17 / 05 / 2024

kevenli tandır evleri nerede

kevenli tandır evleri nerede

İpekyolu Belediyesi, Kevenli TOKİ sakinlerinin talebi üzerine altı noktada tandır evi açarak halkın hizmetine soktu. Mahalle meclislerinin organizasyonunda faaliyet yürütecek tandır evleri, günde beş ailenin bir haftalık ekmek yapma ihtiyacını karşılayaca

Migros'ta dana tandır 329 TL’ye, kebap köfte harcı 199,90 TL’ye, Paşabahçe kavanoz 11,50 TL’ye düştü!

Migros’ta 17 Ağustos’tan itibaren başlayan indirim kampanyası ay sonuna kadar devam edecek. Bu kapsamda, Migros’ta dana tandır 329 TL’ye, kebap köfte harcı 199,90 TL’ye, Paşabahçe kavanoz 11,50 TL’ye İşte 19 Ağustos Cumartesi Migros fiyat listesi...

Migros’ta Ramazan indirimleri başladı! Dana güveçlik kaburga 150 TL, dana tandır 260 TL, dana işkembe 53 TL...

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden biri olan Migros’ta Ramazan indirimleri başladı. Migros’ta dana güveçlik kaburga 150 TL’ye, dana tandır 260 TL’ye, dana işkembe 53 TL’ye düştü. Peki, Migros’ta başka hangi ürünler indirime girdi? Sizin için derledik...

Diyarbakır Evleri yenileniyor!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bulunan ‘Diyarbakır Evleri’ TOKİ önderliğinde restore ediliyor. 

Şanlıurfa'ya Sabır Evleri inşa ediliyor!

Şanlıurfa'da peygamber kabirlerinin yer aldığı Viranşehir ilçesindeki Eyyüp Nebi Mahallesi'ne, TOKİ ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle ziyaretçilerin kalabileceği "Sabır Evleri" inşa ediliyor.

Kahramankazan'da her mahalleye kültür evi inşa edilecek!

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un seçim vaatleri arasında bulunan ve tüm merkez mahallelere yapılması planlanan Kültür Evleri projesinin ilki için harekete geçildi.

Ankara'da Kültür Evleri projesinin ilk adımı atıldı! 

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un seçim vaatleri arasında yer alan ve tüm merkez mahallelere inşa edilecek Kültür Evleri projesi için ilk adımı atıldı...

Kahramankazan Mahalle Kültür Evleri için ilk adım atıldı!

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un seçim vaatleri arasında yer alan Mahalle Kültür Evleri projesi için çalışmalara başlandı.

Tarihi Diyarbakır evleri turizme kazandırılıyor!

Yıllara meydan okuyan ve görünümleriyle büyük beğeni toplayan tarihi Diyarbakır evleri devlet desteğiyle restore edilerek turizme kazandırılıyor.

Yeni Diyarbakır Evleri 2019'da teslim edilecek!

Sur ilçesinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi. Boyutu Diyarbakır surlarını aşmayan yeni Diyarbakır evlerinin ilk etabını oluşturan 293 konut 2019’un Haziran ayında sahiplerine teslim edilecek.

Haliliye'de çok amaçlı kültür evleri inşa ediliyor!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol tarafından kırsal mahallelerde başlatılan çok amaçlı kültür evleri inşaatları tamamlanarak, kalıcı eserler mahalle sakinlerinin hizmetine sunulmaya başlanıyor.

TOKİ Çankırı kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Çankırı Evleri projesindeki dairelerin kuraları bugün çekiliyor. Geçtiğimiz ay satışa sunulan TOKİ Çankırı projesindeki 502 konut sahibini bulacak.

Afyon'daki Kültür Evleri restore edilecek!

Birbirinden değerli eserlere sahip çıkmayı gelenek haline getiren Afyonkarahisar Belediyesi, bu kez de Akmescit Mahallesi’nde Kültür Evleri'ni restore edecek.

Tekzen 22 yıldır evleri güzelleştiriyor!

Yüzde 100 yerli sermayeli en yaygın ev güzelleştirme merkezi TEKZEN, bugün 53 ilde 120 mağazası ile faaliyetlerini sürdürüyor. Tekzen’in yolculuğunu Tekzen Pazarlama Müdürü Mehmet Cem Kızılkaya anlattı.

kevenli tandır evleri nerede Haberi

kevenli tandır evleri nerede

Deprem sonrası TOKİ'lere yerleşmek zorunda kalan yurttaşların tandır evi geleneğini sürdüremediklerinden kaynaklı ve ekmek alımında maddi sıkıntılar yaşamaları nedeniyle belediyeden tandır evleri yapılması konusunda talepte bulundu. Belediye, bu talep üzerine çalışmalarını hızlandırarak kısa sürede Kevenli TOKİ mevkiinde 6 noktada tandır evi yaparak faaliyete soktu. 


Mahalle meclislerinin organizasyonunda faaliyet yürütecek tandır evleri, günde beş ailenin bir haftalık ekmek yapma ihtiyacını karşılayacak. Fen İşleri müdürlüğü konuya ilişkin yaptığı açıklamada hizmete konulan tandır evlerinin ihtiyaç duyulması halinde bu sayısının çoğaltılacağının bilgisini de aktardı.


Bölge...