27 / 04 / 2024

KidZania İstanbul Akasya Acıbadem AVM ulaşım

KidZania İstanbul Akasya Acıbadem AVM ulaşım

Kidzania Çocuk Cumhuriyetleri'nin en yenisi KidZania İstanbul, Akasya Acıbadem Yeni Nesil Yaşam Kompleksi'nde hizmete giriyor. 90 meslek grubunun çocuklara tanıtıldığı KidZania İstanbul, 10.000 metrekarelik alanda inşa edildi.

Akasya AVM'nin 2021 piyasa değeri ne kadar?

Akasya AVM'nin 2021 piyasa değeri belli oldu. İstanbul Anadolu Yakası’nın en gözde AVM'si olan Akasya AVM'nin piyasa değeri dudak uçuklattı... 

Akasya AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

İstanbul Anadolu Yakası’nın en gözde AVM'si olan Akasya AVM'nin piyasa değeri şaşırttı. Peki, Akasya AVM'nin piyasa değeri ne kadar? İşte tüm detaylar...

​Starbucks’ın Akasya AVM’deki mağazası yeni yerine taşındı!

Starbucks’ın İstanbul Akasya Alışveriş Merkezi'ndeki ikinci mağazası daha geniş ve konforlu olan yepyeni yerinde kahve tutkunlarıyla buluşuyor.

Akasya AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

İstanbul Anadolu Yakası’nın gözdesi olan Akasya AVM 2014’ten bu yana hizmet veriyor.  AVM, depolar dahil kiralanabilir toplam 88 bin 861 metrekare alana sahip. Peki onlarca lüks markanın yer aldığı Akasya AVM'nin piyasa değeri ne kadar? İşte detaylar…

Akasya Port'ta ön talepler toplanıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilecek Akasya Port projesinde ön talepler toplanıyor. Viaport Alışveriş Merkezi'ne yürüme mesafesinde yükselecek projede inşaat henüz başlamadı.

Akasya Acıbadem Kidzania giriş ücreti 2017 kaç TL?

Akasya Acıbadem'de yer alan Kidzania giriş ücreti 2017 kaç TL? Kidzania bilet fiyatları 2017 belli oldu mu? İşte Akasya Acıbadem Kidzania giriş ücreti 2017...

Kidzania giriş ücreti 2017 ne kadar?

Çocuklara 100 farklı rol sunan Kidzania giriş ücreti 2017 ne kadar, Akasya Acıbadem Kidzania bilet fiyatları 2017, Kidzania giriş ücreti 2017 kaç TL?

GUESS Türkiye'deki ilk mağazasını Akasya AVM'de açıyor!

İstanbul'da Akasya Alışveriş Merkezi’nde yer alacak olan mağaza, yeni global GUESS mağaza konsepti ile donatılacak ve markanın büyüme stratejisi kapsamında açılması planlanan birçok mağazanın ilki olacak.

Kidzania Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Çocuklara ve ebeveynlerine eğlenceli eğitim ortamı sağlayan Kidzania İstanbul bayramda açık mı? Kidzania Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Kidzania İstanbul bayramda kaça kadar açık? Kizania hangi saatlerde hizmet veriyor?

Akasya Acıbadem Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Anadolu yakası Uzunçayır'da konumlanan Akasya Acıbadem hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Akasya Acıbadem Kurban Bayramı 2015'te açık mı?Akasya Acıbadem bayramda kaçta açılır?

Akasya Acıbadem bayramda açık mı?

İstanbul Anadolu yakası Uzunçayır'da konumlanan Akasya Acıbadem hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Akasya Acıbadem bayramda açık mı? Akasya Acıbadem bayramda kaçta açılır?

Kidzania İstanbul bayramda açık mı?

Çocuklara ve ebeveynlerine eğlenceli eğitim ortamı sağlayan Kidzania İstanbul bayramda açık mı? Kidzania İstanbul bayramda kaçta açılır? Kidzania İstanbul bayramda kaça kadar açık?

Acıbadem Akasya Evleri'nde icradan 3.2 milyon TL'ye daire!

İstanbul Üsküdar, Akasya Sitesi'nde bulunan 218 metrekare yüzölçümüne sahip daire, İstanbul 10. Anadolu İcra Dairesi tarafından 3 Haziran 2015 günü 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

KidZania İstanbul Akasya Acıbadem AVM ulaşım Haberi

KidZania İstanbul Akasya Acıbadem AVM ulaşım


Dünya genelinde 13 ülke ve 16 merkezi bulunan Kidzania Çocuk Cumhuriyetleri'nin en yenisi KidZania İstanbul, Akasya Acıbadem Yeni Nesil Yaşam Kompleksi'nde hizmete giriyor. 90 meslek grubunun çocuklara tanıtıldığı KidZania İstanbul, 10.000 metrekarelik alanda inşa...