17 / 05 / 2024

kevenli toki için tandır evleri

kevenli toki için tandır evleri

İpekyolu Belediyesi, Kevenli TOKİ sakinlerinin talebi üzerine altı noktada tandır evi açarak halkın hizmetine soktu. Mahalle meclislerinin organizasyonunda faaliyet yürütecek tandır evleri, günde beş ailenin bir haftalık ekmek yapma ihtiyacını karşılayaca

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen Ayancık TOKi projesinin ihalesi yarın saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ için Arnavutköy, Başakşehir, Esenler'de olup ta haber bekleyenler bu habere hemen bakın! kabul listesi açıklandı  

Az bir süre önce TOKİ'nin 'İlk Evim, İlk İş Yerim' konut projesinde Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler için kabul listeleri belirlendi. Türkiye'de ilk defa bu kadar geniş kapsamlı konut projesinde heyecan tam gaz sürerken, Açıklanan ilçelerde listeler merak ediliyor.

TOKİ çıkmayan parasını ne zaman alacak 2022? TOKİ için yatırılan 500 TL geri alınır mı?

TOKİ’nin kuralarında ismi çıkmayan vatandaşlar, başvuru paralarını nasıl geri alabileceklerini araştırıyor. İşte “TOKİ için yatırılan 500 TL geri alınır mı?” sorusunun araştırılan yanıtı!

Bakan Kurum'dan TOKİ için büyük müjde! İşte tarih...

İnşası beklenen TOKİ konutları için müjde veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "13 Eylül Salı günü itibarıyla çok daha büyük bir adım atarak cumhuriyet tarihimizin en büyük sosyal konut hamlesini başlatıyoruz" ifadelerini kullandı.

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

TOKİ için konut kredisi nasıl çekilir? 

Türkiye genelinde dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ'nin uygun fiyatta konut satışları devam ediyor. Peki, TOKİ için konut kredisi çekilebilir mi? Hangi bankalar TOKİ için konut kredisi veriyor? İşte detaylar...

Erzurum Emekli TOKİ için başvurular 25 Mart'ta başlıyor

TOKİ'nin Erzurum'da emekliler için inşa edilen projeler için başvurular 25 Mart tarihinde başlayacak. Vatandaşların  2+1 daireler için 500 TL, 3+1 daireler için ise bin TL yatırmaları gerekiyor. 

Samsun Çay Mahallesi TOKİ için teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Çay Mahallesi projesi için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ için 510 milyon TL harcandı!

Başbakan Binali Yıldırım, Karaman yatırımlarını ve projelerini anlattı. Yüksek hızlı trenin sesinin duyulduğunu söyleyen Yıldırım, ''TOKİ için 510 milyon harcadık'' şeklinde konuştu.

TOKİ Amasya Suluova 4. Etap için geri sayım başladı!

Amasya’nın Suluova İlçesinde 4. Etap TOKİ için geri sayım başladı. Suluova İlçe Belediye Başkanı Fatih Üçok, Yeni Mahalle, Hürriyet Mahallesi ve Saraydüzü Mahallesinin kesiştiği bölgede 4. Etap Toki’nin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

Çorum Alaca TOKİ için son başvuru günü bugün!

TOKİ tarafından Çorum Alaca 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 47 adet konut Kura Yöntemi ile satışa sunuldu. Projedeki konutları için son başvuru tarihi bugün...

Malatya'da vatandaşlar TOKİ için sabahladı!

Malatya'da vatandaşlar, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından, başvuru önceliğine göre satılacak 79 konut için şimdiden banka önünde sıraya girdi.

kevenli toki için tandır evleri Haberi

kevenli toki için tandır evleri

Deprem sonrası TOKİ'lere yerleşmek zorunda kalan yurttaşların tandır evi geleneğini sürdüremediklerinden kaynaklı ve ekmek alımında maddi sıkıntılar yaşamaları nedeniyle belediyeden tandır evleri yapılması konusunda talepte bulundu. Belediye, bu talep üzerine çalışmalarını hızlandırarak kısa sürede Kevenli TOKİ mevkiinde 6 noktada tandır evi yaparak faaliyete soktu. 


Mahalle meclislerinin organizasyonunda faaliyet yürütecek tandır evleri, günde beş ailenin bir haftalık ekmek yapma ihtiyacını karşılayacak. Fen İşleri müdürlüğü konuya ilişkin yaptığı açıklamada hizmete konulan tandır evlerinin ihtiyaç duyulması halinde bu sayısının çoğaltılacağının bilgisini de aktardı.


Bölge...