18 / 07 / 2024

kilis durak projesi

kilis durak projesi

Kilis İl Özel İdaresi tarafından hazırlanarak kabul edilen “Mahmut İslam Bey Konağının Kültürel Mirasa Kazandırılması” projeleriyle ilgili sözleşme imzalandı. Sözleşme ile İl Özel İdaresi'ne 1 milyon 300 bin TL proje desteği sağlandığı bildirildi...

Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı kaç gün ücretsiz? Durak isimleri ne, kaç durak var? Seyahat süresi ne kadar?

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi bugün hizmete açıldı. Peki Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı kaç gün ücretsiz? Durak isimleri ne, kaç durak var? Seyahat süresi ne kadar? İşte Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ile ilgili ayrıntılar...

TOKİ Kilis İlk Evim kuraları çekildi! Kilis TOKİ kura sonuçları 17 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak açıklanan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Kilis'te hayata geçirilecek konutlar için kura çekimi yapıldı. İşte Kilis TOKİ kura sonuçları 17 Kasım 2022...

TOKİ Kilis Merkez’de 550 ucuz sosyal konut!

Çok konuşulan, cumhuriyet tarihinin en geniş kapsamlı sosyal konut projesi olarak adlandırılan TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi başvuruları başladı. Peki, TOKİ 2022 Kilis Merkez Sosyal Konut Projesi detayları neler? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi detayları..

5 soruda TOKİ Kilis Sosyal Konut Projesi 2022! Kilis ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Kilis konut projesi merakla araştırılıyor. Kilis ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak, konut  sayısı kaç olacak! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenilen TOKİ Kilis 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı.

Limak Çimentepe Projesi 7 soruda tüm detaylarıyla!

Limak Holding Gaziantep'ten Kilis'e taşınan çimento fabrikasının yer aldığı Çimentepe Projesi ile kente çok sayıda konut ve ticari birim kazandıracak. İşte Limak Holding'in Çimentepe Projesi 7 soruda tüm detaylarıyla...

Mahir Eller Projesi ile 111 inşaat çalışanı sertifikalarını aldı!

Kilis'te AB tarafından finanse edilen Mahir Eller Projesi kapsamında yapılan mesleki yeterlilik sınavı sonucu belge almaya hak kazanan 111 inşaat sektörü çalışanına belgeleri teslim edildi.

TOKİ Kilis Merkez Tahtalı 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kilis Merkez Tahtalı 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Kilis Merkez Tahtalı 2019 başvuru şartları neler? İşte Kilis Merkez Tahtalı 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

Kilis'te serbest ticaret bölgesi kurulması için proje hazırlandı!

Kilis Öncüpınar Gümrük Kapısı alanında "serbest ticaret bölgesi" kurulması için hazırlanan "Medine Pazarı" Projesi'nin TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a sunulduğu ifade edildi.

Kilis Belediyesi'nden İmarda Kentin Yoksulluk Haritası projesi!

Kilis Belediyesi ile İpekyolu Kalkınma Ajansı arasında “İmarda Kentin Yoksulluk Haritası” projesi imzalandı. Projeyi Kilis Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı M. Ali Eryılmaz imzaladı.

Kilis Yukarı Afrin Barajı'nın yapımı için acele kamulaştırma!

“Yukarı Afrin (Kilis İçmesuyu) Projesi (GAP)” kapsamındaki Yukarı Afrin Barajı'nın yapımı amacıyla bazı taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Yeşil Yol Projesi’nde oteller için 2.2 milyon beton dökülecek!

Karadeniz’de 8 ilin yaylasını bağlayacak 2 bin 600 kilometrelik Yeşil Yol Projesi’nde sadece oteller için 2 milyon 250 bin metrekare beton dökülecek. Bitince Bartın, Kilis ve Yalova’nın alanından daha çok beton kullanılmış olacak.

Kilis Deluxe Rezidans teslim tarihi ne zaman?

Projenin inşaat çalışmaları Mart 2014'te başladı. İnşaatın 2017 yılının Mart ayında teslim edilmesi planlanıyor.Yüzde 75'i yeşil alana ayrılmış olan Kilis Deluxe projesi 4 blokta 260 konuttan meydana geliyor.

Kilis rengarenk boyandı!

Kilis’te, Rengarenk Kilis Projesi kapsamında yapılan boyama şenliği Hacı Cümbüş Cami yanındaki Şelale Merdivenlerinde başladı. Kentteki tüm okulların duvarlarının da öğrenciler tarafından rengarenk boyanacağı bildirildi.

kilis durak projesi Haberi

kilis durak projesi


Kilis İl Özel İdaresi tarafından hazırlanarak kabul edilen “Mahmut İslam Bey Konağının Kültürel Mirasa Kazandırılması” projeleriyle ilgili sözleşme imzalandı.


İl Özel İdaresi tarafından hazırlanan “Durağım Barınağım Devletim Sığınağım”adlı vatandaşların yol kenarlarında vasıta beklerken kullanacakları toplam 41 adet Durak Projesi ile, Kilis mutfağını ve Kültürünü tanıtmak amacıyla restore edilip kullanılacak olan “Mahmut İslam Bey Konağının Kültürel Mirasa Kazandırılması” projeleriyle ilgili İpek Yolu Kalkınma Ajansı ile sözleşme imzalandı. Sözleşme ile İl Özel İdaresi'ne 1 milyon 300 bin TL Proje desteği sağlandığı, uygulamaya en kısa sürede başlanacağı...