07 / 05 / 2024

Keten Haliç akıllı ev sistemi

Keten Haliç akıllı ev sistemi

Akıllı ev sistemli son konutlar satışta Haliç'te Keten İnşaat imzasıyla yükselmekte olan ve son dairelerin satışta olduğu Keten Haliç projesinde fiyatlar 219 bin dolardan başlıyor.

Teknolojiyi kolunuzda taşıyın. Huawei akıllı saatler yüzde 20 indirimle. İşte 19 Eylül 2022 Huawei Watch fiyat listesi

Farklı kullanıcı zevklerini son teknoloji ile birleştiren Huawei akıllı saatler şimdi Eylül’e özel yüzde 20’ye varan fiyatlarla. Huawei gücünü yaşam tarzınızla birleştirerek günün ritmine ayak uydurmanın en iyi hali Huawei Watch 19 Eylül 2022 fiyat listesi şöyle  

İBB ve Ericsso'dan akıllı şehir işbirliği!

İBB, İSBAK ile Ericsson Mevcut Durum Analizi kapsamında hali hazırda var olan akıllı şehir yaklaşımına katkı amacıyla iş birliği gerçekleştirecek.

TOKİ, Akıllı Şehir Fuarı'nda yer alacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 1-3 Haziran tarihleri arasında İstanbul Haliç Kongre Merkezinde düzenlenecek Smart City Expo İstanbul (İstanbul Akıllı Şehir Kongre ve Fuarı)fuarında yer alacak.

İstanbul Akıllı Şehir Fuarı 1-3 Haziran'da!

İBB, Fira Barcelona'nın da işbirliğiyle 1-3 Haziran tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde, İstanbul Akıllı Şehir Fuarı ve Kongresi (Smart City Expo Istanbul) etkinliğini gerçekleştirecek.

Kentsel dönüşüm akıllı şehirler için bir fırsat!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Haliç Kongre Merkezi'ndeki "4. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı"nın (ICSG Istanbul 2016) açılışında, ülkelerin kendilerini yenileme arayışına girdiğini söyledi.

Keten Haliç merkezde yaşamak isteyenlerin yeni adresi oldu!

Eyüp’te yükselen 6 katlı iki bloktan oluşan ve akıllı ev sistemi ile inşa edilen Keten Haliç Projesi, ulaşım avantajıyla dikkatleri üzerine çekerken, merkezi yerde yaşamak isteyenlerin yeni adresi haline geldi.

Keten Haliç Evleri'nin 2. etabı Mayıs'ta teslim edilecek!

Eyüp’te yükselen 6 katlı iki bloktan oluşan ve birinci etabı teslim edilmeye başlayan Keten Haliç Projesi’nin ikinci etabı ise Mayıs ayında teslim edilecek. Akıllı ev sistemiyle inşa edilen proje merkezi yerde yaşamak isteyenlerin yeni adresi oldu.

Keten Haliç Projesi’nin ilk etabı teslim ediliyor!

Keten İnşaat tarafından Eyüp’te inşa edilen Keten Haliç Projesi’nin birinci etabı teslim edilmeye başladı. Akıllı ev sistemi ile inşa edilen Keten Haliç Projesi’ne büyük ilgi var.

Keten Haliç'de fiyatlar 219 bin dolardan başlayan fiyatlarla! Son konutlar satışta!

Akıllı ev sistemli son konutlar satışta Haliç'te Keten İnşaat imzasıyla yükselmekte olan ve son dairelerin satışta olduğu Keten Haliç projesinde fiyatlar 219 bin dolardan başlıyor.

Mehmet Çevik: Akıllı Bisiklet Projesi'ni, Tarihi Yarımada'ya da taşıyacağız!

İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik yaptığı açıklamada "Kadıköy-Kartal hattında yaklaşık bir yıldır uygulanan, Florya-Yeşilköy hattında da yakında başlayacak. Akıllı Bisiklet Projesi'ni, Tarihi Yarımada'ya da taşıyacağız" dedi

Ede Tower projesi akıllı ev sistemiyle inşa ediliyor!

Ankara'nın yeni çekim merkezlerinden Incek'te kule konut projesi olarak hayata geçirilen Ede Tower, sosyal tesisleri ve muhteşem göl manzarasının yanı sıra son teknoloji akıllı ev sistemiyle de dikkati çekiyor.

Akıllı evlerin marifetleri!

Evinizde kullanabileceğiniz ve yaşamınızın daha akıllı hale gelmesini sağlayan cihazlar arasında akıllı ışıklar, sizi tanıyan kilitler ve boru sızıntısını bulan tesisat aparatları var. Cihazlar akıllandıkça evler de akıllanıyor.

Dumankaya akıllı ev çözümleri ile uygulamalarda yenilikler sunuyor!

Gayrimenkul sektöründe yeniliklerin öncüsü Dumankaya İnşaat, akıllı ev çözümleri kapsamında sunacağı, iletişim ve destek hizmetleri, eğlence, alışveriş, spor ve sağlık çözümleri ile müşterilerinin hayatına değer katan projeler geliştiriyor.

Keten Haliç akıllı ev sistemi Haberi

Keten Haliç akıllı ev sistemi

Akıllı ev sistemli son konutlar satışta Haliç'te Keten İnşaat imzasıyla yükselmekte olan ve son dairelerin satışta olduğu Keten Haliç projesinde fiyatlar 219 bin dolardan başlıyor. Keten Haliç'te 6 katlı 2 blokta 72 konut ve ticari birimler yer alıyor. 4 ay sonra teslim edilmesi planlanan projede akıllı ev sistemi, 7/24 resepsiyon, kartlı otopark giriş sistemi, T ürk hamamı ve sauna gibi birçok hizmet de sunuluyor. Projenin büyük bir kısmı Dubai, Tunus, Kuveyt, Katar ve Bahreyn gibi Arap ülkelerinden gelen yatırımcılar tarafından satın alındı. Keten Haliç'i diğer projelerden ayıran en önemli özellik ise firma binanın altyapısı ile ilgili olarak 20 yıllık garanti sunuyor.



Vatan 




0212 233 49 10