28 / 04 / 2024

kilis deluxe satış ofisi

kilis deluxe satış ofisi

Mezotopamya'dan günümüze tarihi ile ön plana çıkan Kilis yeni bir yüze kavuşuyor. Yatırımlarınızı kazanca dönüştürecek Kilis Deluxe projesi modern mimarisi ve kalitesi ile şehre yeni yatırım fırsatları sunuyor...

Kilis'te akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor: Yatırımcılara Kasım fırsatı! 

Kilis Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor. Peki Kilis'te yer alana arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

O ilde sanayi imarlı ara satılacak!

Kilis ili, merkez ilçesinde yer alan Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi’ndeki sanayi imarlı bir arsa satışa çıkarıldı. Arsanın satış işlemi 15 Kasım’da açık artırma usulüyle yapılacak.

Platin Gold & Deluxe Residence satışa çıktı! Yeni proje!

Platin Gold & Deluxe Residence, Platin Grup tarafından Ankara Esenboğa Havalimanı'na komşu olacak şekilde yükseliyor. Platin Gold & Deluxe Residence'ta satışlar başladı. İşte Platin Gold & Deluxe Residence ile ilgili ayrıntılar...

Emerald Grand Deluxe'de son fırsat daireleri kaçırmayın!

Toroslar İnşaat'ın Alanya'nın Avsallar bölgesinde inşa edilen Emerald Grand Deluxe'de son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.

A101'e bu kez de Samba Deluxe Kamaralı Fiber Tekne geliyor! Fiyatını duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız

Son dönemde sattığı bazı ürünlerle dikkat çekmeyi başarın A101 çıtayı bir seviye daha yukarı çıkardı. Bu kez ünlü market mağazalarında Samba Deluxe Kamaralı Fiber Tekne satışı yapacak. Peki A101'de lüks fiber kamaralı tekne kaç liradan satılacak? İşte detaylar...

Fakir deluxe ekmek yapma makinesi en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? İşte Fakir 11 Mart 2023 fiyat listesi

Evinizde kendi ekmeğinizi kendiniz yapabileceğiniz bir ürün olan Fakir Pane Deluxe Ekmek Yapma Makinesi'ni sizler için araştırdık. Peki bu ürünün özellikleri neler, en ucuza nerede satılıyor? İşte detaylar..

Fakir Deluxe 9800s Halı Yıkama Makinesi en uygun nerede satılıyor? 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Yüzeylerinde biriken toz ve kir yüzünden mikrop yuvasına dönen halıları sadece süpürmek yetmez, yıkayarak derinlemesine temizlemek lazım. İşte bu noktada imdada Fakir Deluxe 9800s Öko Line Halı Yıkama Makinesi, koşar.

O ildeki 2 arsa satışa sunuluyor! Turizm ve konut imarlı arsa fırsatı!

Kilis Belediye Başkanlığı, Kilis ili, Merkez ilçesi, Necmettin Erbakan Mahallesi, 2651 ada 5 ve 6 parsellerde yer alan 2 arsayı satıyor. Satış fiyatları dudak uçuklattı...

TOKİ Kilis başvuruları resmen başladı! Kilis'te 180 ay vadeyle konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kilis Merkez Tahtalı Mahallesi'nde yer alan 37 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ'den Kilis'te 1086 lira taksitle konut fırsatı! 180 ay vadeyle 2+1 daire!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kilis Merkez Tahtalı Mahallesi'nde yer alan 2 oda 1 salon konutları yarın itibariyle satışa çıkarıyor. Projedeki konutlar için 180 ay vade sağlanıyor.

Ev alacaklar dikkat: TOKİ, 1200 lira taksitle sıfır konut satılıyor

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Bursa, Bitlis, Kırıkkale, İzmir, Konya, Tokat ve Kilis'te daire satışı yapmaya devam ederken, 28 ilde ise 372 ticari ve konut arsalarını uygun fiyatlardan açık artırmayla satışa çıkarıyor. Söz konusu açık artırma; 5, 6 ve 7 Nisan’da yapılacak.

Kilis Belediyesi 407 bin liradan başlayan fiyatlarla 9 arsa satıyor! 

Kilis Belediye Başkanlığı 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsaların fiyatları 407 bin 403 TL'den başlıyor.

Kilis Belediyesi 9 gayrimenkulü satıyor! 407 bin 403 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kilis Belediye Başkanlığı, Kilis ili, Merkez ilçesi, Necmettin Erbakan, Mücahitler, Ekrem Çetin, Namık Ünler Paşa, Albay İbrahim Karaoğlanoğlu ve Mehmet Şanlı mahallelerinde yer alan 9 adet gayrimenkulü satıyor...

kilis deluxe satış ofisi Haberi

kilis deluxe satış ofisi


Kilis Deluxe'ün proje geliştirme ve pazarlama organizasyonu inşaat sektörünün yakından tanıdığı Buvan Yatırım tarafından gerçekleştirilmektedir. Buvan Yatırım, deneyimiyle Metroport, Sembol İstanbul, Avenue Residence gibi bir çok projenin satış ve pazarlamasına imza atmıştır.


Proje birbirinden farklı tiplerde 2+1, 3+1, 4+1 olmak üzere toplamda 260 daireden oluşmaktadır. Konforlu ve güvenli bir yapı inşa eden Kilis Deluxe' de kullanılan malzemelerden işçiliğe kadar her detay göz dolduruyor.


36 Ay 0 faiz imkanı sunan Kilis Deluxe, lansmana özel %8 indirim fırsatının yanı sıra kişiye özel uygun ödeme seçenekleriyle de ev hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Kilis' in yeni finans merkezi olmayı hedefleyen Kilis Deluxe, 5.200 m2 lik Alışveriş merkezi, kiralanabilir 21 dükkan ve 1000 m2 ' lik hipermarket alanı ile sosyal yaşama renk katıyor.


Sosyal Tesisler Bay ve Bayanlar...