06 / 05 / 2024

Keykubat Kentpark projesi son durum

Keykubat Kentpark projesi son durum

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Keykubat Kentpark projesiyle ilgili bir toplantı yaptı. Toplantıda proje çalışmalarıyla ilgili Başkan Çelik'e sunum yapıldı.

Çorum Kentpark hizmete açıldı!

Çorum Belediyesi tarafından 50 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Kentpark projesi hizmete açıldı. Projenin içerisinde bitkiler bahçesi, mesire alanı, futbol, basketbol ve tenis sahası, gösteri ve konser alanı ve 500 araçlık otopark bulunuyor.

Çorum Kentpark için yıkımlar başladı!

Çorum'da yapımı devam eden Kentpark projesi kapsamında yıkımlar başladı. Sağlık Müdürlüğü’nün yıkıldığı projede Valilik Ek Hizmet Binası’nında yıkılması gündeme geldi.

Çerkezköy Kentpark projesi başladı!

KENTPARK Projesi kapsamında Gazi Mustafa Kemal Paşa ve Gazi Osman Paşa Mahallesinde bulunan yaklaşık 75 dönümlük alanda yeşil alan ve çevre düzenlemesi yapılacak.

Çorum'a Kentpark ile 27 dönümlük yapay göl!

Çorum Belediyesi’nin büyük “Kentpark” projesi, 27 dönümlük yapay gölü sayesinde, Çorumluları bir anlamda su ile buluşturacak. Çorum’un en büyük parkının 4 katı büyüklüğünde olacak.

Kayseri Keykubat Kentpark projesinde son durum!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Keykubat Kentpark projesiyle ilgili bir toplantı yaptı. Toplantıda proje çalışmalarıyla ilgili Başkan Çelik'e sunum yapıldı.

Kayseri Kentpark için çalışmalar başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Keykubat Kentpark'ın yapılacağı bölgede incelemelerde bulundu. Şeker Gölü'nü de içine alacak olan Kentpark bünyesinde Macerapark da bulunacak.

Kartaltepe Kentpark projesi Başkent'e nefes aldırıyor!

İlk etabı tamamlanan Kartaltepe Kentpark hakkında bilgi veren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak'a nefes aldıracak olan bu proje aynı zamanda ilkleri de barındırıyor" dedi.

Çorum Kentpark projesi start aldı!

Çorum Belediyesi’nin en büyük yatırımları arasında yer alan Kentpark projesi start aldı. 25 milyon TL’ye mal olacak olan Kentpark projesi, 2017 yılında tamamlanacak.

Çorum Kentpark projesine başlandı!

Çorum Belediyesi’nin en büyük yatırımları arasında yer alan Kentpark projesi start aldı. 25 milyon TL’ye mal olacak olan Kentpark projesi, 2017 yılında tamamlanacak. İşte ayrıntılar...

Manisa Kentpark projesi ödül aldı!

Araştırma şirketleri tarafından en başarılı büyükşehir belediyeleri arasında gösterilen Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kent Park projesiyle de, Plant Dergisi tarafından "Kamusal Uygulamalar Proje ve Bakım Dalı'nda ödüle layık görüldü.

Uşak Kentpark projesi ile yeniden doğacak!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan yaptığı açıklamada 100 bin metrekarelik alanda uygulanacak "Kentpark" projesinin tamamlanmasıyla yeni bir kent ortaya çıkacağını savundı. Cahan "Uşak yeniden doğuyor" dedi.

Sunsetpark Caddebostan projesi Temmuz'da teslim edilecek!

Kentpark Gayrimenkul-Akfen Yapı Ortaklığı, hem markalı gayrimenkul projeleri sektörüne hem de kentsel yenileme alanına giriş yaptığı Sunsetpark Caddebostan projesi ile gayrimenkul sektöründe bir ilke imza attı.

Kentpark ve Akfen şirketinden ilk kentsel yenileme projesi!

Kentpark ve Akfen şirketi, ilk kentsel yenileme projeleri için düğmeye bastı. Aynı zamanda ortaklığın ilk projesi olan Sunsetpark Caddebostan 'da inşaat tüm hızıyla sürüyor. Projenin 2015 yılında tamamlanması planlanıyor.

Keykubat Kentpark projesi son durum Haberi

Keykubat Kentpark projesi son durum


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in yaptığı ve yapacağı projelerini tanıttığı "Yeni Kayseri İçin Yeni Güç, Hedef 2023" toplantısında dile getirdiği projelerden biri olan Keykubat Kentpark için proje çalışmaları sürüyor. Konuyla ilgili hazırlanan projelere ilişkin Başkan Mustafa Çelik'e bir sunum yapıldı. Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının da katıldığı sunumda Keykubat Kentpark'ta düşünülen temalara yer verildi.

Yapacakları önemli rekreasyon alanlarının başında Keykubat Kentpark projesinin geldiğini ifade eden Başkan Mustafa Çelik, Şeker Gölü ile de bütünleşecek olan projenin Kayseri'nin önemli bir yaşam merkezi haline geleceğini belirtti.

Projenin bir kent ormanı niteliğinde olacağını dile getiren Başkan Çelik, "İçinde mesire alanları, gençlerimiz ve çocuklarımıza yönelik Macerapark gibi aktivite alanları, çeşitli oyun alanları, meyve ve tematik bahçelerin bulunacağı bir proje hazırlanıyor. Buradaki meyve bahçelerinde Kayseri ikliminde yetişen her...