08 / 05 / 2024

kıbrısta gayrimenkul danışmanlığı şirketi açıldı

kıbrısta gayrimenkul danışmanlığı şirketi açıldı

Nitelikli gayrimenkul danışmanlığı' felsefesiyle emlak sektöründe dünyaya hızla yayılan ABD kökenli ERA Real Estate Kıbrıs'ın bütününe Era H&B Real Estate şirketi ile hizmet vermeye başladı.

Işık Property Expo Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Property Expo Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Edanur Işık tarafından kuruldu.

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zülfü Geçer tarafından kuruldu.

Alemdaroğlu Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemdaroğlu Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mehmet Alemdaroğlu ve Nıdhal Brıngı ortaklığında kuruldu.

Avni Köroğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Avni Köroğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Avni Köroğlu tarafından kuruldu.

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti. Esenyurt Şubesi açıldı!

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti .Esenyurt Şubesi 150 bin TL sermaye bedeli ile ABDELHAMID M A. MOHAMED ELDELF tarafından açıldı.

Property Brıgade Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Brıgade Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muna Hamed Sale tarafından kuruldu.

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Brıdge Otomotiv Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Brıdge Otomotiv Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Harfoush tarafından kuruldu.

Brıdge Otomotiv Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Brıdge Otomotiv Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Harfoush tarafından kuruldu.

Kızıltaş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıltaş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin tL sermaye bedeli ile Engin Kızıltaş tarafından kuruldu.

3B Harita Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

3B Harita Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kanburoğlu tarafından kuruldu.

Yaratıcılık Dünyası Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yaratıcılık Dünyası Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de 100 TL sermaye bedeli ile Moh'd F. tarafından kuruldu. 

Aslan Kardeşler Mimarlık Mühendislik Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Aslan Kardeşler Mimarlık Mühendislik Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Bayrampaşa'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Aslan, Erdal Aslan ve Erol Aslan ortaklığında kuruldu. 

kıbrısta gayrimenkul danışmanlığı şirketi açıldı Haberi

kıbrısta gayrimenkul danışmanlığı şirketi açıldı

Nitelikli gayrimenkul danışmanlığı' felsefesiyle emlak sektöründe dünyaya hızla yayılan ABD kökenli ERA Real Estate Kıbrıs'ın bütününe Era H&B Real Estate şirketi ile hizmet vermeye başladı. ERA H&B Real Estate Kıbrıs'taki ilk şubesini Girne Karakum Yolu üzerindeki modern ofisinde görkemli bir etkinlikle hizmete açtı. KKTC Çevre ve Kültür Bakanı Kutlu Evren .Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, ERA Avrupa ve Türkiye Başkanları, Limasol Türk Kooperatif Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler ve ailesi, emlak ve inşaat sektörünün önde gelen isimleri ve iş dünyasının yoğun ilgi gösterdiği renkli açılış havai fişekler arasında pasta ve kurdele kesimi ve kokteyl parti ile noktalandı. 



Star Kıbrıs...