18 / 05 / 2024

Kiğılı İnşaat Mühendislik Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kiğılı İnşaat Mühendislik Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kiğılı İnşaat Mühendislik Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Nuri Kığılı ve Yaşar Katmer ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Bakırköy, Cevizlik Mahallesi'nde kuruldu.

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kılıç tarafından kuruldu.

4a Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4a Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Yılmaz, Selim Bölükbaşı, Süleyman Kuşbucak ve Yunus Atmaca ortaklığında kuruldu.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Endes Gıda Temizlik Medikal İnşaat Mühendislik Taşımacılık Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Endes Gıda Temizlik Medikal İnşaat Mühendislik Taşımacılık Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Endes tarafından kuruldu.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Anl Bay Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anl Bay Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Anıl Bay tarafından kuruldu.

Asg Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asg Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Amırahmad Youseı, Hüseyin Gülgönül, Mohammadhassan Farshbafı Esfahlan ve Sana Farshbafı Esfahlan ortaklığında kuruldu.

Efebir İnşaat Mühendislik Maden Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Efebir İnşaat Mühendislik Maden Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Som tarafından açıldı.

Mefa Mimarlık İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mefa Mimarlık İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Arık ve Mehmet Alkılıç tarafından kuruldu.

Asass İnşaat Mühendislik Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Asass İnşaat Mühendislik Yapı Limited  Şirketi  Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Ismaıl H.M.A. tarafından kuruldu.

Karasu Emlakçılık İnşaat Mühendislik Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karasu Emlakçılık İnşaat Mühendislik Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Karasu tarafından kuruldu. 

Akin Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akin Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gönül Altıntaş tarafından kuruldu.

Dinamik İklimlendirme Brülör Doğalgaz İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik İklimlendirme Brülör Doğalgaz İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Şahin tarafından kuruldu.

Kiğılı İnşaat Mühendislik Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Kiğılı İnşaat Mühendislik Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kiğılı İnşaat Mühendislik Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Nuri Kığılı ve Yaşar Katmer ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Bakırköy, Cevizlik Mahallesi'nde kuruldu. 


Kiğılı İnşaat Mühendislik Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  iş konusu; 1 a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak,satmak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...