10 / 05 / 2024

Kiler GYO MÜSİAD Fuarı

Kiler GYO MÜSİAD Fuarı

Levent'te hayata geçirdiği Batı Avrupa'nın en yüksek binası Sapphire projesi ile adından söz ettiren Kiler, Bakırköy'de Halk GYO arazisi üzerinde inşa ettiği Referans Bakırköy projesinde teslimleri tamamlarken Referans Güneşli projesini tanıttı...

Mesut Huriel, Kiler GYO Genel Müdürü oldu! 

Kiler GYO tarafından KAP'a yapılan açıklamada Mesut Huriel'in Genel Müdürlük görevine atanmasına karar verildiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

Referans Beşiktaş nerede? Kiler GYO Referans Beşiktaş fiyat listesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi başlıyor. Söz konusu proje Referans Beşiktaş adıyla yükselecek. Peki Referans Beşiktaş nerede? Kiler GYO Referans Beşiktaş fiyat listesi...

Kiler GYO, İstanbul Ümraniye İnkılap arsası için sözleşme imzalayacak! 

Emlak Konut İstanbul Ümraniye İnkılap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. Oturumu 21 Temmuz 2022'de yapılmıştı. Kiler GYO, son durumu paylaştı. İşte ayrıntılar...

Kiler GYO Kemerburgaz projesi geliyor! Yeni proje! 

Kiler GYO Kemerburgaz projesi için düğmeye bastı. Şirket bu parsellerde hayata geçirilecek olan proje için Biskon Yapı ile Müteahhitlik sözleşmesi imzalanmasına karar verdi. 

Kiler GYO Pendik projesi için imzalar atıldı!

T.C. İller Bankası'nca yapılan İstanbul Pendik Dolayoba Mahallesi 10510 Ada 1 Parsel ve 10299 Ada 3 Parselde Bulunan Taşınmaza İlişkin Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi sonucunda Kiler GYO Biskon Yapı A.Ş. Pendik İş Ortaklığı ile T.C. İller Bankası A.Ş. arasında sözleşme imzalandı.

Kiler GYO'dan bedelli sermaye artırımı davasına ilişkin açıklama!

Kiler GYO bedelli sermaye artırımına ilişkin Yönetim Kurulu Kararı aleyhine İstanbul 19'uncu Asliye Ticaret Mahkemesi nezdinde açılan davayı takip etme kararı aldı. 

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı!

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı. Kiler GYO A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi Sözleşmesi imzalandı.

Kiler GYO-İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi Beylikdüzü projesi feshedildi!

Kiler GYO ve İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi'nin ile imzalamış olduğu 03.05.2017 tarihli "Düzenleme Şeklinde Kat Karşılığı İnşaat ve Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşım Sözleşmesi" "Fesihname ve İbra Sözleşmesi" imzalanarak karşılıklı olarak feshedildi.

Kiler GYO 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Kiler GYO'nun yasal kayıtlarına göre gerçekleşen 54 milyon 189 bin 491 TL tutarındaki zararın geçmiş yıllar zararlarına ilave edilmesine ve geçmiş yıllar zararları dolayısıyla kar dağıtımı yapılmamasına karar verildi. 

Peker GYO'nun rüçhan hakkı kullanım süresi değişti!

Peker GYO'nun 2021/14 sayılı kararı ile rüçhan hakkı kullanım süresi değişti. Yeni pay alma hakları kullanım süresinin 30 gün olarak belirlenmesine karar verildi. 

Gökhan Yıldız, Kiler GYO Genel Müdürü oldu!

Kiler GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği kapsamında şirket Genel Müdürlük görevine Gökhan Yıldız atandı.

Peker GYO'nun yeni pay alma hakkı kullanım süresi 15 gün oldu!

Peker GYO, yeni pay alma hakları kullanım süresinin 15 gün olarak belirlenmesine, bu sürenin son gününün resmi tatile rastlaması halinde yeni pay alma hakkı kullanım süresinin izleyen iş günü akşamı sona ermesine karar verdi.

Kiler GYO'nun esas sözleşmesinin 8. maddesi değişti!

Kiler GYO Esas Sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8. maddesi değiştirilmiş olup değişiklik İstanbul Ticaret Sicili tarafından 16 Aralık 2020  tarihinde tescil edildi ve ilan edildi. 

Kiler GYO MÜSİAD Fuarı Haberi

Kiler GYO MÜSİAD Fuarı

Levent'te hayata geçirdiği Batı Avrupa'nın en yüksek binası Sapphire projesi ile adından söz ettiren Kiler, Bakırköy'de Halk GYO arazisi üzerinde inşa ettiği Referans Bakırköy projesinde teslimleri tamamlarken yeni projelerinde de "Referans" markasını sürdüreceğini belirtti. İnşaat sektöründe birçok başarılı projeye imza attıklarını belirten KİLER GYO Genel Müdürü Tarık Gürdil; "Sapphire projemiz bunlar içinde en önemli yatırımlarımız arasında bulunuyor. Markalı konut projelerimizde de sektörde aktif şekilde rol üstleniyoruz. Referans Bakırköy projemizde yaşam başlarken, "Referans" markalı yeni projelerimizle yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bunlardan en yenisi ise Referans Güneşli projemiz. Her gün yeni bir alışveriş merkezi, yeni bir otel, yeni bir iş merkezi Güneşli'ye yeni bir değer katıyor. Biz de Referans Güneşli projemiz ile bölgeye önemli bir yatırım yapıyoruz ve Güneşli'nin yeni yaşam ve...