09 / 05 / 2024

Kesikbeli-Demirkapı Tüneli inşaatında son durum

Kesikbeli-Demirkapı Tüneli inşaatında son durum

Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, seçim çalışmaları için gittiği İbradı’da Kesikbeli-Demirkapı Tüneli şantiyesine ziyaret etti. Aydın, tünelin tamamlanmasıyla Antalya-Konya karayolunun yaklaşık 100 km kısalacağını belirtti..

Türkiye inşaat malzemesi sanayisi 2024 yılında yüzde 5 büyüyecek!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) tarafından 56’ncı kez düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları’nda önemli değerlendirmeler yapıldı. Söz konusu buluşmada Türkiye inşaat malzemesi sanayisinin 2024 yılında yüzde 5 büyüyeceği belirtildi.

Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin inşaatında son durum ne?

2018'de inşaatına başlanan Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin yapımı devam ediyor. Tünelin ulaşıma önemli alternatif olacağını dile getiren Prof. Dr. Halit Özen, tünelin inşaatının tamamlanmasıyla  çevre kirliliğinin azalacağını dile getirdi.

Yurt dışında öne çıkan Türk inşaat şirketleri belli oldu!

Yurt dışında kurulu en büyük 50 Türk şirketi belli. Peki yurt dışında kurulu en büyük Türk inşaat şirketleri hangileri? İşte o şirketler...

Antalya Demirkapı Tüneli 2022'de açılacak!

Antalya'nın İbradı ilçesindeki Akdağ'da inşaatı devam eden Demirkapı Tüneli 2022'de hizmete açılacak. 5 dakikada karasal iklimden Akdeniz iklimine geçişi sağlayacak 5 kilometrelik çift tüp şeklindeki Demirkapı Tüneli'nde, fiziki çalışmaların yüzde 80'i bitti. 

Honaz Tüneli inşaatında bulundu! Güzergah değiştirildi!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde inşaatına devam edilen Honaz Tüneli'nin bağlantı yolu güzergahında 2 bin yıllık yerleşim yeri bulundu. Projenin güzergahı değiştirildi.

Trabzon'da tünel inşaatında akıma kapılan işçi yaşamını yitirdi!

Trabzon Maçka'da tünel inşaatında çalışırken elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti...

Türk inşaat sektörü projelerini zamanında, bütçesinde ve kaliteyle yapıyor!

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, "Türk inşaat sektörü de dünyanın her tarafında bunu yapıyor. Türk inşaat sektörünün projeleri çok daha tercih ediliyor" dedi.

Türkiye Otomobili’nin fabrika inşaatında son durum ne?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) yerli otomobilinin üretileceği fabrika inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. TOGG tarafından yapılan açıklamada inşaatta şu ana kadar 100 bin metreküp kazı yapıldığı, 9 bin 400 zemin güçlendirme kolonu üretildiği ve 46 bin ton çimento kullanı

Konya Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi!

Konya Meram Belediyesi tarafından inşa edilen Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi.

Kızılcahamam Tüneli inşaatında sona gelindi!

Yapımı devam eden Kızılcahamam Tüneli inşaatı ve Ankara-Kazan  yol yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Zonguldak Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona gelindi!

Zonguldak’ta kent trafiğinin rahatlatılması için 2013 yılında yapımına başlanan Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona yaklaşıldı. Tünellerle beraber 30 dakikalık ilçe yolu 5 dakikaya düşecek.

Kırklareli halk kütüphanesi inşaatında son durum!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Kırklareli halk kütüphanesi inşaatında incelemelerde bulundu...

Bulgaristan'ın tünel inşaatı ihalesine 3 Türk şirketten teklif!

Bulgaristan Hükümeti, Shipka kasabasında yapılacak karayolu tüneli inşaatı için teklifleri aldı. 7 teklif arasında 5 Bulgar şirketinin yanı sıra 3 Türk şirketi de yer alıyor. 

Kesikbeli-Demirkapı Tüneli inşaatında son durum Haberi

Kesikbeli-Demirkapı Tüneli inşaatında son durum

Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, seçim çalışmaları için gittiği İbradı’da Kesikbeli-Demirkapı Tüneli şantiyesine ziyaret etti. İbrahim Aydın, tünelin tamamlanmasıyla Antalya-Konya karayolunun yaklaşık 100 km kısalacağını belirterek, "Kerem Aslı’ya olan büyük aşkı yüzünden dağları delmiş. Ak Parti ise millete hizmet aşkıyla dağları deliyor" dedi.


AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda devam ediyor. İbrahim Aydın’ın en sonki seçim çalışmasının adresi Antalya’nın şirin ilçesi İbradı oldu. 3 Mayıs pazar günü İradı programını gerçekleştiren AK Parti Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, ilçe merkezinde ve tüm mahallelerinde ziyaretlerde bulundu.


İlçe teşkilatına ziyaretin ardından İbradı merkezde esnaf ziyareti yapan İbrahim Aydın, daha sonra beraberinde İlçe Başkanı Sedat Emin Güzel, Kadın Kolları Başkanı Hatice Sekmen, Ak Parti İbradı Eski Belediye Başkanı...