12 / 05 / 2024

Kibrıd Material seramik

Kibrıd Material seramik

Kibrıd Material, Moov ve Opus serilerini tanıttı. Kibrıd Material ürünlerinden Moov ve Opus serileri, dinamik formları, geometrik desenleri ve çarpıcı renkleriyle yazın sıcaklığını ve enerjisini iç mekanlara taşıyor.

A101’de Regal çay makinesi 739 TL’ye, tam yağlı beyaz peynir 77,50 TL’ye, seramik tabanlı ütü 399 TL’ye düştü!

20 Temmuz itibarıyla A101’de pek çok alanda indirimli ürünler satışa çıkacak. Buna doğrultuda, Regal çay makinesi 739 TL’ye, tam yağlı beyaz peynir 77,50 TL’ye, seramik tabanlı ütü 399 TL’ye düştü. İşte 20 Temmuz Perşembe A101 fiyat listesi...

Karmar Sakura seramik dış cephe tercihi ile rüzgarı dizginleyerek ısı yalıtımına katkı sağlayacak!

Basın Ekspres Yoluna Başakşehir aile konseptini getiren Karmar Sakura projesi, seramik dış cephe tercihi ile Karmar Sakura, doğa olaylarına karşı da sağlam duruyor.

Bayser Seramik Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayser Seramik Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bayram tarafından kuruldu.

Nostalji Seramik Dünyası İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nostalji Seramik Dünyası İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Sevda Kaya tarafından kuruldu.

Nostalji Seramik Dünyası İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nostalji Seramik Dünyası İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Sevda Kaya tarafından kuruldu.

Dünyam Seramik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünyam Seramik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Bien Seramik'ten ödüllü tasarım!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası Bien, dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak. İşte Bien Seramik tasarımları...

VitrA 2017 karolarını Cersaie’de tanıtacak!

VitrA, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, 2017 için hazırladığı yeni karolarını tanıtacak. 26-30 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, dünya seramik sektörünün en yeni ve iddialı ürünleri sergilenecek.

Seranit Grup, Cersaie Fuarı’nda Aquanit serisini tanıtacak!

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından Seranit Grup, dünya seramik sektörünün önde gelen temsilcilerinin yer aldığı ve Avrupa seramik sektörünün en büyük fuarı olarak kabul edilen Cersaie’ye katılıyor.

Seranit Grup XONE - Seramik Tasarım Yarışması’ndan 3 ödül aldı!

Seranit Grup, Aquanit, Duostone ve Seravista Porselen Basamak ürünleriyle katıldığı XONE - Seramik Tasarım Yarışması’ndan 3 ödülle döndü.

XONE Seramik Tasarım Ödülleri sahiplerini buldu!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) tarafından düzenlenen ‘XONE-Seramik Tasarım Yarışması' ve ‘XONE Seramik Tasarım Ödülleri’ ile günümüz ve geleceğin tasarımcıları ödüllendirildi.

XONE Seramik Tasarım Ödülleri 3 Haziran'da sahiplerini bulacak!

Türkiye seramik sektörüne uluslararası itibar ve rekabet gücü kazandırmak amacıyla düzenlenen XONE Seramik Tasarım Ödülleri, Esma Sultan Yalısı’nda 3 Haziran Cuma günü saat 20:30'da dağıtılacaktır.

Kaleseramik dünyanın 12'nci seramik karo üreticisi!

Kale Yapı Başkan Yardımcısı Derya Ercan: " Kaleseramik, bugün Avrupa’nın 3'üncü, dünyanın 12'nci büyük seramik karo üreticisi olmayı başarmış bir Türk şirketi " şeklinde konuştu.

Kibrıd Material seramik Haberi

Kibrıd Material seramik

Uluslararası duvar ve zemin kaplama firmalarını Türkiye’de başarıyla temsil eden kibrID material ürünlerinden Moov ve Opus serileri, dinamik formları, geometrik desenleri ve çarpıcı renkleriyle yazın sıcaklığını ve enerjisini iç mekanlara taşıyor. 


Mimarların ve iç mimarların gözdesi kibrID material, yaz mevsimini temsilciliğini yaptığı İtalyan Lithos Design ve Avustralyalı Wovin’in rengarenk ürünleriyle karşılıyor. Lithos Design tarafından üretilen Opus serisi ve Wovin koleksiyonlarından Moov serisi ile iç mekan tasarımları artık daha renkli, daha canlı ve daha işlevsel…


Opus ile Mermerin ve Eşsiz Tasarımın Farkını Yaşayın…


Yaratıcı ürünleriyle doğal taş duvar ve zemin kaplama alanında yıllardır faaliyet gösteren Lithos Design, yepyeni koleksiyonlarıyla mekanları farklılaştırmaya devam ediyor. İtalyan markanın yer döşemeleri ve duvar cepheleri için ürettiği Opus serisi, tasarımcının zevkine ve ihtiyacına göre şekillenebilecek dokulardan meydana gelen...