20 / 05 / 2024

Kılıç Kaya TOKİ Manisa

Kılıç Kaya TOKİ Manisa

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, TOKİ Projesi ile ilgili birlikte Manisa’nın kültürel, sosyal ve ekonomik boyutu hakkında önemli müjdeler verdi. İşte TOKİ’ye dair Kaya’nın o açıklamaları.

Kemal Kılıçdaroğlu: Depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceğiz!

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlarıma sözüm sözdür diyerek,  depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceklerini söyledi.

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  600 bin TL sermaye bedeli ile SERDAR YILDIZ, Recep Aygül ve Mustafa Coşkun tarafından kuruldu.

Sivas'ta 8 milyon TL'ye satılık ada! 

Sivaslı iş insanı İsmail Karabiber, Kılıçkaya Baraj Gölü ortasında yer alan adasını satışa çıkardı. Karabiber 1000 dönümlük arsa için 8 milyon TL istiyor. 

Malatya Köklükaya'daki okul binası sorunu TBMM'de!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya'nın Pütürge ilçesine bağlı Köklükaya Mahallesi'ndeki okul sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ankara Mamak'ta her yıl 4 bin gecekondu yıkılıyor!

Halen 23 bin gecekondunun bulunduğu Mamak’ta her yıl 4 bin gecekondu, yaklaşık 300 metruk bina yıkılıyor. Yerlerine ise belediye-TOKİ işbirliğinde binlerce modern konut inşa ediliyor.

Ordu Çambaşı Yaylası'nda kaçak yapılar yıkılıyor!

Ordu Çambaşı Yaylası'nda kaçak yapılan kulübe, baraka ve evler yıkılıyor. Yıkım çalışmalarını değerlendiren Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, "Kaçak inşaatlarla ilgili ekiplerimizin çalışması devam edecektir" dedi.

Manisa Yunuskent TOKİ Konutları'nda ilk teslimler Eylül 2017'de!

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, TOKİ Projesi’yle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Kaya, TOKİ Projesi sayesinde bir iç göç yaşanacağını belirterek, ilk etabın teslim tarihinin 30 Eylül 2017 olduğunu müjdeledi.

Kılıç Kaya: TOKİ Manisa'nın yeni lokomotifi oluyor!

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, TOKİ Projesi ile ilgili birlikte Manisa’nın kültürel, sosyal ve ekonomik boyutu hakkında önemli müjdeler verdi. İşte TOKİ’ye dair Kaya’nın o açıklamaları.

Kemal Kılıçdaroğlu 175 TL taksitli ev projesini örnek aldı!

Kiraya mahkumiyeti olmayan bir Türkiye’ sözü veren Kılıçdaroğlu TOKİ'nin mevcut uygulamalarını da kopyaladı. Aylık 277 lira taksitle ev vaadinde bulunan Kılıçdaroğlu, İdare’nin halen devam eden 175 TL taksitli ev projesini örnek olarak aldı.

Kılıçkaya Barajı'ndaki taşma nedeniyle yollar su altında kaldı!

Sivas'ın Suşehri İlçesi'ndeki Kılıçkaya Barajı'nda su düzeyinin önceki yıllara göre fazla yükselmesi nedeni ile grup köy yolunun bir bölümü ile ve sosyal tesisler su altında kaldı.

TOKİ 23. Mot. P.A.K.lığı Yerleşkesi danışmanlık ihalesi bugün!

TOKİ 23. Mot. P.A.K.lığı Yerleşkesi inşaat öncesi, inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi 2. oturum bugün saat 11:00'de gerçekleşecek.

Nevşehir TOKİ Evleri'ne Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın ismi verildi!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde görevli akademik ve idari personel için yapılarak hak sahiplerine teslim edilen TOKİ konutlarına ‘Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç TOKİ Evleri’ ismi verildi.

Karayolları Genel Müdür Yardımcılığı'na Adnan Köklükaya atandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Karayolları Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığı'na müşaviri Adnan Köklükaya'yı atadı. Köklükaya'nın yerine Müşavirlik görevine Bayram Şahin getirildi.

Kılıç Kaya TOKİ Manisa Haberi

Kılıç Kaya TOKİ Manisa


Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, TOKİ Projesi ile ilgili birlikte Manisa’nın kültürel, sosyal ve ekonomik boyutu hakkında önemli müjdeler verdi.


 “400 SEKTÖR İSTİFADE EDECEK”

Akgedik’te yapılacak TOKİ bütçesinin Manisa Büyükşehir Belediyesi bütçesini geçtiğini belirten Başkan Yardımcısı Kaya, “Büyükşehir bütçesi ortalama 650-700 milyon civarında 17 ilçenin bütün bütçesi. Bu para nereye gidecek şehrin ekonomisine gidecek buradan istifade edecek 400 sektör var. Manisa’ya saçılacak bu para. Evine geçen insanlar evlerine yatırım yaparken bile Manisa esnafı da kazanacak” dedi.


“TOKİ HAYALLERİ SÜSLÜYOR”


Çağdaş Şehircilik Standartlarına uygun olarak 1. etap Yunuskent’i 30 Eylül 2017’de teslim edeceklerini belirten Kaya, “Hayat orada birden başlayacak. Manisa’da otopark sorunu azalacak. OSB ile arası 300 metre. Tanık olduğum bir olay var; TOKİ ile ilgili OSB’de çalışan arkadaşlar hayal kuruyor ve diyor...