29 / 04 / 2024

Keten Cihangir Cennet fiyatları

Keten Cihangir Cennet fiyatları

Keten Grup'un yeni projeleri Keten Papilio ve Keten Cihangir Cennet için satışlar sürüyor....

Keten'den 2 yeni proje: Papilio Bomonti ve Cihangir Cennet!

Keten Grup'un yeni projeleri Keten Papilio ve Keten Cihangir Cennet için satışlar sürüyor....

Keten Grup'tan Nişantaşı, Galata ve Cihangir'e yeni proje!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamalarda Nişantaşı, Galata ve Cihangir'de yeni projeler inşa edeceklerini söyledi. İşte Ferhat Keten ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...

Keten Grup 2015'de proje sayısını 30'a çıkartıyor!

Etiler, Cihangir, Nişantaşı, Besiktas'da kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştiren Keten Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten 2015 yılı içerisinde suan 22 olan proje sayısını 30'a cıkartacak.

Keten İnşaat Fatih projesini yıl sonunda satışa çıkaracak!

Cihangir, Bomonti, Etiler, Nişantaşı, Taksim gibi İstanbul'un merkezi semtlerinde 500 konutluk 20 projeyi yürüten Keten İnşaat, bu projelerden 6'sını bu yıl içinde teslim edecek..

Keten İnşaat 300 milyon dolarlık 20 proje yapıyor!

Cihangir, Bomonti, Etiler, Nişantaşı, Taksim gibi İstanbul’un merkezi semtlerinde 500 konutluk 20 projeyi yürüten Keten İnşaat, bu projelerden 6’sını bu yıl içinde sahiplerine teslim edecek.

Keten İnşaat 2015'te 5 yeni projeye başlayacak!

Nişantaşı, Cihangir, Beşiktaş, Çırağan, Bomonti semtlerinde imza attığı dönüşüm projeleri ile güçlü bir marka olan Keten İnşaat A.Ş, 2015 yılı hedeflerini belirledi. Firma 5 yeni projeye hazırlanıyor...

Keten İnşaat Anadolu yakasında yeni projelere başlıyor!

Nişantaşı, Beşiktaş, Cihangir, Etiler ve civar semtlerde gerçekleştirdiği projeler ile kentsel dönüşümün ve butik projelerin markası haline gelen Keten inşaat A.Ş.'nin patronu Ferhat Keten Anadolu yakasında projelere başlıyor.

Keten Bomonti metrekare fiyatları maksimum 4 bin dolar!

KETEN İnşaat'ın yeni projesi Keten Bomonti, yükselmeye başladı. Yatay bir bina olarak İstanbul Bomonti'de tasarlanan proje, bin 750 metrekare arsa üzerinde, 2'si kapalı otopark alanı olmak üzere, toplam 8 katlı bir binadan meydana geliyor...

Cennet Koru projesi yoğun ilgi görüyor!

Cennet Koru projesinde geçtiğimiz hafta başlayan satışlara yoğun ilgi geliyor. Keleşoğlu İnşaat ve EBA İnşaat ortaklığının hayata geçirdiği 408 konut ve 25 mağazadan oluşan projede dairelerin metrekare fiyatları ise 3 bin 500 TL'den başlıyor.

Mesut Akgül: Kıbrıs Kanyonu ve Mesir Alanı ile başkentliler için yeni bir cennet hazırlayacağız!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, yeni döneni projelerinden biri olan Kıbrıs Kanyonu ve Mesire Alanı'nı Ankara'ya kazandırmak için çalışmalara başladı. Akgül, Kanyonda başkentliler için bir cennet hazırlayacaklarını belirtti.

Keten İnşaat projelerinin cephe ve alt yapı sistemleri için 20 yıl garanti veriyor!

Keten İnşaat olarak biz, İstanbul'un kentsel dönüşümüne katkıda bulunmak isteyen bir kuruluşuz. Bizim için öncelikli olan; hali hazırda olan binaları depreme dayanıklı, teknolojiye uyumlu, çevreye duyarlı bir şekilde yeniden inşa etmektir.

Keten İnşaat Fatih'te 900 konutluk proje inşa edecek!

Nişantaşı, Etiler, Bomonti, Taksim gibi merkezi lokasyonlarda yaptığı projelerle öne çıkan Keten İnşaat, yeni projeye hazırlanıyor. Firma, Fatih’te 1 buçuk yıl içinde 900 konutluk projeye başlayacak...

Keten İnşaat, Fatih’te 1.5 yıl içinde 900 konutluk projeye başlayacak!

Nişantaşı, Etiler, Bomonti, Taksim gibi merkezi lokasyonlarda yaptığı projelerle öne çıkan Keten İnşaat,Fatih’te 1.5 yıl içinde 900 konutluk projeye başlayacak. Ulaşım akslarına çok yakın olacak olan proje 3 katlı olacak ve geniş bir alana yayılacak.

Keten Cihangir Cennet fiyatları Haberi

Keten Cihangir Cennet fiyatları


Keten Grup, İstanbul Şişli'ye bağlı Bomonti bölgesinde yeni projesi Keten Papilio projesine başladı. Hilton Hotel'in arkasında kalan Keten Papilio projesinde hafriyat alındı.


5 katlı tek blok olarak tasarlanan Keten Papilion projesinde 30 daire ve 7 dükkan yer alıyor. Keten Papilion Bomonti projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daire tiplerine yer verildi.


18 ay sonra teslim edilmesi planlanan Keten Papilion projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 200 dolardan başlıyor. Projede yüzde 60 peşin alınırken, kalan yüzde 40 kısım 6 ay vadelendiriliyor.


Keten Cihangir Cennet projesi ise yedi katlı tek blokta 14 daireden meydana geliyor. Projede iki çatı dubleksi ve iki bahçe katı dairenin satışları devam ediyor. 


Mart 2017'de teslim edilecek olan Keten Cihangir Cennet projesinde bahçe katı daireler 490 bin dolar, çatı dubleksleri 1 milyon 620...