27 / 04 / 2024

Mahmut Çerçi: Tapu ve arazi sorununu çözecek!

Mahmut Çerçi: Tapu ve arazi sorununu çözecek!

Mahmut Çerçi tapu ve arazi sorununu çözecek. Beraberindeki heyetle Akgedik Mahallesi'ne çıkarma yapan Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, tapu ve arazi sorununu vatandaşları mağdur etmeden çözeceklerini söyledi



Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte Akgedik Mahallesi'ni ziyaret etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Çerçi, yapılacak hizmetler hakkında mahalle sakinlerine bilgi verdi. Akgedikliler, tapu ve arazi sorunu yaşadıklarını söyledi. 

Çerçi, belediyenin yapılandırmasını tamamladıklarını belirtti. 

Sıkıntı giderilecek Başkan Mehmet Çerçi, şöyle konuştu: "Sorunu en kısa zamanda çözeceğiz. Mevcut imar planlarını çıkarttım. Büyükşehir Yasası bize. 

bütün mahallelerin imar planlarını yapma görevi veriyor. Plansız alanlardan planlı alanlara geçiş yapacağız." Eskiden köy iken yasayla birlikte mahalle olan yerlerde planlamalar yapacaklarına dikkat çeken Çerçi, "Bu bölgelere düzenli bir imar getireceğiz. 'Köylülerin sahip olduğu mülkleri kendilerine nasıl veririz'in yollarını arayacağız. 

Niyetimiz vatandaşları mağdur etmeden arazi ve tapu sorununu çözmek. 

Biz bunun için göreve geldik" diye konuştu. Büyükşehir Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Zülfikar Gürcan ise vatandaşların ulaştırma ile ilgili bir sorusu üzerine, ulaştırma koordinasyon merkezinin kurulduğunu söyledi. Gürcan, ulaşımda yaşanan sıkıntıları gidereceklerini kaydetti.


Posta Manisa


Geri Dön