12 / 05 / 2024

kilis baraj temeli

kilis baraj temeli

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 18 milyon dekar araziyi modern sulamaya açtıklarını ve 3 milyar fidanı toprakla buluşturduklarını söyledi. Eroğlu, Kilis’te 27 milyon liraya mal edilecek 3 tesisin toplu temel atma törenine katıldı....

Kilis Yukarı Afrin Barajı'nın yapımı için 70 milyon TL'lik ödenek!

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Yukarı Afrin Barajı için 20 milyon TL, Kilis’e su getirecek olan isale hattının yapımı için 70 milyon TL ödenek aktarımı yapılacağını açıkladı. 

İzmir Yiğitler Barajı'nın temeli atıldı!

İzmir Kemalpaşa'da yapılması planlanan Yiğitler Barajı için temel atıldı. Törene, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu katıldı.

Yiğitler Barajı'nın temeli bugün atılıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kemalpaşalılara sözünü verdikleri Yiğitler Barajı'nın temelini bugün atıyor.

Düzbağ Barajı İçme Suyu Projesi'nin temeli atıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Düzbağ Barajı İçme Suyu Projesi'nin temeli Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldığı törenle atıldı

Kırık Barajı'nın temeli atıldı!

Kastamonu'da inşa edilecek olan Kırık Barajı’nın temeli bugün Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Tokat Alpu Barajı'nın yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor!

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde bulunan ve temeli 20 sene önce atılan Alpu Barajı'nın yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Antalya Kıbrıs Barajı'nın temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kıbrıs Barajı'nın da bulunduğu Devlet Su İşleri Tesisleri Toplu Temel Atma, bazı tesislerin açılışı ve Orman Genel Müdürlüğü sertifika dağıtım törenine katıldı.

Kilis Yukarı Afrin Barajı'nın yapımı için acele kamulaştırma!

“Yukarı Afrin (Kilis İçmesuyu) Projesi (GAP)” kapsamındaki Yukarı Afrin Barajı'nın yapımı amacıyla bazı taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kilis Kadınlar Spor ve Sağlık Merkezi'nin temeli atıldı!

Kilis Belediyesi tarafından Kadınlar Spor ve Sağlık Merkezi temel atma töreni yapıldı. Temel atma töreninde birer konuşma yapan Milletvekilleri Reşit Polat ve M. Hilmi Dülger tesisin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

İhsaniye Barajı’nın temeli Cuma günü atılıyor!

İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, geride kalan 11 yılda 1,2 milyar lira yatırım yaptıklarını, İhsaniye barajının temelinin ise Cuma günü atılacağını söyledi.

Kilis Mezarlık Müdürlüğü binasının temeli atıldı!

Asri Mezarlıkta gerçekleştirilen törene Vali Süleyman Tapsız, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Gökhan Şahin, daire amir ve müdürleri ile davetliler katıldı.

Yukarı Afrın Barajı’nın gövde çalışmaları ne durumda?

AK Parti Kilis Milletvekili Reşit Polat, Yukarı Afrın Barajı’nın gövde çalışmaları son hız devam ettiğini söyledi.Kilis Milletvekili Reşit Polat, Kilislilerin yıllardır hayalini kurduğu Afrın barajının AK Parti iktidarında faaliyete geçeceğini ifade etti

Kilis OSB Camii’nin temeli atıldı!

Kilis, Organize Sanayi Bölgesi’ne Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanlığı tarafından yaptırılacak olan Cami’nin temeli törenle atıldı. Cami 2 bin 100 kişi kapasiteli olarak planlandı.

kilis baraj temeli Haberi

kilis baraj temeli

Eroğlu, Kilis’te 27 milyon liraya mal edilecek 3 tesisin toplu temel atma törenine katıldı. Programa Bakan Eroğlu’nun yanı sıra Kilis Valisi Süleyman Tapsız, AK Parti Kilis milletvekilleri Fuat Karakuş, Ahmet Salih Dal ve çok sayıda vatandaş katıldı. Daha önce Kilis’e 11 proje sözü verdiklerini belirten Bakan Eroğlu, şimdiki ziyaretinde de 7 proje müjdesi vererek şehirde 18 projeyi gerçekleştireceklerini ifade etti. 


İçme suyu sorunu olan kentlerde önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getiren Bakan Eroğlu, "Şimdiye kadar 18 milyon dekar araziyi modern sulamaya açtık. 3 milyar fidanı toprakla buluşturduk. Türkiye'nin yeşillenmesi için çalışıyoruz. Muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkmamız lazım, bize de bu yakışır. Büyük bir milletiz, şanlı bir tarihimiz var. Kilis'e çok güzel çalışmalar yapıyoruz. Kilis'e en çok yatırım yapan Bakan olmanın mutluluğunu...