22 / 05 / 2024

kilis karayolu

kilis karayolu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri, Gaziantep–Kilis karayolundaki asfaltı yeniliyor. Yolda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken, uzun süredir kullanılan yolun şimdi yenilendiğini söyledi

Gaziantep-Kilis Karayolu çalışmaları devam ediyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziantep-Kilis kara yolundaki asfalt yenileme çalışmaları devam ediyor.

Gaziantep-Kilis karayolu asfaltlanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri, Gaziantep–Kilis karayolundaki asfaltı yeniliyor. Yolda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken, uzun süredir kullanılan yolun şimdi yenilendiğini söyledi

Gaziantep–Kilis karayolu yenileniyor!

Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, tamamı 60 km’lik olan Gaziantep–Kilis arası yolun artan trafik yükünü taşıyamadığından dolayı yol üzerinde çökmeler oluştuğunu tespit etti.

Kilis'te imara açılan tarım arazisine durdurma kararı!

Kilis’te, bir vatandaşın tarım arazisinin imara açılması nedeniyle açtığı dava sonucu mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı vermesinden sonra, yüzlerce insanın mağdur olması nedeniyle, Belediye Başkanı Hasan Kara, devreye girerek sorun çözüldü.

1996 yılında E-5 Karayolu için kavga!

1996 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Tuzla-Harem arasındaki E-5 Karayolu'nun ortasından hızlı tramvay geçirme projesinin Karayolları Genel Müdürü tarafından engellenmesi polemik yaratmış.

Kilis-Elbeyli Karayolu'nda genişletme çalışmaları başladı!

Kilis’te, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Kilis-Elbeyli Karayolunda genişletme çalışmaları sürüyor. Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından geçen yıl başlatılan Kilis-Elbeyli Karayolunun yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Kilis Tarihi Hükümet Konağı restorasyonunda sona gelindi!

Kilis’te, restorasyon çalışmalarında sona gelinen Tarihi Hükümet Konağı’na Kilis Valiliği’nin Mayıs ayı içerisinde taşınacağı ifade edildi. Kilis Valiliği ile Valiliğe bağlı birimler ve Vali Yardımcılarına tarihi binanda görev yapacağı bildirildi.

Kilis Tarım ve Hayvancılık arazisine dönüşümle konut yapılacak!

Kilis Belediyesi, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü arazisinin 50 dönümlük yerini kentsel dönüşüm ile rezerve alanına çevrilerek, bu alanda konut ve iş merkezi yapacak.

Kilis'in tarihi çeşmeleri restore edilecek mi?

Kilis’te geçmişi yüzyıllara dayanan çeşmelerin restore edilmesi istendi. Kilis’in geçmişinde önemli yere sahip olan Çeşmeler (kastel) bakımsızlık ve ilgisizlik nedeniyle bir çok çeşme harabeye döndü.

Kilis Belediyesi Nisan ayı toplantısı yapıldı!

Kilis Belediye Meclisi, Nisan ayı toplantısı Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara başkanlığında gerçekleştirildi. Plan ve Bütçe Komisyonu raporu ile atık su arıtma tesisinin ihale suretiyle kiraya verilmesi konusu görüşüldü.

Sinop'ta karayolu çalışmasında tarihi kilise kalıntıları bulundu!

Sinop’un Dikmen ilçesi Kerim köyü Eski Cuma Mahallesi’nde (Adı Güzel sınırı) devam eden karayolu çalışmasında mezarlar ve kilise kalıntıları bulundu.

Erzincan-Gümüşhane karayolu ulaşıma kapatıldı!

Erzincan-Gümüşhane karayolu, kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapatıldı. Sürücüler, kar yağışı ve tipi nedeniyle tedbiren ulaşıma kapatılan yolun açılmasını bekliyor.

Libadiye Çamlıca karayolu tüneli danışmanlık hizmeti ihalesi 30 Mart'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, Libadiye-Çamlıca karayolu tüneli kontrollük, danışmanlık Ve mühendislik hizmetleri işi danışmanlık hizmeti işi 30 Mart 2015 tarihinde ihaleye çıkıyor.

kilis karayolu Haberi

kilis karayolu


Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri, Gaziantep–Kilis karayolundaki asfaltı yeniliyor.

Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, tamamı 60 kilometrelik olan Gaziantep–Kilis arası yolun artan trafik yükünü taşıyamadığından dolayı yol üzerinde çökmeler oluştuğunu tespit etti. Yetkililer, ayrıca yapısı bozulan yoldan dolayı yol yüzeyinde su birikmelerinin oluştuğunu ve bunun önlenmesi için yolun standardının yükseltilerek, yol kenarlarında su drenaj yapılarının planlandığını belirttiler. Yolun eski olan sathi kaplamasını sökerek yerine sıcak asfalt çalışmaları başlatıldı.


Yolda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken, uzun süredir kullanılan yolun şimdi yenilendiğini ifade ederek, “GASKİ’nin çalışmasını da tamamladık. Şimdi burada 13 km’lik kısmı asfaltlıyoruz. 15–20 güne kadar birinci etabı bitmiş olacak. 81 bin ton asfalt döküyoruz. Biliyorsunuz Kilis yolu yaz aylarında daha çok kullanılıyor. Yaz ayları başlamadan...