10 / 05 / 2024

tapu ve arazi sorunları

tapu ve arazi sorunları

Mahmut Çerçi tapu ve arazi sorununu çözecek. Beraberindeki heyetle Akgedik Mahallesi'ne çıkarma yapan Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, tapu ve arazi sorununu vatandaşları mağdur etmeden çözeceklerini söyledi

Tapu ve Kadastro Müdürlüğü arazi tapusu olanları uyardı! Tapunuz elinizden gitmesin!

Tapu ve Kadastro Müdürlüğü, arazi tapusu olan kişileri uyardı. İşte arazi tapusuna sahip olanları ilgilendiren detaylar!

2021'de arsa ve arazi alanlar ne kadar tapu harcı ödeyecek?

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyen kimselerin devir işlemi için tapuda belli masrafları ödemesi gerekiyor. Peki, 2021'de arsa ve arazi alanlar ne kadar tapu harcı ödeyecek? İşte tüm merak edilenler...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personeli Atama ve Yer Değiştirme Esaslarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personeli Atama ve Yer Değiştirme Esaslarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31166 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tapu ve Kadastro Uzmanlığı Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Tapu ve Kadastro Uzmanlığı Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31160 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tapu ve kadastro konusunda merak edilenler için bilgilendirme programı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan konunun uzmanları Türk ve yabancı kişilerin merak ettiği soruları cevaplıyor, taşınmaz edinimi konusundaki ayrıntıları da paylaşıyor

Tapu ve Kadastro'dan Milli Dayanışma Kampanyası'na destek!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı "Milli Dayanışma Kampanyası"na tüm taşra teşkilatlarıyla destek vereceklerini açıkladı.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden "koronavirüs tedbiri" açıklaması!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Zeki Adlı, aldıkları koronavirüs tedbirlerine ilişkin açıklama yaptı. Zeki Adlı, Web Tapu uygulamasıyla internet üzerinden alım-satım, tapu kaydı, ipotek gibi işlemlerin yapılabildiğini dile getirdi...

Murat Ülker: Şirket ve arazi satıyorum borçlarımızı ödüyorum!

Murat Ülker yeni yılla beraber Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yeğeni Ali Ülker’e devretti. Murat Ülker, “Ali Bey ile konuştuk. O bankalarla ben muhatap olacağım. Borçlarımızı ödüyorum. Şirket ve arazi satıyorum. Yabancılar da gelip alıyor" dedi...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün mobilya-döşeme işlerini hükümlüler yapacak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün mobilya-döşeme işleri hükümlüler tarafından yapılacak. Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Zeki Adlı, bu iş birliğinin, hükümlülerin gelişimine de katkı sağlayacağını aktardı.

2020'de arsa ve arazi alanlar ne kadar tapu harcı ödeyecek?

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyen kimselerin devir işlemi için tapuda belli masrafları ödemesi gerekiyor. Peki, 2020'de arsa ve arazi alanlar ne kadar tapu harcı ödeyecek?

Tapu ve Kadastro Harçları 2020!

2020 yılında Tapu ve Kadastro İşlemlerinden alınacak harçlar belli oldu. İşte Tapu ve Kadastro Harçları 2020...

Tapu ve imara önemli değişiklikler geliyor!

2020 yılı Ocak ayında TBMM gündemine getirilmesi beklenen taslağa göre tapu ve imarda önemli değişiklikler yapılacak...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinde Değişiklik!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

tapu ve arazi sorunları Haberi

tapu ve arazi sorunları

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte Akgedik Mahallesi'ni ziyaret etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Çerçi, yapılacak hizmetler hakkında mahalle sakinlerine bilgi verdi. Akgedikliler, tapu ve arazi sorunu yaşadıklarını söyledi. 

Çerçi, belediyenin yapılandırmasını tamamladıklarını belirtti. 

Sıkıntı giderilecek Başkan Mehmet Çerçi, şöyle konuştu: "Sorunu en kısa zamanda çözeceğiz. Mevcut imar planlarını çıkarttım. Büyükşehir Yasası bize. 

bütün mahallelerin imar planlarını yapma görevi veriyor. Plansız alanlardan planlı alanlara geçiş yapacağız." Eskiden köy iken yasayla birlikte mahalle olan yerlerde planlamalar yapacaklarına dikkat çeken Çerçi, "Bu bölgelere düzenli bir imar getireceğiz. 'Köylülerin sahip olduğu mülkleri kendilerine nasıl veririz'in yollarını arayacağız. 

Niyetimiz vatandaşları mağdur etmeden arazi ve tapu sorununu çözmek. 

Biz bunun için göreve geldik" diye konuştu. Büyükşehir Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Zülfikar Gürcan...