03 / 05 / 2024

Kilis Deluxe yüzde 8 indirim

Kilis Deluxe yüzde 8 indirim

Altın Nesil A.Ş. tarafından Kilis Deluxe satışa çıktı. Proje birbirinden farklı tiplerde 2+1,3+1,4+1 olmak üzere toplamda 260 daireden oluşuyor. 36 Ay 0 faiz imkanı sunan Kilis Deluxe, lansmana özel yüzde 8 indirim...

Kilis'te emlak fiyatları yüzde 35 düştü!

Kilis sokaklarında birçok evde ve hemen hemen her apartmanın bir veya daha fazla dairesinde ‘satılık’ tabelasının asılması dikkati çekiyor. Arslan, nüfusun yüzde 30’unun yakın kent ve ilçelere göç ettiğini söyledi.

Kilis Deluxe Rezidans teslim tarihi ne zaman?

Projenin inşaat çalışmaları Mart 2014'te başladı. İnşaatın 2017 yılının Mart ayında teslim edilmesi planlanıyor.Yüzde 75'i yeşil alana ayrılmış olan Kilis Deluxe projesi 4 blokta 260 konuttan meydana geliyor.

Siirt Kilis Köyü'nde ev fiyatları yüzde 300 arttı!

Siirt’in Pervari ilçesine bağlı Kilis köyü sakinleri, bölgede yapılan barajlar sayesinde köylerinin Akdeniz’de bir dinlenme bölgesini andırdığını belirterek, ev fiyatlarının 50 bin liradan 150 bin liraya yükseldiğini söyledi.

Siirt'in Kilis Köyü'nde konut fiyatları yüzde 300 arttı!

Siirt’in Pervari ilçesine bağlı Kilis köyü sakinleri, bölgede yapılan barajlar sayesinde köylerinin Akdeniz’de bir dinlenme bölgesini andırdığını belirterek, ev fiyatlarının 50 bin liradan 150 bin liraya yükseldiğini söyledi.

Kilis'te inşaat sektörü yüzde 54 büyüdü!

Kilis'te inşaat sektörü bir önceki yıla oranla yüzde 54 büyüdü. Nalçacı Emek inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nalçacıoğlu, inşaat sektörünün hızla büyüdüğünü ifade ederek, Kilis'te önemli atılımlar yapıldığını söyledi...

Crown Deluxe’ün yüzde 40'ı yabancılara satıldı!

19 - 20 Nisan’da Hilton Convention Center’ da düzenlenen 8. Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı’ na katılan Babacan Yapı, yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu. Crown Deluxe’ün yüzde 40'ı yabancılara satıldı.

Crown Deluxe'un yüzde 80'i satıldı!

Bahçeşehir Crown Deluxe projesi lansmana çıktığı günden bu yana yatırımcısına yüzde 80 kazandırdı. Bahçeşehir Crown Deluxe 'te 380 konut ve 40 ticari ünite yer alıyor.

Crown Deluxe yüzde 80 kazandırdı!

Babacan Yapı tarafından Bahçeşehir'de insa edilen Crown Deluxe, yatırımcısına yüzde 80 kazandırdı. Teras bahçeleriyle dikkat çeken projede daire fiyatları 237 bin liradan başlıyor. İki katlı projede ilk etap teslimatlar ise bu ay başlıyor.

Bahçeşehir Crown Deluxe yüzde 80 prim yaptı!

Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Babacan, Bahçeşehir'de konumlandırdıkları ve yüzde 80'inin satıldığı Bahçeşehir Crown Deluxe projelerinin lansmana çıktığı günden bu yana yatırımcısına yüzde 80 kazandırdığını söyledi.

Crown Deluxe Bahçeşehir yüzde 80 prim yaptı, yüzde 80'i satıldı!

“Crown” serisi altında projeler geliştiren Babacan Yapı, Bahçeşehir’de konumlandırdığı ve yüzde 80’inin satıldığı Bahçeşehir Crown Deluxe’te lansmana çıktığı günden bu yana yatırımcısına yüzde 80 kazandırdı...

Kilis Deluxe 'te 36 ay vade farksız taksit imkanı!

Kilis Deluxe ismiyle yükselen projede 36 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. Farklı tiplerde 2+1,3+1 ve 4+1 olmak üzere projede toplam 260 adet daire bulunuyor...

Kilis Deluxe! 36 ay sıfır faiz!

KİLİS'TE hayata geçirilen Kilis Deluxe satışa çıktı. Toplam 260 daireden oluşan 36 ay sıfır faiz imkanı sunan Kilis Deluxe, lansmana özel yüzde 8 indirimle satışa çıktı...

Kilis Deluxe projesinde yüzde 8 indirim!

36 Ay 0 faiz imkanı sunan Kilis Deluxe, lansmana özel yüzde 8 indirim fırsatının yanı sıra kişiye özel uygun ödeme seçenekleriyle de ev hayallerini gerçeğe dönüştürmeyi amaçlıyor.

Kilis Deluxe yüzde 8 indirim Haberi

Kilis Deluxe yüzde 8 indirim

Altın Nesil A.Ş. tarafından Kilis Deluxe satışa çıktı. Proje birbirinden farklı tiplerde 2+1,3+1,4+1 olmak üzere toplamda 260 daireden oluşuyor. 36 Ay 0 faiz imkanı sunan Kilis Deluxe, lansmana özel yüzde 8 indirim fırsatının yanı sıra kişiye özel uygun ödeme seçenekleriyle de ev hayallerini gerçeğe dönüştürmeyi amaçlıyor. Kilis Deluxe, alışveriş merkezi, 21 dükkanı, hipermarket alanı ile dikkat çekiyor. Projede ayrıca yüzme havuzları, saunalar, spor ve spa salonları yer alıyor. 


Posta...