09 / 05 / 2024

Keten İnşaat 300 milyon dolarlık yatırım

Keten İnşaat 300 milyon dolarlık yatırım

Nişantaşı, Etiler, Boğaz çevresi ve Bağdat Caddesi gibi merkezlerde ve İstanbul'un güzde semtlerinde butik projeler geliştiren Keten inşaat, iki yıl içinde toplam 300 milyon dolar yatırıma imza atacak...

ŞOK’ta erkek/kadın eşofman altı 200 TL’ye, basic t-shirt 70 TL’ye, erkek/kadın ayakkabı 300 TL’ye düştü!

ŞOK’un 27 Nisan tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi paylaşılırken, erkek/kadın eşofman altı 200 TL’ye, basic t-shirt 70 TL’ye, erkek/kadın ayakkabı 300 TL’ye düştü. İşte fiyat listesi ŞOK 27 Nisan 2023...

Petrolün varili 300 dolar olursa benzin ve mazot fiyatları ne kadar olur?

Rusya Ukrayna arasındaki gerilimin etkileri ile petrolün varili gittikçe yükseliyor. Petrolün varili bugün 122 dolardan işlem görürken yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Peki petrolün varili 300 dolar olursa benzin ve mazot fiyatları ne kadar olur?

Keten İnşaat Nişantaşı'nda yeni projeye başladı!

Nişantaşı'nda yer alan beş katlı Ceylan Apartmanı yıkıldı. Keten İnşaat yıkılan bina yerine Nişantaşı'nda yaptığı yenilemelerin bir benzeri olarak rezidans şeklinde yeni projeye başladı...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Tek-Art İnşaat'ın sermayesi 300 milyona çıkarıldı!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) sermaye artırımı hakkında açıklamada bulundu..

Rıza Keten ve Selahattin Keten gözaltına alındı!

Keten İnşaat'ın sahipleri Rıza Keten ve Selahattin Keten, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş cinayeti kapsamında gözaltına alındı.

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kemal Keten tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vodafone Arena'nın maliyeti 300 milyon TL!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, takımın son durumu ve Vodafone Arena ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Orman, stadın maliyetinin 300 milyon TL'yi bulduğunu açıkladı.

Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıktı!

Eyüp'te yükselen Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıkıyor. Keten İnşaat' Ltd. Şti. tarafından inşa edilen Keten Haliç, 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşuyor.

Keten Haliç projesinde ticari alanlar satışa çıktı!

Eyüp’te yükselen ve büyük ilgi gören Keten Haliç’te ticari alanlar da satışa çıkıyor. Keten İnşaat Ltd. Şti. tarafından inşa edilen, 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşan Keten Haliç’teki mağazalar sahiplerini bekliyor.

Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıkıyor!

Keten İnşaat Ltd. Şti. tarafından inşa edilen,Eyüp’te yükselen ve büyük ilgi gören Keten Haliç’te ticari alanlar da satışa çıkıyor. 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşan Keten Haliç’teki mağazalar sahiplerini bekliyor.

Keten Haliç projesinde son 10 daire!

Keten İnşaat şirketi tarafından Eyüp'te inşa edilen ve büyük ilgi gören Keten Haliç Projesi'nde dairelerin hemen hepsi sahibini buldu.

Keten Haliç’te son 10 daire için cazip fiyatlı kampanya!

Keten İnşaat tarafından Eyüp’te inşa edilen ve büyük ilgi gören Keten Haliç Projesi’nde dairelerin hemen hepsi sahibini buldu.

Keten İnşaat 300 milyon dolarlık yatırım Haberi

Keten İnşaat 300 milyon dolarlık yatırım

Nişantaşı, Etiler, Boğaz çevresi ve Bağdat Caddesi gibi merkezlerde ve İstanbul'un güzde semtlerinde butik projeler geliştiren Keten inşaat, iki yıl içinde toplam 300 milyon dolar yatırıma imza atacak. 


> GURBETÇİ bir ailenin yurda döndükten sonra başlattığı inşaat işi bugün, genelin aksine şehrin en gözde semtlerinde ve şehir merkezinde butik projelere imza atıyor. Gayrimenkul yatırımlarının şehir dışına kaydığı bir dönemde yarattığı kaynaklarla Nişantaşı, Levent, Etiler, Boğaz ve Bağdat Caddesi çevresinde konut geliştiren Keten İnşaat'm ikinci kuşak patronu Ferhat Keten'in halihazırda yürüttüğü projelerin değeri 210 milyon doları buldu. Portföyünde yalı inşaatının da bulunduğu Keten, şimdi toplam yatırım değeri 100 milyon doları bulan projeler için kolları sıvadı. 

>> İstanbul'un merkezinde yaptığınız konut projeleriyle tanınıyorsunuz. Keten İnşaat'ı anlatır mısınız? 

Babam Almanya'da çalışarak belli bir sermaye birikimi...