29 / 04 / 2024

Watsons’tan 17.yılına özel yüzde 50 indirim! Son fırsatı kaçırmadınız

Watsons’tan 17.yılına özel yüzde 50 indirim! Son fırsatı kaçırmadınız

Türkiye’nin güzellik ve kişisel bakım ürünleri mağazalarından biri olan Watsons, 17. Yılına özel indirim kampanyası düzenlediğini açıkladı. Watsons mağazalarında, watsons.com.tr ve Watsons’ın mobil'den yaptığınız alışverişlerinde yüzde 50’ye varan indirim fırsatını kaçırmayın!



9 Ekim 2022 tarihine kadar tüm Watsons mağazalarında, watsons.com.tr ve Watsons’ın mobil uygulamasında yaptığınız kozmetik ve bakım alışverişlerinde yüzde 50’ye varan indirim fırsatını kaçırmayın! Ayrıca Watsons Card ile yaptığınız alışverişlerde de yüzde 50’ye varan indirim fırsatları var. Peki kampanya kapsamında hangi ürünler var? İşte cevabı…

SON TARİH 9 EKİM… ACELE EDİN

Bu kampanya haberi özellikle kadınların ilgisini çekecek. Kozmetik ve bakım ürünleri ihtiyaç ancak fiyatları da genelde cüzdan düşmanı… Ama şimdi sizi çok mutlu edecek bir indirim haberi geldi.

Türkiye’nin güzellik ve kişisel bakım markalarından biri olan Watsons, 17. Yılına özel yüzde 50 indirim kampanyası düzenlediğini ilan etti. Tüm kozmetik ihtiyaçlarınız için geniş ve kaliteli ürün seçenekleri ile dikkat çeken Watsons’tan kaçırılmayacak fırsat! Watsons’ın 17. Yılına özel yüzde 50 indirim kampanyasından 9 Ekim 2022 tarihine kadar güzellik ve bakım ürünleri alışverişleriniz için faydalanabilirsiniz. Watsons’ın kampanyası kapsamında kozmetik, bakım ve güzellik ürünlerini yarı fiyatına satın alabilirsiniz. 

KAMPANYADAN NASIL FAYDALANABİLECEKSİNİZ?Peki Watsons’ın 17. Yılına özel yüzde 50 indirim kampanyasından nasıl faydalanacaksınız ve kampanya hangi ürünleri kapsıyor? 9 Ekim 2022 tarihine kadar Türkiye genelindeki tüm Watsons mağazaları, Watsons’ın web sitesi olan watsons.com.tr ve Watsons’ın mobil uygulamasında yapacağınız alışverişlerinizde geçerli olacak yüzde 50 indirim kampanyası… 

Watsons’tan 17.yılına özel yüzde 50 indirim! Son fırsatı kaçırmadınız

 


Geri Dön