03 / 05 / 2024

keykubat tepesi kayseri

keykubat tepesi kayseri

AK Parti Kocasinan Belediye başkan adayı Mustafa Çelik, Mevlana Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşla buluştu. Çelik, ”Sosyal hayatın merkezi yapacağımız Kayseri’nin Denizi’ni Erciyes gibi gerçek değerine kavuşturacağız.” dedi...

Kayseri Kocasinan Millet Bahçesi ihalesi 20 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Kocasinan Keykubat Millet Bahçesi ihalesini 20 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

Kayseri Kocasinan'a millet bahçesi müjdesi!

Yeni yatırımlar için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Kocasinan Keykubat Mahallesi'nde millet bahçesi inşa edecek.

Kayseri millet bahçelerinin inşaatı başlıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kayseri'deki millet bahçeleri ile ilgili olarak, “AK Parti hükümeti döneminde Melikgazi ve Kocasinan Keykubat Millet Bahçeleri şehrimizin çehresini değiştirecek proje çalışmaları sürüyor, en yakın zamanda inşasına başlanacak." dedi.

Kayseri Keykubat Parkı 1 milyon metrekare alanda yükselecek!

Yaptığı yatırımlarla Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şeker Mahallesi'ne yapacağı Keykubat Kent Ormanı'na başlamadan bir ödül daha aldı.

Kayseri Keykubat Parkı'nda son durum!

Kayseri’nin yeni yaşam alanı olacak olan Keykubat Parkı için proje çalışmaları sürüyor. Eklenen yeniliklerle tadil edilen projenin son durumu Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e sunuldu.

Kayseri'ye Keykubat Parkı geliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Şeker Mahallesi'ne yapacağı Keykubat Parkı için hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Keykubat Parkı ile Türkiye'nin en güzel aktivite alanlarından birisini Kayseri'ye kazandıracaklarını söyledi.

Kayseri Keykubat Kentpark projesinde son durum!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Keykubat Kentpark projesiyle ilgili bir toplantı yaptı. Toplantıda proje çalışmalarıyla ilgili Başkan Çelik'e sunum yapıldı.

Kayseri Kentpark için çalışmalar başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Keykubat Kentpark'ın yapılacağı bölgede incelemelerde bulundu. Şeker Gölü'nü de içine alacak olan Kentpark bünyesinde Macerapark da bulunacak.

Kayseri Belediyesi'nin benzinliklerden rüşvet aldığı iddia edildi!

Harita Mühendisleri: Kayseri Belediyesi'nin rüşvet aldığı öne sürülen benzinlikler ruhsata uygun değil. Bilirkişiler belediye çalışanı

Kayseri'de icradan 1 milyon 307 bin TL'ye satılık tarla!

 Kayseri 4. İcra Müdürlüğü; Kayseri ili, melikgazi ilçesi, İnecik mahallesi, 1482 adada bulunan tarla niteliğindeki taşınmazı satıyor. 5.550,00 metrekarelik tarlanın fiyatı ise 1 milyon 307 bin 712 TL.

Kayseri Gülpark Evleri 'nde 370 TL taksitle 160 metrekare!

Kayseri Melikgazi"de Göktaş İnşaat tarafından inşa edilen Gülpark Evleri projesinde fiyatları 85 bin TL olan 160 metrekarelik evler ayda 370 TL taksitle satılıyor

Kayseri Park AVM yılbaşı çekilişiyle hediyeler veriyor!

Orta   Anadolu nun   ilk   ve   en büyük   alışveriş merkezi   Kayserinin     buluşma noktası Kayseri Park hazırlıklarını tamamladı,yılbaşı alışverişleri için ziyaretçilerini bekliyor.

Kayseri'de arazi toplulaştırma yapılacak!

Bakanlar Kurulu, Kayseri’nin Develi İlçesinde toplam 9 bin 679 hektar alanda arazi toplulaştırma kararı aldı. Kayseri’nin Develi İlçesinde özel arazi toplulaştırması kapsamında Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğ&

keykubat tepesi kayseri Haberi

keykubat tepesi kayseri


AK Parti Kocasinan Belediye başkan adayı Mustafa Çelik, Mevlana Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşla buluştu. Çelik, ”Sosyal hayatın merkezi yapacağımız Kayseri’nin Denizi’ni Erciyes gibi gerçek değerine kavuşturacağız.” dedi. 


Mevlana Mahallesi esnaflarını ziyaret ederek vatandaşlarla da buluşan AK Parti Kocasinan Belediye başkan adayı Mustafa Çelik, “Gösterdiğiniz ilgi ve teveccüh bizi duygulandırdı. İnşallah 30 Mart’tan sonra da biz bu teveccühe layık olmak için söz verdiğimiz gibi bütün gücümüzle çalışıp projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz.” diye konuştu.


Mevlana Mahallesi sakinlerine hazırladığı projelerini anlatan Mustafa Çelik, toplumun her kesimini ilgilendiren projelerle vatandaşın önüne çıktıklarını belirterek, “Yamula Barajı sosyal hayatı renklendirecek en önemli projelerimizden biri. Kayseri’nin Denizi’ni sosyal hayatın merkezi yapacağız. Öncelikle mevcut yolların kalite standartlarını yükselterek Kayseri’nin Denizi’ne ulaşım kolaylıklarını artıracak Erciyes gibi marka yapacağız.” şeklinde...