15 / 05 / 2024

Kilis Milletvekili Hilmi Dülger

Kilis Milletvekili Hilmi Dülger

Kilis Milletvekili Dülger, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Öndeş başkanlığında inşaat sektörünün temsilcileriyle bir araya gelerek son dönemde inşaat sektörünün yaşadığı sıkıntıları aşabilmek için bir toplantı gerçekleştirdi.

Kilis'e yatırım ve proje müjdesi!

AK Parti Kilis Milletvekili Reşit Polat, Kilis'e yeni yapılacak olan ve yapım çalışmaları devam eden projeler hakkında açıklamalar yaptı. 

Kilis'te inşaat sektörünün sorunları konuşuldu!

Kilis Milletvekili Dülger, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Öndeş başkanlığında inşaat sektörünün temsilcileriyle bir araya gelerek son dönemde inşaat sektörünün yaşadığı sıkıntıları aşabilmek için bir toplantı gerçekleştirdi.

Kilis Kadınlar Spor ve Sağlık Merkezi'nin temeli atıldı!

Kilis Belediyesi tarafından Kadınlar Spor ve Sağlık Merkezi temel atma töreni yapıldı. Temel atma töreninde birer konuşma yapan Milletvekilleri Reşit Polat ve M. Hilmi Dülger tesisin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Yukarı Afrın Barajı’nın gövde çalışmaları ne durumda?

AK Parti Kilis Milletvekili Reşit Polat, Yukarı Afrın Barajı’nın gövde çalışmaları son hız devam ettiğini söyledi.Kilis Milletvekili Reşit Polat, Kilislilerin yıllardır hayalini kurduğu Afrın barajının AK Parti iktidarında faaliyete geçeceğini ifade etti

Kilis rengarenk boyandı!

Kilis’te, Rengarenk Kilis Projesi kapsamında yapılan boyama şenliği Hacı Cümbüş Cami yanındaki Şelale Merdivenlerinde başladı. Kentteki tüm okulların duvarlarının da öğrenciler tarafından rengarenk boyanacağı bildirildi.

Kilis'te 9 yıllık arsa davası sonuçlandı!

Kilis şehir merkezi içinde kalan tarım arazileri 9 yıl önce imara açıldı. İmara açılmasıyla birlikte Vakıflara ait araziyi kiralayan Ahmet Mesut Özgür Gaziantep 2 İdare mahkemesine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı hakkında dava açtı.

Kilis'te imara açılan tarım arazisine durdurma kararı!

Kilis’te, bir vatandaşın tarım arazisinin imara açılması nedeniyle açtığı dava sonucu mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı vermesinden sonra, yüzlerce insanın mağdur olması nedeniyle, Belediye Başkanı Hasan Kara, devreye girerek sorun çözüldü.

Hilmi Türkmen Üsküdar'ın 2023 vizyon projelerini anlattı!

Üsküdar Belediye Başkanı seçilen Av. Hilmi Türkmen bir yıllık hizmetlerini ve projelerini Tünaydın Gazetesi'ne anlattı.Hilmi Türkmen, bir sene içerisinde bitirdiği projelerin yanı sıra pek çok proje için de düğmeye bastı.

Kilis-Elbeyli Karayolu'nda genişletme çalışmaları başladı!

Kilis’te, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Kilis-Elbeyli Karayolunda genişletme çalışmaları sürüyor. Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından geçen yıl başlatılan Kilis-Elbeyli Karayolunun yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Kilis Tarihi Hükümet Konağı restorasyonunda sona gelindi!

Kilis’te, restorasyon çalışmalarında sona gelinen Tarihi Hükümet Konağı’na Kilis Valiliği’nin Mayıs ayı içerisinde taşınacağı ifade edildi. Kilis Valiliği ile Valiliğe bağlı birimler ve Vali Yardımcılarına tarihi binanda görev yapacağı bildirildi.

Kilis Tarım ve Hayvancılık arazisine dönüşümle konut yapılacak!

Kilis Belediyesi, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü arazisinin 50 dönümlük yerini kentsel dönüşüm ile rezerve alanına çevrilerek, bu alanda konut ve iş merkezi yapacak.

Kilis'in tarihi çeşmeleri restore edilecek mi?

Kilis’te geçmişi yüzyıllara dayanan çeşmelerin restore edilmesi istendi. Kilis’in geçmişinde önemli yere sahip olan Çeşmeler (kastel) bakımsızlık ve ilgisizlik nedeniyle bir çok çeşme harabeye döndü.

Kilis Belediyesi Nisan ayı toplantısı yapıldı!

Kilis Belediye Meclisi, Nisan ayı toplantısı Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara başkanlığında gerçekleştirildi. Plan ve Bütçe Komisyonu raporu ile atık su arıtma tesisinin ihale suretiyle kiraya verilmesi konusu görüşüldü.

Kilis Milletvekili Hilmi Dülger Haberi

Kilis Milletvekili Hilmi Dülger

Kilis Milletvekili Hilmi Dülger, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Erdal Öndeş başkanlığında inşaat sektörünün temsilcileriyle bir araya gelerek son dönemde inşaat sektörünün yaşadığı sıkıntıları aşabilmek için bir toplantı gerçekleştirdi.


Milletvekili Dülger, sektörün kendi aralarında seçtikleri temsilcilerinden Ahmet Nalçacıoğlu, Abdulkadir Tanrıaşıkı, Rıdvan Savaşçıoğlu, A. Nedim Özçelebi, Ayhan Kudeyt, Ferhat Oruç’un katıldığı toplantıda, sektörün sıkıntılarını dinleyip sektör temsilcilerinin ortaya koyduğu çözüm önerilerini değerlendirdiklerini ifade etti.


Ayrıca yaklaşık 8 aydır belirsizliğe dönüşen Polateli-Şahinbey OSB’nin son durumu ve atılacak adımlar ile ilgili değerlendirmelerde bulunduklarını ifade eden Dülger, “Tüm hemşehrilerimiz bilsin ki: Şehrimizin tekrar eski hareketliliğini yakalaması için gereken tüm adımlar tereddüt edilmeden atılacaktır ve tüm sektörlerimizin sıkıntıları ile birinci dereceden ilgilenilecektir” dedi.


Kent...