15 / 05 / 2024

Kilis Belediyesi arıtma tesisi kiraya verilmesi

Kilis Belediyesi arıtma tesisi kiraya verilmesi

Kilis Belediye Meclisi, Nisan ayı toplantısı Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara başkanlığında gerçekleştirildi. Plan ve Bütçe Komisyonu raporu ile atık su arıtma tesisinin ihale suretiyle kiraya verilmesi konusu görüşüldü.

Çanakkale Çan Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Çanakkale'nin Çan İlçesinde, 15 Milyonluk değerindeki Çan Belediyesi Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi törenle hizmete girdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 10 yeni arıtma yatırımına daha başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, “temiz ve yaşanabilir bir çevre” için biri Aliağa'da olmak üzere 10 yeni arıtma yatırımına daha başlıyor. Yenişakran'a yapılacak Atık Su Arıtma Tesisigünde yaklaşık 2 bin metreküp evsel atık suyu arıtacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 3 arıtma tesisi yapacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü'nün Menderes Havza Atık Su Arıtma Tesisi'nde yılda 2 bin ton arıtma çamuru güneş enerjisiyle kurutuluyor.

İzmir Büyükşehir'den arıtma tesislerine dev bütçe!

Kentsel yerleşimlerin en büyük çevre problemlerinden biri olan evsel atık su sorununu kurduğu ileri biyolojik atık su arıtma tesisleriyle çözen İzmir Büyükşehir Belediyesi, arıtma tesislerini işletmek için de ciddi bütçeler ayırıyor.

Çan Belediyesi Paket Arıtma Tesisi'nin temsili açılışını yaptı!

Çan Belediyesi tarafından ilçedeki mahallelerde bulunan AKSU çeşmelerinden akan suyun kalitesini artırmak amacıyla Tepeköy'deki AKSU Depolarının yanına kurulan Merkezi Paket Arıtma Tesisinin temsili açılışı yapıldı.

Yayla Atık Su Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Keşan Belediyesi'nin mücavir alanlardan olan Yayla'da yaptığı ve çevre sağlığı ve şehirleşmenin en temel kurallarından biri olarak değerlendirilen atık su arıtma tesisinde çalışmalar son aşamaya girdi.

İznik Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Büyükşehir Belediyesi'nden geçen yaklaşık 38 milyon liralık Membran Teknolojili Atıksu Arıtma Tesisi ve kanalizasyon hattı imalatları tamamlanarak hizmete açıldı.

Yenişehir İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin alt yapısıyla birlikte 33 milyon TL harcayarak yaptığı "Yenişehir İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi" düzenlenen törenle hizmete açıldı. Arıtma tesisi, günlük 7 bin ton kapasiteli hizmet verebilecek.

İznik'te yapımı tamamlanan atık su arıtma tesisi açıldı!

Büyükşehir Belediyesi, İznik Gölü'nde kirliliği önleyecek olan arıtma tesisini düzenlenen törenle devreye soktu.Başkan Recep Altepe, "Büyükşehir olursa oluyor. Güzel günler yaşıyoruz. Türkiye hızla kalkınıyor. Her yer şantiye" dedi.

İznik gölünü temizleyecek arıtma tesisi hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelere yatırımları sürüyor. İznik gölünde kirliliği önleyecek olan arıtma tesisi hizmete açıldı.

Tekirdağ içme suyu arıtma tesisi açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekirdağ Su ve Kanalizasyon idaresi (TESKİ) tarafından Kumbağ Mahallesi'ne içme suyu temin etmek amacıyla yapılan Kumbağ Mahallesi İçme suyu Paket Arıtma Tesisi için önceki gün açılış töreni düzenlendi.

Tekirdağ Evsel Atık Su Arıtma Tesisi'nin açılışı gerçekleşti!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Hayrabolu ilçesinde yaptırılan İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Tesisleri ile Evsel Atık Su Arıtma Tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Tekirdağ Kumbağ'da içme suyu paket arıtma tesisi açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilcesine bağlı Kumbağ Mahallesi’ne yapılan İçme Suyu Paket Arıtma Tesisi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kilis Belediyesi arıtma tesisi kiraya verilmesi Haberi

Kilis Belediyesi arıtma tesisi kiraya verilmesi

Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda toplanan Meclis, Plan ve Bütçe Komisyonu raporu ike atık su arıtma tesisinin ihale suretiyle kiraya verilmesi konusu görüşüldü. Encümen seçimi, plan bütçe komisyonu üye seçimi, imar ve bayındırlık komisyona üye seçimi yapıldı. Belediye meclisi gündemindeki diğer konular ele alınarak karara bağladı.Belediye Başkanı Hasan Kara, yaptığı konuşmada, temizlik ve park bahçe konusunda yaptıklarım denetlemek için fahri müfettişlik sistemini getireceklerini ifade ederek, "Fahri müfettişlere birer kaıf vereceğiz. Her hangi bir ücret vermeyeceğiz. Bu kişiler gördükleri olumsuzlukları bizlere bildirecekler. Özellikle fahri müfettişlik görevinde bayanların ağırlıklı olmasını istiyoruz. Nedeni ise daha duyarlı olmalarıdır. İkinci bir konu ise siyasi partiler olarak bir karar alarak seçim karargahları ve parti binaları dışında bayrak asmayalım, görüntü kirliliğinin önüne geçmemiz lazım, adaylara da, partilere...