01 / 05 / 2024

kilis organiza sanayi bölgesinde satılık fabrika

kilis organiza sanayi bölgesinde satılık fabrika

Kilis'in Merkez ilçesinde yer alan Kilis Organize San. Bölgesinde bulunan fabrikanın toplam bedeli 5 milyon 537 bin TL olarak belirlendi. Fabrika açık artırmausulü ile 13 Eylül 2013 tarihinde satışa çıkacak...

Kilis'te akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor: Yatırımcılara Kasım fırsatı! 

Kilis Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor. Peki Kilis'te yer alana arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

O ilde sanayi imarlı ara satılacak!

Kilis ili, merkez ilçesinde yer alan Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi’ndeki sanayi imarlı bir arsa satışa çıkarıldı. Arsanın satış işlemi 15 Kasım’da açık artırma usulüyle yapılacak.

Mk Kilis İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Kilis İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kilis tarafından kuruldu.

Kilis'te OSB ve sanayi sitesi kurulacak mı?

Kilis ilinde organize sanayi bölgesi veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağı meclis gündemine taşındı. Tanrıkulu sorularının Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay soru önergesi hazırladı..

Kilis'te serbest ticaret bölgesi kurulması için proje hazırlandı!

Kilis Öncüpınar Gümrük Kapısı alanında "serbest ticaret bölgesi" kurulması için hazırlanan "Medine Pazarı" Projesi'nin TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a sunulduğu ifade edildi.

Kilis Küçük Sanayi Sitesi'nde 28 işyerinin yapım işi ihale ediliyor!

Kilis Merkez Yeni 3. Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kilis Merkez Yeni III Kısım Küçük Sanayi Sitesi'nde 28 işyeri yapım işini ihale ediyor. İşin bedeli 4 milyon 455 bin TL olarak belirlendi. 

Kilis Merkez 28 işyeri ihalesi 14 Ağustos'ta!

Kilis Merkez Yeni III Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı Kilis Merkez Yeni III Kısım Küçük Sanayi Sitesi 28 işyeri yapım işi gerçekleştirecek.

Kilis yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Yatırımcıların yeni gözdesi olan Kilis'teki Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne, mevcut alanın 17 katından fazla yatırımcı talebi geldi.

Kilis 2. OSB'de 50 sanayi parseli bu yıl firmalara tahsis edildi!

Mevcut 1. OSB'de taleplere cevap verecek parsel kalmaması nedeniyle genişleme çalışmalarına başlanıldı. 128 hektarlık alanda toplam 50 adet sanayi parseli oluşturuldu ve bu parseller 2017'nin ilk çeyreğinde firmalara tahsis edildi.

Kilis, Cazibe Merkezleri Programı'na dahil edildi!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde 23 ili kapsayan Cazibe Merkezleri Programı'na bazı Organize Sanayi Bölgeleri ile Kilis'te yer alan OSB de dahil oldu. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kilis'te inşaat sektörünün sorunları konuşuldu!

Kilis Milletvekili Dülger, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Öndeş başkanlığında inşaat sektörünün temsilcileriyle bir araya gelerek son dönemde inşaat sektörünün yaşadığı sıkıntıları aşabilmek için bir toplantı gerçekleştirdi.

Mehmet Erdal Öndeş: Kilis'te arsa sorunu yok!

24 Televizyonu ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği işbirliği ile hazırlanan Konuşan Ekonomi programı, güney illerimizden Kilis’e konuk oldu. Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erdal Öndeş Kilis'i anlattı.

Kilis OSB Camii’nin temeli atıldı!

Kilis, Organize Sanayi Bölgesi’ne Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanlığı tarafından yaptırılacak olan Cami’nin temeli törenle atıldı. Cami 2 bin 100 kişi kapasiteli olarak planlandı.

kilis organiza sanayi bölgesinde satılık fabrika Haberi

kilis organiza sanayi bölgesinde satılık fabrika

T.C. KİLİS İCRA DAİRESİ (TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI)

2010/34 ESAS.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:

1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri : Kilis İl, Merkez İlçe, 102 Ada No, 7 Parsel No, KAYALAR Mahalle/Mevkii,

ACAR Köyü, Tapuda arsa vasfıyla kayıtlı ancak Kilis Organize San. Bölgesinde bulunmakta olup üzerinde fabrika binası ve müştemilatı bulunan taşınmazın borçluya ait tam hissesinin satışıdır. Taşınmaz A,B,C ve D blok olmak üzere üretim ve depo binaları ile idari bina, bakım atölyesi binası, jeneratör ve trafo binaları, yemekhane binası,sosyal tesis binası, kazan dairesi, kantar binası ve 5 adet silindirik tank siloları bulunmaktadır.Taşınmaz üzerindeki yapılar yaklaşık 13 yıl önce inşa edilmiş olup taşınmaza Organize Sanayi içerisinde bulunan yol üzerindeki demir kapıdan girilmektedir. Taşınmazın içinde bulunan ve sırf bu...