26 / 05 / 2024

Keten İnşaat adını ve logosunu değiştirdi

Keten İnşaat adını ve logosunu değiştirdi

Keten inşaat, geçtiğimiz aylarda Keten Grup oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, firma adının ve logo değişikliğinin sebeplerini açıkladı.

Türk inşaat işçileri özel uçakla Malta'ya çalışmaya gitti!

Malta'da Sis Enerji Üretim AŞ ve System İnşaat adına yol ve alt yapı, otel, konut, çarşı inşaatı ile yüzme havuzu projesinde çalışacak Türk işçiler, İstanbul Havalimanı'ndan uğurlandı

Candemir İnşaat İstanbul'da proje üretecek!

Gaziantep'te rezidans projelerine imza atan Candemir İnşaat, yapı sektöründeki deneyimini İstanbul'a taşıyarak Plusera İnşaat adıyla projeler gerçekleştirecek.

Keten İnşaat Nişantaşı'nda yeni projeye başladı!

Nişantaşı'nda yer alan beş katlı Ceylan Apartmanı yıkıldı. Keten İnşaat yıkılan bina yerine Nişantaşı'nda yaptığı yenilemelerin bir benzeri olarak rezidans şeklinde yeni projeye başladı...

Selahattin Keten'e Cemil Candaş'ın öldürülmesi davasında tahliye!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Candaş'ın öldürülmesine ilişkin davada, Keten inşaat sahiplerinden Selahattin Keten'in arasında bulunduğu 3 tutuklu sanığın tahliye edilmesine karar verildi. 

Demirland Sefa Apartmanı fiyatları!

1960 yılından kurulan Demir Şirketler Grubu konut projelerini Demirland İnşaat adı altında hayata geçiriyor. Demirland İnşaat'ın İstanbul Anadolu Yakası'nda bir çok projesi bulunuyor. 

Demirland İnşaat, Anadolu Yakası'nı mesken tuttu!

1960 yılından kurulan Demir Şirketler Grubu, konut projelerindeki çalışmalarını Demirland İnşaat, adı altında inşa ediyor. Demirland İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'nı merceğine aldı .İşte tüm detaylar...

ZER Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda 568 bin TL'ye 1+1!

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kadıköy Göztepe’de hayata geçirdiği Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları ile Ceylan İnşaat, adından söz ettirmeye devam ediyor.

Rıza Keten ve Selahattin Keten gözaltına alındı!

Keten İnşaat'ın sahipleri Rıza Keten ve Selahattin Keten, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş cinayeti kapsamında gözaltına alındı.

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kemal Keten tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

NK İnşaat Vitrin Konutları'nı Barutçuoğlu AVM'de tanıttı!

Üster İnşaat ve Bilsezer İnşaat'ın 'NK İnşaat' adı altında bir araya geldiği yeni projesi 'Vitrin' konutlarının tanıtımı için Barutçuoğlu AVM'de stant açıldı.

İşte inşaat sektörünün canlanması için atılması gereken 3 adım!

Coldwell Banker’ın Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, “İnşaat sektörünün hareketlenmesi ekonominin canlanması için 3 adım atılmalı." dedi. Gökhan Taş, "KDV yüzde 1’e, faiz yüzde 1’in altına, tapu harçları 0.5 inmeli." dedi.

Fikirtepe'de 16. ruhsat verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Yaşar Güvenç tarafından, Pana Yapı'nın Brooklyn Life projesi için Selimoğlu İnşaat adına düzenlenen ruhsat firma yetkililerine verildi.

Mimar Merve Kaya: Gayrimenkul sektörü ekolojiyi gözetmeli!

ÇEDBİK Kongresi'ne İzka İnşaat adına İş Geliştirme Koordinatörü Yüksek Mimar ve Şehir Plancısı Merve Kaya katıldı. Kaya, ekolojik sorunların her geçen gün arttığını, dolayısıyla enerji ve çevre konularındaki duyarlılığın da artması gerektiğini vurguladı.

Keten İnşaat adını ve logosunu değiştirdi Haberi

Keten İnşaat adını ve logosunu değiştirdi

Keten inşaat, geçtiğimiz aylarda Keten Grup oldu.  Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, firma adının ve logo değişikliğinin sebeplerini şöyle açıkladı: "Yaklaşık 40 yıldır sektörde faaliyet gösteren bir firmayız. Bu süreçte ekibimiz  büyüdü, yapımız kurumsallaştı. Kendi içimizden Keten Yönetim, Keten Emlak gibi yeni markalar çıktı. Sadece konut yapan değil, bu konutlara ilişkin satış sonrası her ihtiyacı da kapsamlı olarak karşılayan bir markalar grubuna dönüştük.  Bu dönüşümü kurumsal kimliğimize de yansıtmak istediğimiz için ismimizi ve logomuzu...