05 / 05 / 2024

Kiğılı 17 Burda AVM

Kiğılı 17 Burda AVM

Türkiye'nin 66 şehrinde 225 mağaza ile hizmet veren Türkiye'nin erkek giyim markası Kiğılı, 17 Burda AVM'de şıklık ve rahatlıktan ödün vermeden modayı takip eden erkeklerle buluşuyor.

BİM'de Kiğılı mont 699 TL'ye, tatlı kasesi 99 TL'ye, Tv arkası Rgb led 129 TL'ye satılacak! BİM 20 Ekim aktüel kataloğu

BİM'in 20 Ekim 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımladı. Bu kapsamda BİM'de kışlık mont  699 TL'ye, tatlı kasesi 99 TL'ye, Tv Arkası Rgb Led Aydınlatma 129 TL'ye satılacak.

Fındıkta ihracat hedefi 275 ile 280 bin ton oldu!

Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (KFMİB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dursun Oğuz Gürsoy, 1 Eylül-17 Eylül tarihlerinde 11 bin 114 ton iç fındık ihracatı gerçekleştirildiğini söyleyerek, “2023-2024 ihracat sezonunda 275 ile 280 bin ton bandında iç fındık ihracat hedefliyoruz”

Hande Erçel'in Beykoz Konakları'ndaki lüks villası görenleri hayran bıraktı!

Güzel oyuncu Hande Erçel  Beykoz Konakları'ndaki lüks villasının fotoğraflarını instagram hesabından paylaştı. Beykozda'ki lüks villa görenleri kendine hayran bıraktı...

BİM'den Babalar Günü kataloğu! Casıo erkek kol saati 459 TL'ye, deri kemer 89 TL'ye, Kiğılı tişort 169 TL'ye düştü!

BİM Babalar Günü'ne özel indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda Casıo erkek kol saati 459 TL'ye, deri kemer 89 TL'ye, Kiğılı tişort 169 TL'ye düştü.

Kiğılı babalar gününe özel indirimlerini duyurdu! Takım elbiselerde yüzde 50 indirim! Babanızı Kiğılı ile donatın!

Babalar Günü yaklaşırken pek çok giyim markası kampanyalarını duyurdu. Bu markalar içerisinde Kiğılı de yer alıyor. Birbirinden farklı indirimleri babalar günü için sizlere sunuyor. İşte detaylar!

Kiğılı'da Babalar Günü: İkili alıma özel indirim fırsatı! Birini babanıza birini dedenize hediye edin!

Kiğılı, Babalar Günü'ne özel olarak düzenlediği kampanyayla dikkat çekiyor. Şık ve kaliteli tişörtlerden oluşan koleksiyon, babaları özel hissettirecek. Kampanya, 1 Haziran ile 3 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak. İşte ayrıntılar...

Türkiye'de hane halkı büyüklüğü 2022'de 3,17 kişiye düştü!

TÜİK İstatistiklerle Aile 2022 yılı sonuçlarını değerlendiren Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, Türkiye'de hane halkı büyüklüğünün 2022'de 3,17 kişiye düştüğünü söyledi.

Tesla rekor gelir bildirdi! Yıllık oranda yüksek kazanç sağladı

Üretici, bir önceki yıl 17,7 milyar dolara kıyasla 2022'de 81,5 milyar dolar kar elde ettiğini beyan etti.

Kiğılı’dan indirim yağmuru! Her şey indirimde! 29 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Erkek giyim markası Kiğılı’da gömlekten pantolona kazaktan monta pek çok çeşit üründe indirim var. Hangi Kiğılı ürünleri indirimde? Kiğılı ürünlerine ne kadar indirim geldi?

Kiğılı online özel yeni sezonda yüzde 30 indirim+ 2 ürüne yüzde 15 indirim! İşte 25 Eylül 2022 fiyat listesi

Erkek giyim markası Kiğılı kigili.com adresli online satış kanalında yeni sezon ürünlere yönelik indirim kampanyası başlattı. Kiğılı, kampanya kapsamında yeni sezon ürünlerde yüzde 30 indirimin yanısıra 2 ürün alımına ek yüzde 15 veya 3 ve üzeri ürün alımına ek yüzde 25 indirim uyguluyor.

Watsons’tan 17.yılına özel yüzde 50 indirim! Son fırsatı kaçırmadınız

Türkiye’nin güzellik ve kişisel bakım ürünleri mağazalarından biri olan Watsons, 17. Yılına özel indirim kampanyası düzenlediğini açıkladı. Watsons mağazalarında, watsons.com.tr ve Watsons’ın mobil'den yaptığınız alışverişlerinde yüzde 50’ye varan indirim fırsatını kaçırmayın!

Kentli profesyonellerin tercihi Kiğılı’dan indirim üstüne indirim! İşte 22 Eylül 2022 Kiğılı fiyat listesi

Çağdaş, akılcı ve başarılı erkeklerin tercihi Türkiye’nin erkek giyim markası Kigıılı kentli profesyonellerin tercihi olmayı sürdürüyor. Kiğılı şimdi yaz sonuna özel indirimle sadık müşterilerine sonbahar hediyesi veriyor. Sepette yüzde 30 indirim uygulayan Kiğılı ikinci ürüne yüzde 15 veya üçüncü ü

Son dakika! Gümüş aldı başını gidiyor! 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Gümüşe yatırım yapanlar her daim gümüş fiyatlarının nasıl bir seyirde olduğunu merak ediyor. Gümüş’ten kar elde etmeyi düşünen kişiler, piyasaların bir aşağı bir yukarı hareketlenmesinden dolayı tereddütlü. Gümüş zarar mı ettirecek yoksa kazanç mı? İşte 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kiğılı 17 Burda AVM Haberi

Kiğılı 17 Burda AVM
Türkiye'nin 66 şehrinde 225 mağaza ile hizmet veren Türkiye'nin erkek giyim markası Kiğılı, 17 Burda AVM'de şıklık ve rahatlıktan ödün vermeden modayı takip eden erkelderle buluşuyor. 


 Kurulduğu günden bugüne erkek modasının öncü markalarından olan Kiğılı, 17 Burda AVM'deki mağazasının açılışını 9 Nisan 2015, Perşembe günü, Kiğılı markasının Kurucusu ve Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı'nın da katılımıyla gerçekleştirdi. Abdullah Kiğılı açılışta yaptığı konuşmada "Kiğılı olarak, Beyoğlu'nda ilk mağazamızı açmamızın üzerinden tam 46 yıl geçti. Kurulduğumuz ilk günden bugüne kaliteyi uygun fiyatla sunma anlayışımız doğrultusunda Türkiye'nin dört bir yanında mağazalar açtık. Bugün 66 şehirde 225, yurt dışında ise toplam 37 mağaza ile hizmet veriyoruz. En yeni mağazamız olan 17 Burda AVM'deki Kiğılı mağazasıyla Çanakkalelilerle buluşmaktan mutluluk duyuyoruz" şeklinde...