18 / 07 / 2024

kilis mahmut islam bey konağı restorasyonu

kilis mahmut islam bey konağı restorasyonu

Kilis İl Özel İdaresi tarafından hazırlanarak kabul edilen “Mahmut İslam Bey Konağının Kültürel Mirasa Kazandırılması” projeleriyle ilgili sözleşme imzalandı. Sözleşme ile İl Özel İdaresi'ne 1 milyon 300 bin TL proje desteği sağlandığı bildirildi...

Kilis İslambey Konağı’nın restorasyonu ne zaman tamamlanacak?

Mahmut İslam tarafından Kilis Valiliği’ne bağışlanan İslambey Konağı’nın restorasyon çalışmalarının bu yıl sonuna kadar tamamlanacağı bildirildi.

Kilis İslambey Konağı’nın restorasyonu ne zaman bitecek?

Mahmut İslam tarafından Kilis Valiliği’ne bağışlanan İslambey Konağı’nın restorasyon çalışmalarının bu yıl sonuna kadar tamamlanacağı bildirildi. İslambey Konağı’nın restorasyon çalışmaları önceki ay başlamıştı.

Kilis İslambey Konağı'nın restorasyonu ne zaman bitecek?

Mahmut İslam tarafından Kilis Valiliği'ne bağışlanan İslambey Konağı'nın restorasyon çalışmalarının bu yıl sonuna kadar tamamlanacağı bildirildi.1 milyon 200 bin TL finans edilen konağın restorasyon çalışmaları önceki ay başlamıştı.

Kilis İslam Bey Konağı restorasyonu yıl sonunda tamamlanacak!

Kilis İl Özel İdaresi tarafından restorasyonu yapılan tarihi İslam Bey Konağı’nda çalışmaların bu yıl sonuna kadar tamamlanması bekleniyor. Tapsız, Kilis, tarihine bir eseri restore ederek, kazandıracaklarını ifade etti.

Mahmut Çelikus: AVM yasası 77 milyonun yasasıdır!

ESDER Başkanı Mahmut Çelikus, yeni AVM yasası ile ilgili açıklamalarda bulundu. "Alışveriş Merkezleri, Büyük Mağazalar ve Zincir Mağazaların Kuruluş ve Çalışma Esaslarına Dair Kanun Meclis Sanayi Komisyonu'nda kabul edildi.

Mahmut Çelikcan'dan Büyükşehir hedefi!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "' Eğer Adana'da Ak Partili dört belediye olarak başarılı olursak 2019' da Büyükşehir Belediyesi'ni almamamız için hiçbir neden yok " dedi.

Kilis Atık Su Arıtma Tesisi açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kilis’te yaptırılan atık su arıtma tesisi canlı yayınla açıldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılımıyla 27 tesisin açılışı yapıldı.

Mahmut Asmalı: Yabancıya mülk satışı konusunda çok geriyiz!

Akyapı İnşaat Yönetim Kurulu Eşbaşkanı ve MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Asmalı, "MÜSİAD fuarı ve 18. Uluslararası İş Forumu, tüm MÜSİAD üyelerinde olduğu gibi bizde de bir bayram havası estiriyor.

Mahmut Çerçi: Tapu ve arazi sorununu çözecek!

Mahmut Çerçi tapu ve arazi sorununu çözecek. Beraberindeki heyetle Akgedik Mahallesi'ne çıkarma yapan Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, tapu ve arazi sorununu vatandaşları mağdur etmeden çözeceklerini söyledi

Mahmut Badem kimdir?

İzmir Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem kimdir? Mahmut Badem, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mahmut Badem, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mahmut Badem...

Mahmut Çelikcan: Yüreğir'e hizmet yağacak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Spor Bakanlığı ve TOKİ Başkanlığında yapılan görüşmeler neticesinde Yüreğir'e çok önemli projeler ve yatırımlar için destek sözü aldı, Adana'ya müjdelerle döndü.

Mahmut Çelikus: Kentsel dönüşümde esnafa da yer verilmeli!

Esnaf ve Sanatkârlar Derneği Genel Başkanı Mahmut Çelikus şehirlerin kimliğini oluşturan özelliklerin başında yöresel yemek, giysi ve de takılar ile esnaf çarşılarının da geldiğini söyledi.

Mahmut Çelikus: Kentsel dönüşümde esnafa yer verilmeli!

ESNAF ve Sanatkârlar Derneği Genel Başkanı Mahmut Çelikus şehirlerin kimliğini oluşturan özelliklerin başında yöresel yemek, giysi ve de takılar ile esnaf çarşılarının da geldiğini söyleyedi.

kilis mahmut islam bey konağı restorasyonu Haberi

kilis mahmut islam bey konağı restorasyonu


Kilis İl Özel İdaresi tarafından hazırlanarak kabul edilen “Mahmut İslam Bey Konağının Kültürel Mirasa Kazandırılması” projeleriyle ilgili sözleşme imzalandı.


İl Özel İdaresi tarafından hazırlanan “Durağım Barınağım Devletim Sığınağım”adlı vatandaşların yol kenarlarında vasıta beklerken kullanacakları toplam 41 adet Durak Projesi ile, Kilis mutfağını ve Kültürünü tanıtmak amacıyla restore edilip kullanılacak olan “Mahmut İslam Bey Konağının Kültürel Mirasa Kazandırılması” projeleriyle ilgili İpek Yolu Kalkınma Ajansı ile sözleşme imzalandı. Sözleşme ile İl Özel İdaresi'ne 1 milyon 300 bin TL Proje desteği sağlandığı, uygulamaya en kısa sürede başlanacağı...