28 / 04 / 2024

Fakir Deluxe 9800s Halı Yıkama Makinesi en uygun nerede satılıyor? 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Fakir Deluxe 9800s Halı Yıkama Makinesi en uygun nerede satılıyor? 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Yüzeylerinde biriken toz ve kir yüzünden mikrop yuvasına dönen halıları sadece süpürmek yetmez, yıkayarak derinlemesine temizlemek lazım. İşte bu noktada imdada Fakir Deluxe 9800s Öko Line Halı Yıkama Makinesi, koşar.



Yüzeylerinde biriken toz ve kir yüzünden mikrop yuvasına dönen halıları sadece süpürmek yetmez, yıkayarak derinlemesine temizlemek lazım. İşte bu noktada  imdada Fakir Deluxe 9800s Öko Line Halı Yıkama Makinesi, koşar.

Zaman değişse de değişmeyen alışkanlıklarımız var. Toplum olarak evlerimizde halı kullanmayı severiz.  Ancak gün içerisinde sürekli üzerine bastığımız halılar yüzeylerinde biriken toz, kir ve lekeler yüzünden adeta bir mikrop yuvasına döner. Bu görüntü özellikle hanımları çok rahatsız ederken hastalıklara da davetiye çıkarır. İşte bu noktada Fakir Deluxe 9800s Öko Line Halı Yıkama Makinesi, evinde temiz bir ortam sağlamak isteyenlerin kurtarıcısı olur.

Fakir Deluxe 9800s Öko Line Halı Yıkama Makinesi halı yıkamada yaşanılan tüm zorlukları ortadan kaldıran teknolojisi ile sadece halılarda değil, koltuk ve diğer sert zeminlerde de derinlemesine temizlik yapar. 

Fakir Deluxe 9800s Öko Line Halı Yıkama Makinesi, 4,3 litre temiz su tankı kapasitesiyle tek seferde halıların temizlemenizi sağlarken, 22 litre kirli su tankı sayesinde temiz ve kirli suyu birbirinden ayırır. Halıdan arınan kirlerin tekrar halıya nüfuz etmesine engel olur. 

 

Fakir Deluxe 9800s Halı Yıkama Makinesi en uygun nerede satılıyor? 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Fakir Deluxe 9800s Öko Line Halı Yıkama Makinesi 1600 W gücü sayesinde etkin ve üstün bir temizlik sunar. Çift devirli by pass turbo motor teknolojisi, motorun hızını ve performansını yükseltir. Böylece tüm yüzeylerde etkili temizlik sağlar. Güçlü motoru sayesinde sadece halı değil koltuk veya sert zeminlerde de temizlik yapmayı mümkün kılarak zorlu lekelerin üstesinden gelir. Ergonomik tasarımı ve taşıma kolu sayesinde temizlik işlemleri yorulmadan tamamlanır.

Peki, Fakir Deluxe 9800s Öko Line Halı Yıkama Makinesi kaç lira? 

 


Geri Dön