16 / 05 / 2024

Keystone XL Petrol Boru Hattı abd

Keystone XL Petrol Boru Hattı abd

Keystone XL Petrol Boru Hattı'na ABD'den onay çıktı. ABD Temsilciler Meclisi, Kanada'nın Alberta eyaletiyle ABD'nin Nebraska eyaleti arasında kurulmasını öngörülen "Keystone XL Petrol Boru Hattı"na ilişkin yasa tasarısını onayladı.

Keystone XL Petrol Boru Hattı'na ABD'den onay!

Keystone XL Petrol Boru Hattı'na ABD'den onay çıktı. ABD Temsilciler Meclisi, Kanada'nın Alberta eyaletiyle ABD'nin Nebraska eyaleti arasında kurulmasını öngörülen "Keystone XL Petrol Boru Hattı"na ilişkin yasa tasarısını onayladı.

Yapıyapı İnşaat Gıda Enerji Turizm Petrol İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıyapı İnşaat Gıda Enerji Turizm Petrol İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Çukur tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Temmuz'da kuruldu.

Yaymak Yapı Malzemeleri Metal Plastik Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaymak Yapı Malzemeleri Metal Plastik Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Temmuz'da kuruldu.

İfome İnşaat Nakliyat Gıda Orman Ürünleri Petrol Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İfome İnşaat Nakliyat Gıda Orman Ürünleri Petrol Sanayi Limited Şirketi, Murat Uçar tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Temmuz'da Tuzla, İçmeler Mahallesi'nde kuruldu.

Har Gayrimenkul Petrol ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Har Gayrimenkul Petrol ve Ticaret Limited Şirketi, Mehdin Gündoğan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da Kağıthane, Merkez Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi, Tatlıpınar Sokak'ta kuruldu.

Aksel Hafriyat İnşaat Hayvancılık Petrol Ürünleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksel Hafriyat İnşaat Hayvancılık Petrol Ürünleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Selçuk tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Temmuz'da Esenyurt'ta kuruldu.

İnpron İnşaat Madencilik Gıda Taşımacılık Petrol Bilişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnpron İnşaat Madencilik Gıda Taşımacılık Petrol Bilişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Haluk Filiz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da kuruldu.

Kılıçbey Otelcilik Turizm İnşaat Lojistik Petrol ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçbey Otelcilik Turizm İnşaat Lojistik Petrol ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Halil Kılıç tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da taşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Fitch Ratings: Petrol fiyatları yükselirse Türkiye'nin cari açığındaki iyileşme yavaşlayabilir!

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, "Eğer petrol fiyatları sert bir şekilde yükselirse ve bu seviye uzun süre devam ederse, Türkiye'de son aylarda cari açıkta gördüğümüz iyileşme yavaşlayabilir" dedi

Başarı Hafriyat Nakliyat İnşaat Turizm ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Hafriyat Nakliyat İnşaat Turizm ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Metin Ordu, Cemal Ordu tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da Bağcılar'da kuruldu.

Özçalış İnşaat Tekstil Otomotiv Elektrik Hırdavat ve Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Özçalış İnşaat Tekstil Otomotiv Elektrik Hırdavat ve Petrol Ürünleri Limited Şirketi, Mehmet Çalışkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da Küçükçekmece, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Renk Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Park Inn Bay Radisson İstanbul Atatürk Airport Otel Şubesi açıldı!

Renk Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Park Inn Bay Radisson İstanbul Atatürk Airport Otel Şubesi, Cezmi Gerzen ve Mustafa Cengiz Gerzen Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Akdesen Asfalt Danışmanlık İnşaat Madencilik Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdesen Asfalt Danışmanlık İnşaat Madencilik Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enver Yeyrek tarafından 100 bin TL'lik sermaye il 9 Haziran'da Sultanbeyli, Sultown Sitesi'nde kuruldu.

Keystone XL Petrol Boru Hattı abd Haberi

Keystone XL Petrol Boru Hattı abd

ABD Temsilciler Meclisi, Kanada'nın Alberta eyaletiyle ABD'nin Nebraska eyaleti arasında kurulmasını öngörülen "Keystone XL Petrol Boru Hattı"na ilişkin yasa tasarısını 161'e karşı 252 oyla kabul etti.


Cumhuriyetçilerin çoğunluğa sahip olduğu Temsilciler Meclisi'nde oylamaya sunulan Keystone XL Petrol Boru Hattı'na ilişkin yasa tasarısı 161'e karşı 252 oyla kabul edildi. Tasarıya 221 Cumhuriyetçinin yanı sıra 31 Demokrat temsilcinin de destek verdi. Bu sonuçla Temsilciler Meclisi'nden geçen tasarısı Kongre'nin diğer kanadı Senato'da salı günü oylanacak.


Eğer yasa tasarısı Senato'da da kabul edilirse ABD Başkanı Barack Obama'nın onayına sunulacak. Ancak, Obama'nın kurulması yaklaşık 8 milyar dolara mal olacak Keystone XL Petrol Boru Hattı'na "çevreye zarar vereceği" gerekçesiyle mesafeli yaklaştığı biliniyor. Proje ABD'de büyük çaplı protesto gösterilerine de yol açmıştı.


OBAMA'NIN NE YAPACAĞI MERAK KONUSU

Asya gezisi nedeniyle...