi tercih edenlere, IKEA bu yıl birbirinden hoş öneriler sunuyor.

İsviçre sığınmacılar için IKEA tasarımlı evler alacak!

İsviçre, sığınmacılara geçici barınma sağlamak amacıyla İsveç mobilya şirketi IKEA tasarımı evler satın alacak.

IKEA yeni koleksiyonunu hayata geçiriyor!

İyi kaliteyi iyi fiyatla sunan, konfor ve fonksiyonelliği tasarımla buluşturan IKEA, her yeni koleksiyonla, günlük hayatı daha güzel ve kolay hale getirecek fikirler sunmaya devam ediyor.

IKEA'da kış indirimi başladı!

IKEA Türkiye, yüzlerce ürüne 25 Ocak 'a kadar kış indirimi uyguluyor. Ikea kış indiriminden yararlanmak isteyenler; IKEA.com.tr adresinden ürün kodlarına ulaşarak sipariş verebiliyor.

Ikea yılbaşı konsepti ile mutlu yıllar diliyor!

IKEA’da yılbaşı heyecanı erken başladı… Yeni yıla IKEA ile hazırlanan evler, mutlu anlarla dolup taşan, sıcacık, coşkulu ve davetkâr mekanlara dönüşüyor. Ikea yılbaşı konsepti ile mutlu yıllar diliyor.

Ikea ile oturma odaları rahatlık ve mutluluğun paylaşım alanları!

Müşterilerini iyi kalite ve de iyi fiyatla buluşturan IKEA, evin en çok vakit geçirilen yeri oturma odaları için, konforlu ve de fonksiyonel yüzlerce ürün sunuyor.

IKEA’da resimler yarışıyor, oyuncaklar hayat buluyor!

IKEA’da resimler yarışıyor, oyuncaklar hayat buluyor. 05 - 12 yaş arasındaki çocuklar, hayallerindeki yumuşak oyuncağın çizimini, IKEA mağazalarındaki Müşteri Hizmetleri bankosuna teslim ederek yarışmaya katılabiliyor.

Dev mağazalar büyümek için küçülüyor!

Yurtdışında dev mağazalar açarak büyüyen yabancı zincirler, Türkiye'de strateji değiştirdi. Şirketler, müşteri kaybetmemek ve onlara daha yakın olmak için merkezdeki küçük metrekareli mağazaları tercih ediyor.

IKEA, bin TL ve üzeri alışverişlerde, 75 TL hediye çeki sunuyor!

Her zevke ve her bütçeye uygun binlerce çeşit mobilya ve ev aksesuvarını “iyi fiyat, iyi kalite”yle sunan IKEA Türkiye, hediye çeki kampanyasıyla, müşterilerini mağazalarına davet ediyor.

IKEA 2015 kataloğu geldi!

IKEA'nın 2015 kataloğu, evlerimize ulaştı. Birbirinden değişik tasarımlar, rengarenk, sıcacık ve rahatlığı ön planda tutan ev dekorasyon fikirleri barındıran kataloğu elinizden hemen bırakmak pek mümkün olmuyor.

AVM'lerde geçen yıla göre yüzde 15 ciro artışı yaşandı!

2012 Aralık ayında reel sektörde başlayan canlanma devam ediyor. Bunu en çok AVM’lerde gözlemliyoruz

Kesepara İnşaat Kartal fiyat!

Kesepara İnşaat Kartal fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Kesepara İnşaat Kartal fiyat bilgisi ve proje detayları...

Kesepara İnşaat Kartal projesi nerede?

Kesepara İnşaat Kartal projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kesepara İnşaat Kartal projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kesepara İnşaat Kartal projesi geliyor! Yeni proje!

Kesepara İnşaat Kartal projesi için düğmeye bastı. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilecek.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Bay İnşaat 'ın Maslak projesi Nisan 'da satışta!

Bay İnşaat yeni projesini Maslak"ta inşa edecek. 39 bin metrekare alana kurulacak olan projenin ismi Nisan ayında açıklanacak

Öz Eminel İnşaat'ın iflası ertelendi!

Erzurum 3. Asliye Hukuk Mahkemesi,  Öz Eminel İnşaat Taahhüt Temizlik Gıda Hayvancılık Doğramacılık Ticaret ve Sanayi Limited şžirketi'nin iflasının ertelendiğini duyurdu

İnşaatçıların ciroları arttı!

KPMG"nin Küresel İnşaat Araştırması"na  göre, araştırmaya Türkiye"den katılan şirketlerin 2010 yılı cirolarında önemli  bir düşüş olmadığı, şirketlerin yüzde 50"sinden fazlasının bir önceki yıla göre  cirolarını artırdığı bildirildi

Hazır betoncular inşaat sektörünün yükselişinden faydalanıyor!

İnşaat sektörünün ivme kazanması ile birlikte, bu çıkışı fırsata çevirmeye kalkışan Marmara Bölgesi hazır beton üreticilerinin birlikte fiyat belirlemeleri başta TOKİ olmak üzere inşaat firmalannı çılgına çevirmiş durumda.

Benlitaş İnşaat'ın şikayetinin reddine karar verildi!

Benlitaş İnşaat Nakliyat Hafriyat Konkasör İşletme ve Ticaret Limited şžirketi'nin fahiş fiyatlarla agrega sattığı iddiası üzerine yapılan inceleme sonucunda da soruşturma açılmasına gerek olmadığına karar verildi

Kırklareli Lüleburgaz çarşı'sının inşaat sözleşmesi imzalandı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) ihaleye çıkardığı Kırklareli Lüleburgaz çarşı İnşaatı İle Altyapı ve çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Mehmet Cihangir Yücel İnşaat Yüksek Mühendisi ile imzalandı

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Kesepara İnşaat Kartal projesi Haberi

 Kesepara İnşaat Kartal projesi

Rusya, Ukrayna ile içinde olduğu savaştan sonra mobilya ambargosu yedi. Ukrayna’da bulunan dört tane IKEA mağazasına yatırımlarını sonlandıran Rusya, yönünü Türkiye’ye çevirdi.

İşte haberin detayları…

RUSYA YÖNÜNÜ TÜRKİYE’YE ÇEVİRDİ!

Rusya, Ukrayna ile içinde olduğu savaştan sonra mobilya ambargosu yedi. Ukrayna’da bulunan dört tane IKEA mağazasına yatırımlarını sonlandıran Rusya, yönünü Türkiye’ye çevirdi. Türkiye'nin Rusya'ya yaptığı mobilya ihracatı ocak ile haziran aylarında yüzde 88,1 artış sağlayarak 65 milyon dolara çıktı. Sektör temsilcileri, bu ülkeden talebin artarak devam edeceğini söyledi.

Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği (MOBSAD) Başkanı Nuri Gürcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2021 yılının 4,3 milyar dolar ihracatla kapatan mobilya sektörünün bu yılın ilk yarısında 2,4 milyar dolarlık ihracat yaptığını bildirdi. İç pazardaki durgunluk yüzünden ihracata ağırlık veren firmaların, tedarik problemleriyle Çin'den gelen talebin...