09 / 05 / 2024

Khalıl Safrawı

Khalıl Safrawı

Prince Otelcilik İşletmeleri ve Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Walled, Rwıda Abbsı, Khalıl Safrawı, Khır Eddın Safrawı ve Ramı Alsarhan ortaklığıyla 240 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.

Hamkar Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamkar Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Khalıl Ahmad Hamkar, Nasır Ahmad Hamkar ve Wakıl Ahmad Hamkar ortaklığında kuruldu.

New Art Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

New Art Dekorasyon Limited Şirketi Kadıköy'de Khalıl Snanı, Nızar Saadoun ve Seıf Eddıne Tıne ortaklığında kuruldu.

Starz Home Group Emlak Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Starz Home Group Emlak Turizm Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Husseın Youssef Imad Mohamed K Yossef Khalıl    Youssef tarafından kuruldu.

Sarak Mimarlık Mühendislik İç Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Sarak Mimarlık Mühendislik İç Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Sara Saadı ve Khalıl Faraj tarafından kuruldu.

7 Hills Developers İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

7 Hills Developers İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Esenler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaser Khalıl S. Abed, İsra Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

K And M Turizm Limited Şirketi kuruldu!

K And M Turizm Limited Şirketi Üsküdar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Khalıl Y.K.E.  ve Mohammad K.A.S. kuruldu.

Al Kareem Gayrimenkul Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Kareem Gayrimenkul Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  10  bin TL sermaye bedeli ile Khalıl Alayan Ve Nıdal El Mahboub tarafından kuruldu.

Vınstoss Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Vınstoss Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 120 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahım Khalıl tarafından kuruldu.

Eagle Dış Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Eagle Dış Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Alı Abdullahrahman, Fahad Alkhalaf ve Khalıl Alkujee ortaklığında kuruldu.

Shema Company İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Shema Company İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hozan Sayedkhalil ve Sheıkhmouss Khalıl ortaklığında kuruldu.

Lafont Mimarlık Limited Şirketi kuruldu1

Lafont Mimarlık Limited Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Amir Khalıl ve Ergin Uzunçakmak ortaklığında kuruldu.

Alsagar Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsagar Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Maan Khalıl I. Al-Anı tarafından kuruldu.

Easy Way Taşımacılık Lojistik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Easy Way Taşımacılık Lojistik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abubakr Khalılov tarafından kuruldu.

Khalıl Safrawı Haberi

Khalıl Safrawı

Prince Otelcilik İşletmeleri ve Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Walled, Rwıda Abbsı, Khalıl Safrawı, Khır Eddın Safrawı ve Ramı Alsarhan ortaklığıyla 240 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.


Prince Otelcilik İşletmeleri ve Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurtiçinde ve yurt dışında otel, motel, tatil köyü, kamping pansiyon başta olmak üzere her tür konaklama tesisleri ile lokanta, bar, gazino, kafeterya, plaj, diskotek, kulüp, gösteri merkezleri gibi her tip ve büyüklükte yeme-içme ve eğlence yerleri açar, işletir, sahibi olduğu yerleri başkalarına işlettirir, yukarıda sayılan işleri yapabilmek için gerekli bina ve tesisleri inşa eder, başkalarına inşa ettirir, kiralar, kiraya verir.  2- Yurtiçi ve yurtdışı turizm potansiyelini ülke yararına kullanmak için her türlü turizm...