30 / 04 / 2024

Kiler Gayrimenkul iletişim

Kiler Gayrimenkul iletişim

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Epos Gayrimenkul ile anlaştı.

Kiler Gayrimenkul gelir tablosunu yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. vergi dairesine verilmiş olan gelir tablosunu yayınladı.

Kiler Gayrimenkul şirket sözleşme tadil tasarısını yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yayınlanan yazılı açıklamaya göre Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirket sözleşme tadil tasarısını yayınladı.

Kiler Gayrimenkul Kiler Holding'ten garanti taahhütnamesi aldı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yaptığı açıklamaya göre Kiler Gayrimenkul Kiler Holding'ten Bakırköy Osmaniye Halk GYO Projesi İş Geliştirme ve Kar Paylaşımı Stratejik İş Ortaklığı Sözleşmesi"nin teminatı kapsamında garanti taahhütnamesi aldı...

Kiler Gayrimenkul sözleşme tadili izni onaylandı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sözleşme tadili izni onaylandı...

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Sinan Yelkovan ve Banu Yelkovan ortaklığında kuruldu.

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri!

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen projede satışlar başladı. 

Evora İzmir iletişim!

Evora İzmir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Teknik Yapı ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasını taşıyan projede ön talepler toplanıyor. 

UNIVA'nın PR ajansı Canyaş İletişim oldu!

Erkanlı Holding'in Türkiye genelinde inşa ettiği modern öğrenci evi kampüsleriyle dikkat çeken UNIVA, stratejik iletişim ve halkla ilişkiler çalışmaları için Canyaş İletişim’i tercih etti...

İdealist Cadde iletişim bilgisi!

İdealist Cadde iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesiyle ve İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) imzasını taşıyan proje İstanbul Şile'de hayata geçiriliyor. 

Sinpaş Sefaköy iletişim!

Sinpaş Sefaköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek proje  Sefaköy ilçesinde, E5 Otoyolu'nun yanında yükselecek.

Vesta Global'in iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak!

Yurtdışı emlak yatırımı konusunda yeni nesil gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren, yüzde 100 Türk şirketi Vesta Global'in stratejik iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak...

Nidapark Küçükyalı iletişim!

Nidapark Küçükyalı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 68 bin 785 metrekare arsa alanında hayata geçirilen proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor.

HEP Grand Homes iletişim!

HEP Grand Homes iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Tekfen Gayrimenkul  imzasını taşıyan proje İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. 

Bahçeşehir Hayat Evleri iletişim!

Bahçeşehir Hayat Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Atmaca Gayrimenkul projesi Bahçeşehir Hayat Evleri, Eylül'de satışa sunulacak...

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim!

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Hayat projesinde ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor...

Yakuplu Kiler Marmara Evleri iletişim!

7 blokta 800 konut ve 25 ticari birimden meydana gelen Yakuplu Kiler Marmara Evleri iletişim için telefon numarası 0 (212) 456 70 00 olarak belirtiliyor.

Kiler Gayrimenkul iletişim Haberi

Kiler Gayrimenkul iletişim

Kiler GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirket Yönetim Kurulu şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararı almıştır.


SPK'nın III.48-1 sayılı "Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği"nin "Gayrimenkul Değerleme Kuruluşunun Seçimi" başlıklı maddesi uyarınca;  


Şirket portföyünde bulunan veya o yıl içinde alınacak varlıkların değerlemesinin yaptırılması amacıyla; Sermaye Piyasası Kurulu tarafından ilgili tebliğlerce tanımı yapılmış ve yetki verilmiş değerleme hizmeti alınacak şirketler olarak portföyümüzde bulunan her bir varlık için Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş., 2015 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. ile İnvest Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. 'nin belirlenmesine karar...