30 / 06 / 2024

kibariye ve tarkan konseri

kibariye ve tarkan konseri

Kibariye'nin ev sahipliği yapacağı konserde, Tarkan, Sezen Aksu ve Şebnem Ferah sahneye çıkacak. Kibariye’nin hedefi, yoğun ilgi göreceğine inandığı bu konserden elde edeceği gelirle okul yaptırmak:

Tai Veri Merkezi Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Tai Veri Merkezi Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Köse, Ümit Erdoğdu, Tarkan Özenci, Mehmet Çağrı Özaltın, Kutlugün Sürmeli ve Volkan Demirci ortaklığında kuruldu.

Draft Baca Sistemleri Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Draft Baca Sistemleri Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Tarkan Şahin ve Uğur Gökmen Yücedağ ortaklığıyla kuruldu.

Btm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Btm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli’de 450 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mahir Mermer, Cem Tayfun Yılmaz ve Batuhan Tarkan ortaklığıyla kuruldu.

Sahrasu Çelik Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahrasu Çelik Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Yener Karadağ ve Tarkan Ayağlar ortaklığında kuruldu.

İzmir’de Tarkan çılgınlığı! Tarifeler fırladı gitti

9 Eylül’deki konseri öncesinde kafe ve restoranlarda Tarkan’a özel fiyat uygulaması başladı, rezervasyonlar haftalar öncesinden doldu.

Kibariye’nin Bodrum’daki villası satıldı!

Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık tarafından bir başkasına da satıldığı öne sürülen ve davalık olan villa sonunda satıldı...

Ares İzolasyon Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares İzolasyon Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tarkan Tuğsavul tarafından kuruldu.

Sebahattin Girgin: Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık beni dolandırdı!

Son zamanlarda yaşadığı mağduriyetle gündeme gelen İş insanı Sebahattin Girgin yaptığı açıklamada, Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık tarafından dolandırıldığını iddia ederek, “4.5 milyon TL’ye bana ev sattılar. Tapuyu bir türlü alamadım. Ev daha sonra başkasına satıldı.” dedi.

Btn Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Btn Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adil Batuhan Kaşut ve Tarkan Ali Kaşut ortaklığında kuruldu.

Reman Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reman Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erman Tarkan tarafından kuruldu.

Seneca Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Seneca Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bn TL sermaye bedeli ile Tarkan Altınok tarafından kuruldu.

Tarkan'ın imar inadı niye?

Gazeteci Mevlüt Tezel, Tarkan'ın Bayrampaşa'daki arazisini bugün köşesine taşıdı. Tezel, "Elbette her Türk vatandaşı yatırım amaçlı arsa alabilir ve imar için başvurabilir. Bu Tarkan'ın en doğal hakkı ama altı kez imara başvurmak, belediyeyi zorlamak garip. Olmuyorsa olmaz değil mi?" diyor...

Tarkan 13 yıldır alamadığı arsa için imar istiyor!

Pop star Tarkan'ın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki  imar dosyası, 6'ncı kez İBB Meclis'ine geldi. İmar ve Bayındırlık Komisyonu'nun uygun görmeyip raporunu bu yönde hazırladığı imar değişikliği teklifi, oylama sırası geldiğinde İmar Komisyonu tarafından geri çekildi...

kibariye ve tarkan konseri Haberi

kibariye ve tarkan konseri


Kibariye, sanat hayatının 40’ıncı yılını özel bir konserle kutlamaya hazırlanıyor. Ünlü sanatçının ev sahipliği yapacağı konserde, Tarkan, Sezen Aksu ve Şebnem Ferah sahneye çıkacak. Kibariye’nin hedefi, yoğun ilgi göreceğine inandığı bu konserden elde edeceği gelirle okul yaptırmak: “Konser projesi, aslında bir araç. Ben, unutulan bir kültürle, Roman kültürüyle alakalı bir okul yaptırmak istiyorum. Amacım, bu kültürü yaşatmak. Milli Eğitim Bakanlığı’yla kontak kurarak İstanbul’da bir Roman okulu açacağım. Konserden sağlayacağımız parayla açacağım bu okulda ben de eğitim vereceğim.”


SİLAH  ARKADAŞLARIM


Kibariye, projesinden bahsettiği Tarkan, Sezen Aksu ve Şebnem Ferah’tan olumlu yanıt aldığı için de çok mutlu: “Onlar, sanat yolunda beraber yol aldığım silah arkadaşlarım. Ben, onlarla beraber bir yerlere geldim. Tarkan, bu zamana kadar bana çok destek verdi. Hem o, hem de...