29 / 04 / 2024

Kibar Grubu şirketleri

Kibar Grubu şirketleri

Aon Hewitt tarafından açıklanan En İyi İşyerleri- 2015 araştırmasında, Kibar Grubu şirketlerinden Assan Gayrimenkul, Türkiye’nin “En İyi İşyeri” sıralamasında yer almayı başararak ödüle layık görüldü.

Türk inşaat şirketleri Avrupa'da gövde gösterisi yaptı!

Türk şirketleri, son dönemde ise Avrupa’da kendini gösteriyor. Ukrayna, Bulgaristan Makedonya bu ülkelerden dikkat çekenler. Anadolu Grubu, Cevahir Holding, Altınbaş Holding gibi dev firmaların yanı sıra yerel işletmeler kuran Türk girişimciler de öne çıkıyor.

Martı Grubu'ndan kredi yapılandırması açıklaması!

Martı Grubu halka açık şirketleri Martı Otel İşletmeleri A.Ş ve Martı Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş ile Denizbank A.Ş arasında mevcut kredilerin yapılandırılmasıyla ilgili protokol görüşmelerinin devam ettiğini açıkladı...

Kale Grubu'nun acı günü! Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti!

Kale Grubu'nun Kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum İbrahim Bodur ve ailesinin dostu Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti. Kale Grubu Şirketleri ve Bodur Ailesi taziye ilanı yayınladı.

İnegöl AVM'nin basın toplantısı gerçekleşti!

Türkiye'nin en büyük meydanlı açık alışveriş merkezlerinden biri olan İnegöl AVM Kırcalı Yapı'dan FİBA Grubu Şirketleri'ne satıldı. Basın toplantısı dün yapıldı.

Kale Grubu'nun acı günü! Şevket Demirel vefat etti!

Göltaş A.Ş., Orma A.Ş. ve Demirel Vakfı'nın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mühendis Şevket Demirel vefat etti. Kale Grubu Şirketleri ve Yalıkon İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Assan Gayrimenkul'e En İyi İşyeri ödülü!

Aon Hewitt tarafından açıklanan En İyi İşyerleri- 2015 araştırmasında, Kibar Grubu şirketlerinden Assan Gayrimenkul, Türkiye’nin “En İyi İşyeri” sıralamasında yer almayı başararak ödüle layık görüldü.

Kibar Holding’ten yatırım hamlesi!

Kibar Grubu bünyesindeki alüminyum üreticisi Assan Alüminyum, sürekli döküm kapasitesini büyütmek için yeni tesis yatırımına imza attı.

Kibar Holding ve Assan'dan Karasu'ya alüminyum tesisi!

Kibar Holding, Assan Alüminyum ile birlikte Karasu'da alüminyum tesisi yatırımı planlıyor.Saka, Kibar Grubu'nun sanayi, hizmet ve ticaret alanlarında faaliyet gösteren şirketlerini sektörlerinde öncü konumda olduğunu söyledi

Manavgat HES ihalesine en yüksek teklif Kibar Holding'den!

Manavgat HES ile santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesinde en yüksek teklifi veren Kibar Holding, bu sayede mevcut operasyonlarında maliyet avantajı sağlamayı ve grubu bulunduğu sektörlerde üst seviyeye çıkarmayı amaçlıyor.

2004 yılında Ataköy Grubu Şirketleri satışa çıkarılmış!

2004 yılında Özelleştirme İdaresi, Ataköy sahilinde bulunan Ataköy Marina, Galleria Alışveriş Merkezi ve Holiday Inn ve Crown Plaza otellerinin yüzde yüzünü teklif toplama yöntemiyle satışa çıkarmış.

Kaleseramik 3 ödül aldı!

Kaleseramik'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kale Grubu Şirketleri'nin lokomotifi olan Kaleseramik, İSO'nun Çevre ve Enerji Ödülleri'nde üç ayrı kategoride ödül kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Kale Grubu'nun acı günü! Avukat Baki Toksal vefat etti!

Kale Grubu Şirketleri Hukuk Müşaviri Avukat Baki Toksal vefat etti. Baki Toksal'ın vefatı üzerine Kale Grubu Şirketleri kurucusu Onursal Başkanı İbrahim Bodur bir baş sağlığı mesajı yayınladı.

STFA Grubu, enerji yatırımlarını Enerya markası adı altında topluyor!

Sezai Türkeş ve Feyzi Akkaya tarafından 1938 yılında bir inşaat şirketi olarak kurulan STFA grubu doğalgaz dağıtım şirketleri ve enerji yatırımlarını Enerya markası adı altında topluyor...

Kibar Grubu şirketleri Haberi

Kibar Grubu şirketleri

Bağımsız çalışan görüşlerine dayanan araştırmada; çalışan bağlılığı, liderlik, performans kültürü ile işveren markası kriterleri esas alınıyor. Çalışan bağlılığını ölçen, alanındaki en prestijli ve güvenilir araştırmalardan biri olarak bilinen Aon Hewitt Best Employers araştırmasının sonuçlarına göre, Assan Gayrimenkul’un en güçlü görüldüğü ve çalışanlarının memnuniyet düzeyinin en yüksek olduğu alanlar üst yönetim, iş aktiviteleri, başarı hissi ve marka gücü şeklinde sıralandı.


Kibar Grubu’nun tüm şirketlerinde uygulanan insan kaynakları politikalarının başarısının bir göstergesi olarak Assan Gayrimenkul’un kazandığı bu ödül, holdingin çalışan memnuniyetine ve insani değerlere verdiği önemin de güçlü bir göstergesi.


Ödülle ilgili olarak değerlendirmelerini paylaşan Assan Gayrimenkul Genel Müdürü Cem Çakaralır, “Çalışanlarımızın değerlendirmeleriyle kazandığımız bu ödül bizim için her şeyden daha kıymetli. Tüm Kibar Grubu şirketlerinde olduğu gibi Assan Gayrimenkul için de en...