03 / 05 / 2024

kilis hasan kara

kilis hasan kara

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Gazetemize yaptığı açıklamada, "Kilis e hizmet için var gücümüzle çalışıyoruz. İlimizde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini artırmak için gereken ne varsa yapacağız".

Kilis Yukarı Afrin Barajı'nın yapımı için 70 milyon TL'lik ödenek!

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Yukarı Afrin Barajı için 20 milyon TL, Kilis’e su getirecek olan isale hattının yapımı için 70 milyon TL ödenek aktarımı yapılacağını açıkladı. 

Ortaca'ya modern günübirlik tesis inşa edilecek!

Ortaca ilçesinde yapılması planlanan Günübirlik Tesis projesi onaylandı. Projenin tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında konuşan Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, “7 yıllık çabamızın ardından onaylanan projemiz bölgemize hayırlı olsun” dedi.

Kilis'te 16.5 milyon TL'lik mesire alanı yapılıyor!

Orman Genel Müdürlüğü tarafından Resul Osman Dağı'nın Kilis Belediyesine devredildiğini ifade eden Kilis Belediye Başkanı Kara, Resul Osman Dağı mesire alanında 16 milyon 500 bin lira civarında yatırım yapıldığını söyledi.

Kilis'te inşaat sektörü canlanıyor!

İnşaatçılar Haritacılar Gayrimenkul ve Emlak Danışmanlar Derneği Başkanı Hasan Arslan, Kilis'te inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Arslan, inşaat sektörünün hareketlendiğini vurguladı...

Kilis'te kiralık ev sayısında artış!

Kilis Emlakçılar Derneği Başkanı Hasan Arslan, roket saldırılarından önce kiralık ev bulunmayan şehirde, şimdi ise kiralık ev bolluğu yaşandığını söyledi.

Kilis Ali Fakı Deresi ıslah ediliyor!

KİLİS Belediye Başkanı Hasan Kara, DSİ Bölge Müdürü Emrah Köleoğlu ve beraberindeki heyetle Ali Fakı Deresi’nde incelemelerde bulundu.

Kilis'te kent yenileme çalışmaları tamamlandı!

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, muhtelif yerlerde yapımı biten ve devam eden kaldırım çalışmalarını inceledi.

Kilis'e bisiklet yolu geliyor!

KİLİS Belediye Başkanı Hasan Kara, kentte 25 kilometrelik yürüyüş ve bisiklet yolu yapacaklarını söyledi.Kara ile birlikte kente yapılacak yürüyüş ve bisiklet yolu için çalışma yaptı.

Gaziantep-Kilis Karayolu çalışmaları devam ediyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziantep-Kilis kara yolundaki asfalt yenileme çalışmaları devam ediyor.

Kilis’te inşaat sektörü büyük oranda durdu!

Kilis Emlakçılar Derneği Başkanı Hasan Arslan, roket saldırılardan önce dairelerin rahat bir şekilde satıldığını belirtirken, olaylardan sonra inşaat sektörünün durma noktasına geldiğini söyledi.

Kilis Mezarlık Müdürlüğü binasının temeli atıldı!

Asri Mezarlıkta gerçekleştirilen törene Vali Süleyman Tapsız, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Gökhan Şahin, daire amir ve müdürleri ile davetliler katıldı.

Kilis Belediyesi kavşak çalışmalarını tamamladı!

Kilis Belediyesi tarafından trafik akışını rahatlatılması amacıyla başlatılan kavşak çalışmaları tamamlandı.Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, kavşaklarla birlikte yeni peyzaj çalışmalarına da başlanıldığını ifade etti

Kilis Belediyesi Mezarlık ek hizmet binaları ihalesi yapıldı!

Kilis Belediyesi mezarlıkta yapacağı gasilhane, morg ve diğer müştemilatların ihalesini gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Hasan Kara, Kilis’e ve Kilislilere yakışır bir tesis olacağını belirtti.

kilis hasan kara Haberi

kilis hasan kara

Belediye Başkanı Hasan Kara 2 günlük Ankara temaslarında ilk gün Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Milli Savunma Bakanı Cevdet Yılmaz ile görüştü. Maliye Bakanı Şimşek ile İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün Belediyeye devredeceği arazi ile ilgili görüşme yaptı. Yapılan görüşme olumlu neticelendi. Bakan Şimşek ile her konuda fikir birliğine varıldı. Diğer görüşmeyi ise Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile gerçekleştiren Belediye Başkanı Hasan Kara, Askeri alanın Belediyeye devri ve alanın taşınması konusunu görüştü. Bakan Yılmaz olumlu cevap vererek her konuda yardımcı olacaklarını Başkan Kara'ya bildirdi. 


Ankara'daki görüşmelerinin ikinci gününde 3 Bakanla görüşen Kara, ilk olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ile Kilisli kadınlann istihdamı üzerine konuştu. 

Özellikle kurutmalık patlıcan, biber ve salça yapımında kadınların çalıştınlması konularını görüştü. 


Bakan İslam'dan...