29 / 07 / 2024

Kilim Mobilya firması

Kilim Mobilya firması

Türkiye'nin ilk 5 firması içerisinde bulunan Kilim Mobilya'nın yeni mağazası dualarla açıldı. Yeni mağazanın açılış töreninde konuşan Kilim Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yayla konuştu.

Türk mobilya aksesuarı firması Hindistan yatırımları için düğmeye bastı!

Türkiye'nin önde gelen mobilya aksesuar üreticileri arasında yer alan Samet, yurt dışındaki ilk üretim tesisini Hindistan'da kurmak için düğmeye bastı.

Kilim Mobilya’dan tam 3 bin TL indirim! Muhteşem Eylül fiyatları için koşun! Kilim Mobilya 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yeni evlenecek olanlar,  evini yenilemek isteyen bu haber tam size göre, acele edin son 30 Eylül. Kilim Mobilya’dan bin değil 2 bin değil tam 3 bin TL indirim. Sizde bu kampanyayı kaçırmamak için haberimizi muhakkak okuyun. İşte, Kilim Mobilya 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kaçırmayın! Evgör çocuk ve genç odalarında yüzde 35 indirim yaptı!

Ardı ardına açıklanan kampanyalar da hız kesmeden devam ediyor. Okullar açılırken velilere destek olmak isteyen markalar arasına ünlü mobilya firması Evgör de dahil oldu. Okullar açılırken Evgör Çocuk ve Genç Odalarında yüzde 35 İndirim yaptı.

Ajda Pekkan Bodrum'daki villasını 1.5 milyona yeniledi!

Bir mobilya firmasının yüzü olan Süperstar Ajda Pekkan, Bodrum'daki 4 katlı villasını 1.5 milyon TL'ye yeniledi. Pekkan'ın villasının tadilatı 5 ay sürdü.

Kilim Mobilya yurtdışı mağazalarını 35'e çıkaracak! 

Kilim Mobilya yurtiçi ve yurtdışı şube sayısını arttırmaya devam ediyor. Yurtdışında 31 mağazası bulunan şirket yıl sonuna kadar 35 mağaza açmayı hedefliyor. 

Kilim Mobilya'dan 50 milyon dolarlık yatırım!

Kayseri merkezli Kilim Mobilya, 50 milyon dolarlık yeni yatırıma hazırlanıyor. Bu yatırımla halen dört tesiste toplam 350 bin metrekarelik alanda yapılan üretim tek tesiste toplanacak. Şirket, bunun için 500 bin metrekarelik bir yer arıyor. Bu tesisin Kayseri’de kurulması planlanıyor..

Demet Akalın mobilya reklamından 650 bin lira aldı!

Şarkıcı Demet Akalın bir mobilya firmasının reklamı için dudak uçuklatacak bir ücret aldı. Akalın'ın 650 bin lira aldığı iddia edildi.

Demet Akalın mobilya firmasının yüzü oldu!

Şarkıcı Demet Akalın, zincir bir mobilya firmasının yüzü oldu. Akalın, magazin kulislerinde dolaşan iddialara göre bu film için 650 bin lira alacak.

Kilim Mobilya'nın Sivas şubesi açıldı!

Türkiye'nin ilk 5 firması içerisinde bulunan Kilim Mobilya'nın yeni mağazası dualarla açıldı. Yeni mağazanın açılış töreninde konuşan Kilim Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yayla konuştu.

Y kuşağı markalı mobilya tercih ediyor!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği, Nielsen firmasına yaptırdığı araştırmalara devam ediyor. Yakın zamanda gerçekleşen araştırma sonuçlarına göre; Türkiye genelinde markalı mobilya tercih eden tüketiciler, ortalama 34 yaş ile Y kuşağında bulunuyor

Çilek Mobilya, İSMOB 2016 fuarına katılacak!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, dünyanın dört bir tarafından, 500'den fazla seçkin mobilya firmasını ağırlayacak İSMOB 2016, yine Türk mobilya sektörünün dünyaya açılan kapısı olmaya hazırlanıyor.

MODEF EXPO'ya yoğun ilgi!

İnegöllü 181 mobilya firmasının katıldığı 34’üncü MODEF EXPO, sektör temsilcilerinin yüzünü güldürdü. 50 ülkeden alım heyetinin geldiği fuarda yurtdışından gelen müşterilerle yüksek oranlarda ihracat anlaşması imzalandı.

Mobilya sektörüne MODEF EXPO morali!

İnegöllü 181 mobilya firmasının katıldığı 34’üncü MODEF EXPO, sektörün yüzünü güldürdü. 50 ülkeden alım heyetinin geldiği fuarda yurtdışından gelen müşterilerle yüksek oranlarda ihracat anlaşması imzalandı.

Kilim Mobilya firması Haberi

Kilim Mobilya firması

Türkiye'nin ilk 5 firması içerisinde bulunan Kilim Mobilya'nın yeni mağazası dualarla açıldı. 

Sivas Caddesi üzerinde bulunan Kilim Mobilya'nın yeni mağazasının açılış töreninde konuşan Kilim Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yayla, bu şartlarda açılış yapmanın zevkli olmadığını söyleyerek, ülkenin birlik ve beraberliği için kendilerine düşen görevi yapacaklarını söyledi. Yayla, "Allah memleketimize dirlik, güzellik versin, ülkemizi bütün şerlerden korusun. Ülkemiz bizim için açılışını yapacağımız mağazadan daha önemli. onun için hepimiz ülkemize sahip çıkacağız, inşallah ite, köpeğe prim vermeyeceğiz, sonuna kadar devletimizin arkasında duracağız. Kilim Mobilya, Türkiyenin ilk 5 firması içerisinde ihracatıyla, üretimiyle Türkiye ve dünyaya hizmet vermektedir. Bundan da kıvanç ve onur duyuyoruz. İnşallah devletimizle, hükumetimizle, milletimizle beraber bu hizmetimizi artırarak devam etmeye gayret edeceğiz." dedi. Nursaçan: "Dünya dünya olalı böyle bir...