29 / 04 / 2024

kilim mobilya rusya mağazaları

kilim mobilya rusya mağazaları

Moskova’nın merkezinde Rommer Mobilya Alışveriş Merkezi’nde faaliyete başlayan mağazanın açılış törenine Türkiye’nin Moskova Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Murat Nesimoğlu ve Kilim Mobilya şirketi Genel Müdürü Zeki Okçu da katıldı...

Kilim Mobilya’dan tam 3 bin TL indirim! Muhteşem Eylül fiyatları için koşun! Kilim Mobilya 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yeni evlenecek olanlar,  evini yenilemek isteyen bu haber tam size göre, acele edin son 30 Eylül. Kilim Mobilya’dan bin değil 2 bin değil tam 3 bin TL indirim. Sizde bu kampanyayı kaçırmamak için haberimizi muhakkak okuyun. İşte, Kilim Mobilya 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Mobilya ithalatında Rusya yönünü Türkiye’ye çevirdi! İşte detaylar!

Mobilya ihracatında Rusya başı çekiyor. Türkiye’nin Rusya’ya yaptığı mobilya ihracatı 65 milyon dolara çıktı. İşte detaylar!

Kilim Mobilya yurtdışı mağazalarını 35'e çıkaracak! 

Kilim Mobilya yurtiçi ve yurtdışı şube sayısını arttırmaya devam ediyor. Yurtdışında 31 mağazası bulunan şirket yıl sonuna kadar 35 mağaza açmayı hedefliyor. 

Mobilya sektörü rotayı Rusya pazarına çevirdi!

Bu yıl iç pazarda yüzde 8-10 daralma bekleyen mobilya sektörü, rotayı Rusya pazarına çevirdi. Sektör, iki ülke arasındaki ilişkilerin düzelmesi ve inşaat yatırımlarının büyümesiyle Rusya pazarına ihracatı bir yılda yüzde 82,3 artırdı. 

Kilim Mobilya'dan 50 milyon dolarlık yatırım!

Kayseri merkezli Kilim Mobilya, 50 milyon dolarlık yeni yatırıma hazırlanıyor. Bu yatırımla halen dört tesiste toplam 350 bin metrekarelik alanda yapılan üretim tek tesiste toplanacak. Şirket, bunun için 500 bin metrekarelik bir yer arıyor. Bu tesisin Kayseri’de kurulması planlanıyor..

Mobilyacılar Rusya hedefini belirledi!

Türk mobilya sektörü, ilişkilerin normalleştiği Rusya'ya gelecek yıl 100 milyon doların üzerinde ihracat yapmayı hedeflediklerini açıkladı.

Rusya ile normalleşme mobilya sektörünü umutlandırdı!

Mobilya Sanayici ve İşadamları Derneği (MOBSAD) Başkanı Adnan Bostan, Rusya ile ilişkilerin normalleşmesinin mobilya sektörünü umutlandırdığını söyledi.

Kilim Mobilya'nın Sivas şubesi açıldı!

Türkiye'nin ilk 5 firması içerisinde bulunan Kilim Mobilya'nın yeni mağazası dualarla açıldı. Yeni mağazanın açılış töreninde konuşan Kilim Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yayla konuştu.

Davut Karaçak: Turizmdeki döviz açığını mobilya sektörü kapatabilir!

Rusya’nın ambargosu sonucu başta turizm olmak üzere pek çok sektördeki döviz kaybının telafisine yönelik dikkat çeken öneri, LODA Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak’tan geldi. Karaçak, “Rusya’nın uyguladığı ambargo, tüm sektörleri etkiledi.

Adnan Bostan Mobilya Rusya'da fabrika kurdu!

RICC markasıyla tanınan Adnan Bostan Mobilya, Rusya'da 10 milyon dolarlık yatırımla 250 kişilik istihdama yol açacak bir fabrika kurdu. Uluslararası dekorasyonda İtalyanlara rakip olan firma, yakında Kuveyt'te mağaza açacak.

Evgör Mobilya, örnek daireye Rusya’dan girdi!

Evgör Mobilya, örnek daireye Rusya’dan girdi. Devlet eliyle Moskova’da gerçekleştirilen 4 bin konutluk projenin dört farklı örnek dairesinin tüm mobilya ve ahşap ürünleri Evgör Mobilya tarafından sağlandı.

Çilek Mobilya 66 ülkede 3 milyon çocuğun odasına girdi!

Çocukların hayal dünyalarını yakalayan ürünler geliştiren Çilek Mobilya, Japonya'dan Kolombiya'ya, Güney Afrika'dan Finlandiya'ya, Rusya'dan Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) 5 kıtada 66 ülkede 3 milyon çocuğun odalarını süsledi...

Kilim Mobilya Samsun'daki 3 katlı mağazasını 26 Nisan'da açıyor!

Kilim Mobilya Samsun Bölge Müdürü Can Süer ve Kilim Mobilya Samsun mağaza Müdürü İlknur Koçaklı, amaçlarının Samsun'da daha kaliteli bir hizmet verebilmek olduğunu ifade etti.

kilim mobilya rusya mağazaları Haberi

kilim mobilya rusya mağazaları


Türk mobilya sektörünün öncülerinden Kilim Mobilya, Rusya’nın başkenti Moskova’da mağaza açtı.


Moskova’nın merkezinde Rommer Mobilya Alışveriş Merkezi’nde faaliyete başlayan mağazanın açılış törenine Türkiye’nin Moskova Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Murat Nesimoğlu, Kilim Mobilya şirketi Genel Müdürü Zeki Okçu, Kilim Mobilya Rusya Temsilcisi Burak Baytar, iş adamı Mustafa Baytar ve diğer Türk iş adamları katıldı. 


Cihan Haber Ajansı’na (Cihan) konuşan Kilim Mobilya Rusya Temsilcisi Baytar, hedeflerinin Rusya’nın diğer kentlerinde mağaza açmak olduğunu kaydetti. Baytar, “Bulunduğumuz mekan Moskova’nın merkezindeki ilk mobilya alışveriş merkezi. Çoğu mobilya merkezleri başkent dışında. Burada böyle bir mağaza açmak bizler için onur. Burası 86 metrekare. Mağazamızda kanepe, koltuk ve çeşitli mobilya ürünleri satmayı planlıyoruz.” dedi. 


Yatak ve ev tekstil ürünlerinin de mağazada satışa sunulacağını ifade eden Baytar şu bilgileri verdi: “Kilim Mobilya...