30 / 04 / 2024

Yapı Kredi'den Kasko sigortasında yüzde 50 indirim! Son gün 31 Mart 2023!

Yapı Kredi'den Kasko sigortasında yüzde 50 indirim! Son gün 31 Mart 2023!

Yapı Kredi’den kasko sigortasında yüzde 50 indirim sağlıyor! Yapı kredi müşterilerinin faydalanabileceği kampanyaya son katılım 31 Mart 2023!



İndirimlere ek kasko tutarının %10’u kadar puan hediyesinin de yer aldığı kampanya ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor...

Yapı Kredi den Kasko sigortasında yüzde 50 indirim! Son gün 31 Mart 2023!

Yapı Kredi’den ek kasko tutarına %10 hediye puan kampanyası

Yapı Kredi Bankası müşterilerine, kasko poliçelerini oluştururken farklı avantajlardan yararlanma fırsatı sunuyor. Yapı Kredi Mobil, Bireysel Internet Şubesi ve Yapı Kredi Çağrı Merkezi üzerinden yapılabilecek poliçe oluşturma işlemlerinde, hasarsızlık aktarımı, sürücü indirimi ve meslek indirimi gibi seçeneklerle birlikte %50'ye kadar fiyat avantajı sağlanıyor. 

TSK mensupları ve eşleri, öğretmenler, üniversite öğretim üyeleri, emniyet mensupları (polis), mülki idare mensupları (vali, kaymakam ve yardımcıları), yargı mensupları (hakim, savcı ve yardımcıları) ile Koç ailesi üyelerine özel olarak, meslek indirimlerinde %25'e varan fırsatlar sunuluyor.

Aracınızı kullanan sürücü sayısına göre %20'ye varan indirimlerden faydalanabilirsiniz.

Yapı Kredi, 01 Ocak-31 Mart 2023 tarihleri arasında Kasko sigortası alan müşterilerine özel bir olarak kampanya sunuyor. Bu kampanya kapsamında mevcut poliçeniz veya önceki aracınızın plakasıyla birlikte hasarsızlık indirimlerine ek olarak, Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi ve Yapı Kredi Çağrı Merkezi'nden alınan Kasko sigortasıyla %10'a varan puan hediyesi kazanmak mümkün oluyor.

Allianz Sigorta, Kasko sigortası ile araç sahiplerinin ihtiyaçlarına göre kişiselleştirilebilir seçenekler sunuyor. Poliçenizi seçimli teminat yapısıyla oluşturarak, aracınızı kaza, yangın, hırsızlık, üçüncü şahıs sorumluluğu gibi risklere karşı koruma altına alabilirsiniz. Allianz Sigorta'nın güvencesiyle aracınız her zaman güvence altında olacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön