05 / 05 / 2024

Kıdan Turizm Bayrampaşa

Kıdan Turizm Bayrampaşa

Kıdan Turizm Bayrampaşa Topçular Uluyol mevkiinde 217 odalı otel inşa edecek. Bu yıl başlayacak olan Kıdan Bayrampaşa Otel projesi Haziran 2016 yılında hizmete açılacak...

Hof Turizm Tercümanlık Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hof Turizm Tercümanlık Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Feras M.A.A ve Obıadah F.M.H.E ortaklığı tarafından kuruldu.

Long Emlak Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Long Emlak Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  Hamid El-Horr tarafından kuruldu.

Ligarbatravel Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ligarbatravel Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Levent Keleş tarafından kuruldu.

Sealife Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Sealife Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de Ishak Karaga ve Ömer Faruk Özbek ortaklığında kuruldu.

Ef Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Tekstil Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ef Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Tekstil Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Turgut Yılmaz tarafından kuruldu.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi Kadıköy'de Cem Gülmez tarafından açıldı.

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Sarı tarafından kuruldu.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Karabudak tarafından kuruldu.

Bayrampaşa'da kiracısının kapısını baltayla kıran ev sahibi tutuklandı!

İstanbul Bayrampaşa'da ev sahibinin oğlu kiracısının evini baltayla bastı. Evin kapısını balta ile kıran ev sahibinin oğlu mahkeme kararıyla tutuklandı.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Aksu Danışmanlık Otelcilik Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Aksu Danışmanlık Otelcilik Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Bağcılar’da  10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Aksu tarafından kuruldu.

Fcc Proje Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Fcc Proje Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi Kağıthane’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cem Çadırcı tarafından kuruldu.

Kıdan Turizm Bayrampaşa Haberi

Kıdan Turizm Bayrampaşa


Kıdan Turizm İnşaat, Bayrampaşa Topçular Uluyol mevkiinde 217 odalı otel inşa edecek. Kıdan Bayrampaşa Otel projesi 3 bin 614 metrekare arazi üzerinde hayata geçiriliyor.


Toplam inşaat alanı 20 bin 615 metrekare olan Kıdan Bayrampaşa Otel projesinde 1 adet dükkan, spor salonu, hamam, sauna, kapalı yüzme havuzu, restaurantlar, soyunma odaları, 81 araçlık otopark yer alıyor.


Tek blok olarak tasarlanan Kıdan Bayrampaşa Otel projesi 4 bodrum katı + zemin kat+ 14 normal kat olarak inşa ediliyor. Bu yıl başlayacak olan Kıdan Bayrampaşa Otel projesi Haziran 2016'da hizmete açılacak.


Abdi İpekçi Caddesi, Karakaş Sokak ve Erciyes Sokağın kesiştiği bölgede yer alan Kıdan Bayrampaşa Otel projesinin 250 metre güneybatısında Bayrampaşa Spor Kompleksi, 400 metre güneybatısında Sabri Akpınar Parkı,  600 metre güneyinde İstanbul-Edirne Otoyolu, 350 metre...