02 / 05 / 2024

Kilis arsa devri

Kilis arsa devri

Hazineye ait 12 milyon 993 bin metrekarelik arsanın tapusu Polateli Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesine devrildi.

Kilis'te akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor: Yatırımcılara Kasım fırsatı! 

Kilis Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor. Peki Kilis'te yer alana arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kiler GYO, Özelleştirme İdaresi'nden arsa aldı! Halkalı'daki arsanın tapu devri tamam! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'na ait Küçükçekmece Halkalı'daki arsanın tapu devri Kiler GYO'ya gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Kilis Belediyesi 407 bin liradan başlayan fiyatlarla 9 arsa satıyor! 

Kilis Belediye Başkanlığı 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsaların fiyatları 407 bin 403 TL'den başlıyor.

Kilis'te 30.5 milyon TL'ye satılık 11 arsa!

Kilis Belediye Başkanlığı, Kilis'te yer alan 11 adet arsayı 30 milyon 512 bin 757 TL bedelle satışa çıkardı.

Kastamonu'da 22.7 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kastamonu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kastamonu'da 22 milyon 695 bin 259 TL bedelle arsa devri karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor.

Kat karşılığı inşaat sözleşmesinde tapu devri!

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi, arsa sahibi ile müteahhit arasında imzalanıyor. Peki kat karşılığı inşaat sözleşmesinde tapu devri nasıl yapılır? İşte tüm merak edilenler...

Malatya'da 31 milyon TL'ye arsa devri karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Yeşilyurt'ta arsa devri karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nin arsa devri reddedildi!

Borçlarını ödeyemeyen belediyeler, çözümü değerli arazilerini borçları karşılığında devretmekte buluyor. CHP’li Çakırözer, “Nedense sadece AKP’li belediyelerin arsa devretme başvuruları kabul ediliyor” dedi.

Türkiye ve Cibuti arasında arsa devri protokolü imzalandı!

Türkiye ve Cibuti arasında bir protokol imzalandı. Protokole göre, Türkiye, Ankara'da bulunan İncek Diplomatik Site'deki bir arsayı Cibuti'ye, Cibuti de Haramous Sud'da bulunan bir arsayı Türkiye'ye devredecek...

Kilis Merkez'de 4 milyon TL'ye satılık arsa!

Kilis Valiliği İl Özel İdaresi Merkez İlçesi Şehitsakıp Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 18 Ekim'de gerçekleşecek..

Kilis Belediyesi'nden arsa birim değeri toplantısı!

Kilis Belediyesi arsa birim değeri toplantısı Kilis Belediye Başkan Yardımcısı M. Ali Eryılmaz başkanlığında gerçekleşti.

Malatya'da sağlık yatırımları için arsa devri!

Malatya Büyükşehir ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında Yeşiltepe’de yer alan Asker Hastanesi ile mevcut Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yanındaki arsanın devrine ilişkin hazırlanan protokol imzalandı.

Markalı konut projelerinde Anadolu devri!

İstanbul’da arsa arzının sınırlı olması ve diğer illerden gelen konut talebi ile gayrimenkul şirketleri yeni adresler belirledi. Markalı konut projelerinde Anadolu devri başladı.

Kilis arsa devri Haberi

Kilis arsa devri

Hazineye ait olan 12 milyon 993 bin metrekarelik arsanın tapusu Polateli Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesine devrildi. 

Habertürk'te yer alan habere göre Kilis ile Gaziantep tarafından ortaklaşa yürütülecek olan Polateli Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesine hazineye ait 12 milyon 993 bin metrekarelik arsanın tapusu devrildi.

KİTSO Başkanı Hacı Mustafa Celkanlı açıklamasında "Yıllardır uzun uğraş ve emekler artık meyvelerini vermeye başladı.Bunun en büyük ve somut adımı bu tapuyu memleketimize kazandırarak gerçekleştirmiş olduk. Geçmişten bugüne emeği geçen tüm herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Biz inandık, siz de inanın. Memleketimizi güzel günler beklemektedir. Dualarınızı bizlerden eksik etmeyin"...