19 / 05 / 2024

KHAN ALHARER İNŞAAT ELEKTRİK ELEKTRONİK SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

KHAN ALHARER İNŞAAT ELEKTRİK ELEKTRONİK SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Khan Alharer İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün M.Bassam Aboghada, Hasan Aboghada,M.Bashır Aboghada imzasıyla kuruldu.

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kılınç tarafından kuruldu.

Gökhan Erün kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Gökhan Erün hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? İşte Gökhan Erün’ün hayatı...

Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor?

Afyon Çimento, Çimsa, Exsa,Temsa Motorlu Araçlar şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapan Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Khan Realty Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khan Realty Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Noor Zahoor Khan tarafından kuruldu.

Alp Khan İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Alp Khan İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Ataşehir'de Baturalp Başkır tarafından kuruldu.

Gökhan Toksun İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Toksun İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Toksun tarafından kuruldu.

Khan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Khan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Nazır Khan tarafından kuruldu.

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Farrukh Munır Khan ve Zubaır Ahmed Khan ortaklığında kuruldu.

Öztürk Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Öztürk tarafından kuruldu.

Gökhan Piner Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Piner Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Piner tarafından kuruldu.

Gökhan Sağnaklar'ın acı günü! Babası Mehmet Reşit Sağnaklar vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Sağnaklar'ın babası Mehmet Reşit Sağnaklar hayatını kaybetti. 

Arşın Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşın Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Ciğerci ve Gökhan Tekin ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

KHAN ALHARER İNŞAAT ELEKTRİK ELEKTRONİK SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Haberi

KHAN ALHARER İNŞAAT ELEKTRİK ELEKTRONİK SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Khan Alharer İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün M.Bassam Aboghada, Hasan Aboghada,M.Bashır Aboghada imzasıyla kuruldu.


Khan Alharer İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...