02 / 05 / 2024

Kesir İnşaat adres

Kesir İnşaat adres

Kesir İnşaat Orman Ürünleri Nakliyat Otomotiv Dekorasyon Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Emin Okyaylı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da kuruldu.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

Celaloğlu İnşaat Kayacity adres!

Celaloğlu İnşaat Kayacity adres bilgilerine göre proje Başakşehir Güvercintepe Mahallesi'nde inşa ediliyor. Toplam 236 adet dairenin yer aldığı projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Haluk Çelik: İnşaat sektörünün en büyük sorunu arsa!

İnşaat Mühendisi Haluk Çelik, inşaat sektörünün çektiği en büyük sorunun arsa olduğunu söyledi. Balıkesir'de artık yeni inşaat yapacak arsaların bulunmadığını, var olanların ise yüksek maliyetlerde olduğunu ve bunun emlak fiyatlarına yansıdığını belirtti.

Balıkesir'de imar mevzuatının değişikliği anlatıldı!

Balıkesir'in Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Özgirgin, ilçede faaliyet gösteren Edremit İnşaatçılar Odası, TMMOB Mimarlar Odası Edremit Temsilciliği ve müteahhitlerle bir araya geldi.

Nurol Park Basın Ekspres adres!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 50 aya varan vade sağlanıyor. Nurol Park Basın Ekspres adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa ediliyor.

Adres Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adres Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Çiydem Kaya, Abdulsamet Nakşibendioğlu Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 1 milyon TL sermaye ile 3 Ekim'de Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi'nde kuruldu.

DKY Kartal DKY İnşaat adres!

Daire seçeneklerinin 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösterdiği proje toplam 331 adet daireden meydana geliyor. DKY Kartal DKY İnşaat adres bilgileri kapsamında FSM Köprüsü’ne 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat adres!

Toplam 37 bin metrekare arsa alanında yükselen projede 599 adet daire yer alıyor. Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat adres bilgileri kapsamında İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ'da yükseliyor.

İsmail Baha Torun kimdir?

Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Baha Torun kimdir?İsmail Baha Torun, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İsmail Baha Torun, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İsmail Baha Torun..

Alper Gündoğan kimdir?

Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Alper Gündoğan kimdir? Alper Gündoğan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Alper Gündoğan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Alper Gündoğan..

Kesir İnşaat adres Haberi

Kesir İnşaat adres

Kesir İnşaat Orman Ürünleri Nakliyat Otomotiv Dekorasyon Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Emin Okyaylı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da kuruldu. 


Kesir İnşaat Orman Ürünleri Nakliyat Otomotiv Dekorasyon Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Her türlü hafriyat işleri yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek...