29 / 04 / 2024

Kilis'te inşaat sektörünün sorunları konuşuldu!

Kilis'te inşaat sektörünün sorunları konuşuldu!

Kilis Milletvekili Dülger, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Öndeş başkanlığında inşaat sektörünün temsilcileriyle bir araya gelerek son dönemde inşaat sektörünün yaşadığı sıkıntıları aşabilmek için bir toplantı gerçekleştirdi.



Kilis Milletvekili Hilmi Dülger, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Erdal Öndeş başkanlığında inşaat sektörünün temsilcileriyle bir araya gelerek son dönemde inşaat sektörünün yaşadığı sıkıntıları aşabilmek için bir toplantı gerçekleştirdi.


Milletvekili Dülger, sektörün kendi aralarında seçtikleri temsilcilerinden Ahmet Nalçacıoğlu, Abdulkadir Tanrıaşıkı, Rıdvan Savaşçıoğlu, A. Nedim Özçelebi, Ayhan Kudeyt, Ferhat Oruç’un katıldığı toplantıda, sektörün sıkıntılarını dinleyip sektör temsilcilerinin ortaya koyduğu çözüm önerilerini değerlendirdiklerini ifade etti.


Ayrıca yaklaşık 8 aydır belirsizliğe dönüşen Polateli-Şahinbey OSB’nin son durumu ve atılacak adımlar ile ilgili değerlendirmelerde bulunduklarını ifade eden Dülger, “Tüm hemşehrilerimiz bilsin ki: Şehrimizin tekrar eski hareketliliğini yakalaması için gereken tüm adımlar tereddüt edilmeden atılacaktır ve tüm sektörlerimizin sıkıntıları ile birinci dereceden ilgilenilecektir” dedi.


Kent Gazetesi


Geri Dön