06 / 05 / 2024

Keten Haliç teslimleri ne zaman

Keten Haliç teslimleri ne zaman

Eyüp’te yükselen 6 katlı iki bloktan oluşan Keten Haliç Projesi’nin ilk etabı teslim edilmeye başlandı. Haliçport’un karşısında yer alan ve 2+1, 3+1, 4+1 ile çatı dubleksinden oluşan projenin ikinci etabı ise Mayıs ayında teslim edilecek.

Keten Haliç'te son 30 konut! Metrekaresi 3 bin dolar!

Keten İnşaat tarafından Haliç'te inşa edilen Keten Haliç projesinde kalan son 30 konutun satışı devam ediyor. Keten Haliç'in, yaklaşık 4 ay sonra teslim edilmesi hedefleniyor...

We Haliç fiyat tablosu!

We Haliç fiyat tablosu 292 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında daire teslimleri yapılacak olan We Haliç projesi 11 blok olarak Ilgın İnşaat tarafından inşa ediliyor...

We Haliç teslimleri ne zaman?

Ilgın İnşaat tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen We Haliç projesi 58 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor. We Haliç teslimleri ne zaman?

Blox Haliç 3 satılık daire!

Blox Haliç 3 Konutları'nın inşaat alanı 9 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Toplam 70 daireye yer verilen Blox Haliç 3 teslimleri bu yıl sonunda yapılacak...

Gaziosmanpaşa We Haliç Evleri fiyatlar!

We Haliç Evleri 219 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla İstanbul Gaziosmanpaşa'da yükseliyor. Projede dairelerin teslimleri 2019 yılında yapılacak...

We Haliç Gaziosmanpaşa ödeme şekli!

We Haliç Evleri 36 ay sıfır faiz imkanıyla İstanbul Gaziosmanpaşa'da yükseliyor. Daire teslimleri 2019 yılında yapılacak olan We Haliç Evleri'nde fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor...

Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıktı!

Eyüp'te yükselen Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıkıyor. Keten İnşaat' Ltd. Şti. tarafından inşa edilen Keten Haliç, 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşuyor.

Keten Haliç projesinde ticari alanlar satışa çıktı!

Eyüp’te yükselen ve büyük ilgi gören Keten Haliç’te ticari alanlar da satışa çıkıyor. Keten İnşaat Ltd. Şti. tarafından inşa edilen, 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşan Keten Haliç’teki mağazalar sahiplerini bekliyor.

Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıkıyor!

Keten İnşaat Ltd. Şti. tarafından inşa edilen,Eyüp’te yükselen ve büyük ilgi gören Keten Haliç’te ticari alanlar da satışa çıkıyor. 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşan Keten Haliç’teki mağazalar sahiplerini bekliyor.

Keten Haliç’te ticari birimler satışa çıkıyor!

Yabancıların yoğun talep gösterdiği ve dairelerin hemen hepsinin sahibini bulduğu Keten Haliç’teki ticari birimler özellikle ev tekstili, mobilya, beyaz eşya sektörü için cazip alanlar olarak dikkat çekiyor.

Keten Haliç projesinde son 10 daire!

Keten İnşaat şirketi tarafından Eyüp'te inşa edilen ve büyük ilgi gören Keten Haliç Projesi'nde dairelerin hemen hepsi sahibini buldu.

Keten Haliç’te son 10 daire için cazip fiyatlı kampanya!

Keten İnşaat tarafından Eyüp’te inşa edilen ve büyük ilgi gören Keten Haliç Projesi’nde dairelerin hemen hepsi sahibini buldu.

Keten Haliç projesinde döviz kuru sabitlendi!

Keten İnşaat tarafından Eyüp'te inşa edilen Keten Haliç projesinde yeni bir kampanya başlattı. Kalan son 10 daireler için dolar kuru 2.40 olarak sabitlendi.

Keten Haliç projesinde dolar kuru sabitlendi!

Keten İnşaat Ltd. Şti. tarafından Eyüp’te inşa edilen ve büyük ilgi gören Keten Haliç Projesi’nde kalan 10 daire için dolar kuru 2.40 olarak sabitlendi.

Keten Haliç teslimleri ne zaman Haberi

Keten Haliç teslimleri ne zaman

Eyüp’te yükselen 6 katlı iki bloktan oluşan Keten Haliç Projesi’nin ilk etabı teslim edilmeye başlandı. Haliçport’un karşısında yer alan ve 2+1, 3+1, 4+1 ile çatı dubleksinden oluşan projenin ikinci etabı ise Mayıs ayında teslim edilecek.


Keten İnşaat Ltd. Şti. tarafından Eyüp’te inşa edilen Keten Haliç Projesi’nin birinci etabı teslim edilmeye başladı. 2 bin 185 metrekare arsa alanı üzerinde 6 katlı iki blokta 57 konut ve ticari birimlerden oluşan Keten Haliç Projesi’nin ikinci etabı ise Mayıs ayında teslim edilecek.


Akıllı ev sistemi ile inşa edilen Keten Haliç Projesi’ne ilginin büyük olduğunu dile getiren Keten İnşaat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, projenin bölgede; kartlı otopark giriş sistemi, 7/24 resepsiyon, fitnes salonu, Türk Hamamı gibi birçok özelliği ile dikkat çektiğini söyledi. Keten...