02 / 05 / 2024

Keten Çırağan satış fiyatları

Keten Çırağan satış fiyatları

Konutların satış sürecine başlanan Keten Çırağan projesi iletişim bilgileri kapsamında projenin satış ofisi telefon numarası şu şekilde: +90 (212) 219 01 41-+90 (533) 920 74 50...

Keten Çırağan fiyat listesi!

Keten İnşaat tarafından hayata geçirilen Keten Çırağan fiyat listesi kapsamında daireler 300 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Beşiktaş ilçesinde inşa ediliyor...

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Zahide Çırak tarafından kuruldu.

Konut ihtiyacı satışa dönmüyor!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, konutta ihtiyacın yüksek olmasına rağmen satışların artmaması ile ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte Soner Keleş'in "Konut İhtiyacı Satışa Dönmüyor!" başıklı o yazısı... 

Çırağan 57 Residences'ta yaşam başladı! 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla!

Data Expert tarafından İstanbul'un en güzel manzarasına sahip Beşiktaş'ta hayata geçirilen Çırağan 57 Residences'ta Haziran ayı itibariyle oturumlar başladı. Çırağan 57 Residences'ta 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Nef Meram satışta! 157 villalık yeni proje Eylül 2025'te teslim!

İstanbul'daki projelerinin yanı sıra arsa satışlarına da devam eden Nef'in Konya'da hayata geçirdiği Nef Meram satışa çıktı. 157 villanın yer aldığı projenin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. 

Tarımla uğraşanlar için altın tavsiye! Çekirdeğini sakın çöpe atmayın

Tarımla uğraşan vatandaşlar kendilerine fayda sağlayacak yöntemleri merak ediyor. İşte o yöntemlerden biri hakkında detaylı bilgi paylaşımı yapıldı.

Kiko yeni makyaj ve çilt ürünlerini keşfedin! İşte 25 Eylül 2022 Kiko fiyat listesi.

İtalyan kozmetik markası KİKO hem makyaj hem cilt bakımı ürünleriyle kadınların en çok tercih ettiği markalardan biri. Türkiye’de fiziki mağazalarının yanısıra online satış kanalı kikomilano.com.tr üzerinden de tüketicileriyle buluşan marka yeni ürünlerini satışa sundu. 

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ayşe Güneş tarafından kuruldu.

Xiaomi Redmi Note 10S A101'de şu an satışta! Tükenmeden alın! İşte 28 Nisan 2022 fiyat listesi...

A101, Xiaomi'nin en çok tercih edilen telefonlarından biri olan Xiaomi Note 10S'yi satışa sundu! Peki, A101'de Xiaomi Note 10S fiyatları ne kadar? İşte 28 Nisan 2022 fiyat listesi...

Emeklilere 55 bin TL müjdesi! Başvuran anında alıyor: SGK, SSK ve Bağ-Kur'lu emekliler için…

Emeklilere yönelik bankacık sektöründe düzenlenen kampanyalar, önemli fırsatlar sağlıyor. Emeklilerin maaşlarını kendi bankalarından almasını sağlamak için uğraşan bankaların, SSK, Bağ-Kur ve diğer kurumlardan emekli olanlar için farklı fırsatları bulunuyor.

Seba Mare Gündoğan satışa çıktı!

Seba İnşaat’ın Bodrum’da hayata geçirdiği yeni projesi Seba Mare Gündoğan satışa çıktı.

Ressam İliçin Çetiner'in 100 yıllık evi restore ediliyor!

Burdur'da sipsi yapımı ile uğraşan Mehmet Bedel isimli vatandaş,  ressam ve gazeteci, İliçin Çetiner’in yaklaşık 100 yıllık evini satın aldı. Bedel, evi restore ederek kültür evine dönüştürecek.

Temmuz'da yabancılara 2 bin 772 konut satıldı!

Temmuz ayında uluslararası yatırımcıya toplamda 2 bin 772 konut satıldı. Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal, uluslararası yatırımcıya konut satışında geçen senenin aynı dönemine göre bir azalma olsa da pandemiye rağmen satışların iyi gittiğini belirtti.

Antalya'da iş yerinde silahlı saldırıya uğrayan emlakçı hayatını kaybetti

Antalya'nın Kepez ilçesinde, otomobil ve emlak alım satım işiyle uğraşan Emrullah Oğrak iş yerinde uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi...

Keten Çırağan satış fiyatları Haberi

Keten Çırağan satış fiyatları

Dairelerin teslimlerine 2015 yılının Temmuz ayında başlanması planlanan Keten Çırağan projesi iletişim bilgilerine geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 


Yıldız Parkı'na yürüme mesafesinde inşa edilen Keten Çırağan, İstanbul Avrupa yakası Beşiktaş bölgesinde hayata geçiriliyor. Projede satışlar devam ediyor. 


Ödemelerde banka kredisi kullanılan Keten Çırağan projesi iletişim bilgileri kapsamında projenin saıtş ofisi telefonu şöyle: +90 (212) 219 01 41-+90 (533) 920 74 50.



Barbaros Bulvarı’na ve Çırağan Caddesi’ne yakın uzaklıkta yükselen Çırağan Keten projesinde konutlar 300 bin dolar ile 982 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Beşiktaş Keten Çırağan'ın inşaat çalışmalarına Ocak 2014 tarihinde başlandı. 


Keten Çırağan projesi iletişim

Telefon: +90 (212) 219 01 41-+90 (533) 920...